Arama sonuçları: *

• Users: Sanflex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sanflex

Yalın İnternet Yardım

Merhabalar arkadaşlar, dün Türknet'in Özgür İletişim Paketine başvurdum bugün yarın evrakları göndereceğim ve işlemler başlayacak kısmetse. Fakat orda bana 10 TL'ye 1000 dakikalık bi ev telefon paketi verildi, ben de ev telefonumuz zaten var gerek yok dedim. Şimdi paketlerime baktığımda Yalın...
  2. Sanflex

Apache HTTP Server nedir?

Arkadaşlar bilgisayarım servisten geldi windows kurulumu yapılmış bir şekilde, görev yöneticisine bastığımda bunu görüyorum nedir bu neden çalışıyor bilgisayarımda?
  3. Sanflex

Ekran Kartı sıcaklığı

Arkadaşlar, ekran kartım RX5600 XT. Şuana kadar en yüksek sıcaklık olarak 75 dereceyi gördü. Genelde çoğu oyunda 67-72 derece arası. Bu gayet iyi oyun oynarkenki sıcaklıkda sorun yok :D Fakat, bilgisayar boştaykenki sıcaklığı 42-47 derece arasında. Neden böyle sizce? Böyle olması normal mi ?
  4. Sanflex

AC Origins ve Oddysey

Arkadaşlar bu oyunların optimizasyonları nasıldır? Ultrada dropsuz ve rahat bir şekilde oynarmıyım? İkisini de almayı düşünüyorum. İşlemci: Ryzen 5 3500X Ekran Kartı: RX5600 XT
  5. Sanflex

SSD değerlerim normal mi ?

Arkadaşlar, 1 ay önceki ssd değerlerim ile şuankiler sizce normal mi? Sol alttaki 2 değerdeki düşüşün sebebi ne olabilir? Son 2 fotodaki test sonuçlarım neden farklı çıktı ikisinide bugün 10 dakika arayla yaptım. Sağlık durumu %100 gözüküyor. SSD: Sandisk SSD Plus 480 GB
  6. Sanflex

Red Dead Redemption 2 Optimizasyonu Nasıl?

Arkadaşlar epic gamesin 60 liralık kuponuyla RDR2 almalı mıyım sizce? Oyunun optimizasyonu nasıldır, Örneğin GTA V'teki 110-120 FPSteki akıcılık ile Conan Exilesteki 110-120deki akıcılık aynı değilya, GTA'nın akıcılığında bir sıkıntı olmuyor fakat Conanda aynı fps almama rağmen oyunda istediğim...
  7. Sanflex

AMD Clean Utility Driver Silme

Merhabalar, bu sabah ekran kartı driverını amd clean utility ile silip tekrardan kurulum yaptım. Sonradan öğrendiğime göre, Ahvi ve Raid driverlarını da silebilirmiş diye bir duyum aldım. Bunu nasıl öğrenebilirim? Silinip silinmediğini anlamanın yolu nedir? 1607076818 Ahci* olacak, mobilden...
  8. Sanflex

AMD Hata Raporu Aracı

Arkadaşlar merhabalar, Bilgisayarımın özellikleri aşağıda mevcut. Bazı oyunlarda, özellikle CS:GO oynarken zamanı belli olmaksızın(bazen 2 gün kapanmıyor, bazen günde 3 kere kapanıyor) oyunu alt taba alıyor ve hala oyunun seslerini alabiliyorum mouse click yaptığımda silah sesleri vs geliyor...
  9. Sanflex

RX 5600 XT Ekran Kartımda Furmark Testi için Ayarlar

Arkadaşlar AMD RX5600 XT ekran kartımı test etmek istiyorum. Furmarkı açtığımda testi başlatmadan önceki ayarlarım nasıl olmalı? Kaç dakika bekletmeliyim? Yardım ederseniz sevinirim.
  10. Sanflex

İnternet hızı ile ping değerleri arasındaki ilişki

Arkadaşlar merhabalar, son 5 aydır internetimde Valorant, LoL gibi oyunlarda türkiye serverında 45 pingle oynuyorum. Ve bu benim interneti kimse kullanmıyorken, tek başıma bilgisayar oynarkenki aldığım sabit ping. İnternet sağlayıcı firmam dsmart ve adsl 10 megabite kadar olan paket. Neden bu...
  11. Sanflex

Teknobiyotikten Aldığım Bilgisayarda Yaşadığım Sorun Tespit Edilemedi

Merhabalar herkese, öncelikle uzun bir yazı olabilir şimdiden belirteyim. 25 Eylül tarihinde teknobiyotikten DK-PC-P2XT-M kodlu monitörlü hazır sistem siparişimi verdim. Ben bilgisayarı alırken 500W lık psu vardı içinde, şuan aynı ürüne 750W psu konulmuş. Herneyse problem bu değil, aşağıya...
Geri