Red Dead Redemption 2 Optimizasyonu Nasıl?

Sanflex

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar epic gamesin 60 liralık kuponuyla RDR2 almalı mıyım sizce? Oyunun optimizasyonu nasıldır, Örneğin GTA V'teki 110-120 FPSteki akıcılık ile Conan Exilesteki 110-120deki akıcılık aynı değilya, GTA'nın akıcılığında bir sıkıntı olmuyor fakat Conanda aynı fps almama rağmen oyunda istediğim akıcılık yok. Sorduğum soru bu, RDR2'de böyle bir sorun var mı?

Not: İşlemcim R5 3500X , Ekran Kartım RX5600 XT.

Arkadaşlar epic gamesin 60 liralık kuponuyla RDR2 almalı mıyım sizce? Oyunun optimizasyonu nasıldır, Örneğin GTA V'teki 110-120 FPSteki akıcılık ile Conan Exilesteki 110-120deki akıcılık aynı değilya, GTA'nın akıcılığında bir sıkıntı olmuyor fakat Conanda aynı fps almama rağmen oyunda istediğim akıcılık yok. Sorduğum soru bu, RDR2'de böyle bir sorun var mı?

Oynayabilirsin, optimizasyonunda sıkıntı yok.

GTA 5 e göre tabi biraz daha düşük FPS alabilirsiniz ama optimizasyonu çok iyi. GTA 5 de anlık droplar olabiliyor ama RDR de hiç neredeyse olmuyor. Ekran kartı kullanımımı %99 altında hiç görmedim sanırım RDR oynarken.

Ultra ayarlarda 50-60 fps civarı seyredersin ben 35-40 alıyorum ordan tahmini hesapladım 1660S ile 5600 xt arasında 15 fps vardır

Oynayabilirsin, optimizasyonunda sıkıntı yok.
GTA 5 e göre tabi biraz daha düşük FPS alabilirsiniz ama optimizasyonu çok iyi. GTA 5 de anlık droplar olabiliyor ama RDR de neredeyse olmuyor. Ekran kartı kullanımımı %99 altında hiç görmedim sanırım RDR oynarken.
Ortada rockstar games varsa optimizasyonun kötü olması gibi bir ihtimal yok.
Tamamdır arkadaşlar, sağolun içimi rahatlattınız valla. Almaya gideyim o zaman ben :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,913
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri