Red Dead Redemption 2 Optimizasyonu Nasıl?

İdare eder. En azından sonradan düzeltiler. İlk PC'ye çıktığında CP 2077 gibiydi hatta oyun ilk hafta açılmıyordu.

2077 kadar kötü değildi en başta da.
Ama şu anda gayet iyi diyebiliriz
İlk çıktığında 2080 zorlanıyordu ve bug doluydu ama herkes zaten konsolda oynayıp bitirdiğinden CP 2077 kadar göz batmadı. Hatta hiç batmadı ama şuan olması gerektiği gibi.

İdare eder. En azından sonradan düzeltiler. İlk PC'ye çıktığında CP 2077 gibiydi hatta oyun ilk hafta açılmıyordu.
O zaman baya şans işiydi. Teknoloji kanallarından sekiz ekran kartı deneyip açamayan görmüştüm. Ben 1660Ti ile ilk günden beri oynayabilmiştim. İlk hafta mikro takılmalar yapıyordu o da kısa sürede düzeltilmişti.

yalnız oyun bende hala hiç O.C kaldırmıyor. O.C ne kadar düşük olsa bile oyun yüklenince 20-30 saniyede crash yiyorum. Sırf RDR için O.C yapmak istiyordum ama kaldırmıyor gerçekten nedendir bilmem.

ikinci paragrafın "Y" si büyük ama kaydedince küçük gözüküyor (?)

RDR2 Hater'ları istediğiniz kadar optimizasyon sorunu var diyin, şuan hiç bir sorun yok.
Zaten düşük puan verenlerin ağzına takılan şey optimizasyon.
Hater mı olduk şimdi. Bunu Arthur Morgan'ı kapak fotoğrafı yapan biri söylemesin.

1608670867351.png
1608670928565.png

PC için olabildiğince herkese bu ayarları tavsiye ediyorum. Ultraya göre çok daha iyi FPS alacağınız aynı zamanda da görüntü kalitesini oldukça az düşüren ayarlar bunlar.

Not: Oyuna sonradan eklenen Tree Tesselation ayarı var listede olmayan onu "Off" olarak kullanabilirsiniz. Tercihe göre Lighting Quality ayarını "High" yapabilirsiniz. Görmediğiniz ışık kaynakları sırtınıza vuruyorsa "Medium" ayarına göre daha belirgin olur, gece FPS kaybına neden olabilir "High".

(Kaynak) Detaylı Ayar Karşılaştırma ve Optimizasyon Videoları

@Dutch Van der Linde @Sanflex

Son düzenleme:
Hater mı olduk şimdi. Bunu Arthur Morgan'ı kapak fotoğrafı yapan biri söylemesin.
Sana demiyorum, oyunu değerlendiren siteler ve insanlar var. Düşük verenlerin ağzındaki tek şey optimizasyonu kötü demek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş konuşmana gerek yok, Kapak fotoğrafı yapan biri söylemesin demen ne alaka?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
PC için olabildiğince herkese bu ayarları tavsiye ediyorum. Ultraya göre çok daha iyi FPS alacağınız aynı zamanda da görüntü kalitesini oldukça az düşüren ayarlar bunlar.

Not: Oyuna sonradan eklenen Tree Tesselation ayarı var listede olmayan onu "Off" olarak kullanabilirsiniz. Tercihe göre Lighting Quality ayarını "High" yapabilirsiniz. Görmediğiniz ışık kaynakları sırtınıza vuruyorsa "Medium" ayarına göre daha belirgin olur, gece FPS kaybına neden olabilir "High".

(Kaynak) Detaylı Ayar Karşılaştırma ve Optimizasyon Videoları

@Dutch Van der Linde @Sanflex
Çok teşekkürler hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Geri