Arama sonuçları: *

• Users: XeaveN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. XeaveN

Puma Fenerbahçe 24-25 Sezon Formaları %75 İndirimde

https://tr.puma.com/spor/futbol/fenerbahce.html şuan her forma 750 TL orjinal formam olsun diyosanız düşünülebilir bedenler gün gün yenilenip bitiyor ben daha dün aldım mavi olan formayi bekliyodum bedeni gelmiş direkt aldım takip edilebilir bedeniniz varsa da düşünülebilir
  2. XeaveN

Bu kür kaç oara eder

sporda küre gireceğim yaşım 19 anlayan arkadaşlar testo prob masteron winstrol bu kür kaç para eder 1 aylık 3 kutu testo (konu açmak yasaksa bilmiyorum.)
  3. XeaveN

Kilo vermem gerekiyor

1 ayda 10 kilo 2 ayda 15-20 bandında kilo vermem gerek 3 yıldır spor yapıyorum ameliyat oldugum icin formum gitti 78 kilodan 90 lara kadar cıktım bi şekilde kilo vermem gerekiyor gerekirse ilaç da alırım çok cep yakmıcak şekilde ama bana yardımcı olun lütfen
  4. XeaveN

Nerlerden tshirt aliyosunuz

oversize tshirt alicam baskılı baskısız yaza hiç tshirtim yok fakat hiçbir türlü güzel bulamıyorum siz nerlerden alışveriş yapıyosunuz kapşonlu ceket de alıcam yok abi bulamıyorum
  5. XeaveN

Ben Bir Şeye Bulaştım

yaklaşık 20 gün önce arkadaşlarım bir sistem olduğunu ve hiçbir şey yapmadan sadece tuşa basarak 1 ay sonunda yatırdığım parayı ikiye katladığını söyleyen bi sistem olduğundan bahsetti hatta 2 ay öncesinde de söylediler dedim ki ya bi gidin böyle bişi olur mu uğraş yok bir şey yok sonrasında...
  6. XeaveN

Pc mi yükseltmeli miyim veya nasıl yükselticem

sistemim kısaca özetlemek gerekirse gamegarajdan almıştım ryzen 5 5600 inno3d rtx 4060 16 gb gskill ram 500 gb m2 ssd şuan bu sistemi satsam kaç paraya satarım ve yükseltme yapsam ne yapmalıyım amd tarafı fp olarak daha iyi ama ne yaparım ne ederim fikrim yok
  7. XeaveN

Valoranta giriş yapamıyorum

bu sıkıntıyı alıyorum ve her pc de bu sıkıntıyı alıyorum işin daha garip yanı başka bir hesapta bu sıkıntıyı almıyorum ama bu hesaba girerken bu hatadan dolayı asla giremiyorum w10 dan w11 e geçtim ama yok hala aynı hata çözebilmiş değilim
  8. XeaveN

45k bütçem var laptop önerisi

öneri verseniz ne dersiniz?
  9. XeaveN

9060 xt 16 gb 25.11.1 sürümünü nerden bulabilirim

wattman sorunu yaşıyorum bu driver da düzelebilceğini söylüyolar
  10. XeaveN

Bilgisayarıma ne oldu?

3 yılın ardından ilk kez mavi ekran yedim otomatik kurtarma menüsünden win11 kurulu usb seçtim o andan sonrası yok kapanip açılıyor ama asla bios hiçbir şeye ulaşamıyorum açılıyo dönüyo dönüyo kapaniyo geri açiliyo
  11. XeaveN

Bilgisayarda durduk yere böyle oluyor nedendir

böyle oldu ya
  12. XeaveN

Hepsiburadadan anlık ucuza ürün aldım

hepsiburada üzerinden normalde 1100 tl ye satılan lego çiçeği anlık bi indirim ile 500 tl ye aldım ve 10 dakika içerisinde kaldırıldı satıcı da hepsiburadaydı 503 tl ye aldım tam kargom iptal edilir mi hala diğer ürünler indirimli
  13. XeaveN

Pazarama güvenilir mi kargo hızı nedir

yılbaşı için guess kolye alıcam güvenilir miz??
  14. XeaveN

1000-1300 tl bandında kulaklık önerisi

cs valo gibi oyunlar oynuyorum 7.1 olmasını istiyorum mikrofonu iyi olsun istiyorum gamepowerin mikrofonları çok hosuma gitti ama foruma sormak istedim suan da düsündügüm model kai titanium x
  15. XeaveN

1000 tl 7.1 kulaklık önerisi

1000 tl 7.1 kulaklık önerisi
  16. XeaveN

Trendyol hazır sistem aldım

https://www.trendyol.com/xaser/xsr487-ryzen-7-5700x-16gb-ram-1tb-m-2-nvme-ssd-8gb-rtx4060-24-curved-180hz-oyuncu-hazir-sistem-p-836107649?boutiqueId=61&merchantId=496127&filterOverPriceListings=false&sav=true bu sistemi aldım taksit imkanı var diye
  17. XeaveN

40k monitör dahil sistem önerisi lazım

https://www.hepsiburada.com/xaser-xsr487-ryzen-7-5700x-16gb-ram-1tb-m-2-nvme-ssd-8gb-rtx4060-24-curved-180hz-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00006JQO3N?magaza=Xaser bu sistem var peşin fiyatina 9 taksit yapiyor monitör de dahil daha iyi önerisi olan varsa yazabilir taksitli olması gerekiyor
  18. XeaveN

40k tl ye hazır sistem önerisi her şey dahil

40k bütçem var monitör vs dahil bi sistem istiyorum taksit imkanı olursa güzel olur trendyol 12 taksit yapıyor ama sistemler çöp yani öneri var mıdır adam 40k ya 2025 de rx580 satıyor
  19. XeaveN

40k tl ye hazır sistem önerisi her şey dahil

40k bütçem var monitör vs dahil bi sistem istiyorum taksit imkanı olursa güzel olur trendyol 12 taksit yapıyor ama sistemler çöp yani öneri var mıdır adam 40k ya 2025 de rx580 satıyor
  20. XeaveN

Hangi koşu bandını almalıyım

koşu bandı alıcam ve çok bütçem yok spor salonu çok uzak 6-7 kilometre ve aracım yok sabah kardiyo yapamıyorum ve akşam geç kalıyorum kardiyo ekleyince bir adet telefon koyma yerli koşu bandı almak istiyorum ne almalıyım veya 2. ele mi yönelmeliyim napmalıyım
Geri