Arama sonuçları: *

• Users: XeaveN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. XeaveN

50 Bin Bütçe ile Laptop Önerisi Tavsiye Acil

üniversite için laptop alacağım ve şuan https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i5-13450hx-12gb-512gb-ssd-rtx5060-freedos-15-6-fhd-144hz-oyuncu-tasinabilir-bilgisayar-83je00eqtr-p-HBCV00009PYM77 bu model indirimde üstüne ram ekleyip 53 e geliyor başka bir fırsat beklemeli miyim...
  2. XeaveN

Gratis Her Ürün De %70 İndirim

klasik bir indirimdir her üründe %70 indirim aktif deodorant şampuan vs bence alınabilir düzeyde
  3. XeaveN

50 Bin TL Bütçe Alınması En Mantıklı Laptop

50k bütçe ile hem üniversite için hem de orta halli oyunlar oynamak için valorant gibi alınması en mantıklı laptop nedir
  4. XeaveN

Laptop Alırken Nelere Bakmaliyim

laptop alırken nelere dikkat etmeliyim tercih yaparken ve 2. el laptop alınır mı
  5. XeaveN

45-50 Bin TL Bütçede Alınması En Mantıklı Laptop Nedir

üni için laptop alacağım 45-50k bandında alınması en mantıklı laptop hangisidir
  6. XeaveN

Kirli Sakal İçin Tıraş Makinası Önerisi

evde sakal kesimi yapmak istiyorum bu güne kadar her zaman sakallarımı berberde kirli sakal şeklinde kestirdim fakat 150 tl olması ve sakallarımın hızlı uzaması bi makina almamı gerektiriyor öneri tercih kullanıma göre orta halli bi makine önerir misiniz
  7. XeaveN

Kirli Sakal İçin Tıraş Makinesi Önerisi

kirli sakal kesicem sakal tıraşı olmuş 150 sakallarım hızlı uzuyor evde kendim halletmek istiyorum öneri bi makine söyler misiniz
  8. XeaveN

En Uyguna Valorant Vpsini Nerden Alabilirim

valorant vp alıcam en ucuz nasıl alırım
  9. XeaveN

En Mantıklı Uçak Bileti Nerden Alabilirim ve Hangi Tarihte

denizlide yaşıyorum rizeye gitmek istiyorum ayın 16 sında en ucuz şekilde nerden alabilirim hangi tarihte alabilirim hangi şehirden gitmem daha mantıklı (konu dışı olarak açtım nerde aççağımı bilemedim yanlışsa da isteyerek olmadı)
  10. XeaveN

2 Ve 4 Yıllık Bölüm Önerileri

4 yıllık olarak öneri yapicak arkadaşlar için eşit ağırlık sıralamam 350k sözel de sıralamam 100k 2 yıllıkda sıralamam 700k tercih dönemi yaklaşıyor ve hala maalesef kendime bir liste çıkaramadım ailem kıbrısta okuyabilirsin diyolar önceliğim türkiye ve tutan yerler de var fakat ne yazmam lazım...
  11. XeaveN

Hangi Bölümü Yazmam Daha Mantıklı

sözel 110 bin eşit ağırlık 350 bin sıralamam var bu sene geriye çekcek vs diyolar ama hangi bölümden çıkınca ekmek bulabilirim bi tabsiye öneri var mıdır kafamda 5-6 bölüm var ve bunun yanında kıbrısta özel eğitim ve gastronomi okuma imkanımda var ama öncelik türkiye turizm işletmeciliği...
  12. XeaveN

Hayatınız Nasıl Gidiyor

hayatınız gerçekten nasıl gidiyor ekonomi sınavlar henel olarak nasılsınız
  13. XeaveN

Masaüstü Bilgisayarımı Satıp Hangi Laptop A Geçebilirim

rtx 4060 ryzen 5 5600 16 gb ram ddr4 sistemim kısaca bu üniversiteye gideceğim için laptop a geçmek istiyorum kaça satabilirim ne alabilirim veya takas yapabilir miyim genel görüş aktarırsanız çok mutlu olurum
  14. XeaveN

Ios İcloud Fotoğraf Aktarımı

iphone 13 yd cihazından tr 16 ya geçtim telefon eşlenmesini yapamadım ve 16 kurdum fotoğrafları aktarmak için icloud 200 gb aldım fakat 20k olan fotoğraftan sadece 2k aktarıldı ve durdu ben bı fotoğrafları nasıl aktarıcam acil yardım
  15. XeaveN

❌İndirim Bitti! Gratis Old Spice Roll On ve Deodorant İndirimleri

fiyatlar gördüğünüz gibi zaman zaman trendyolda baya indirime düşüyor ama bu da değerlendirilebilir
  16. XeaveN

Ajazz Aj159 Pro Alınır mı

1500 tl ye alınır mı 3395 sensörlü sıfır
  17. XeaveN

2. El Laptop Önerisi

20k ya kadar 2. elde alınabilcek en mantıklı laptop hangisidir ve 2. el laptop alırken nelere dikkat edilmeli
  18. XeaveN

Puma Fenerbahçe 24-25 Sezon Formaları %75 İndirimde

https://tr.puma.com/spor/futbol/fenerbahce.html şuan her forma 750 TL orjinal formam olsun diyosanız düşünülebilir bedenler gün gün yenilenip bitiyor ben daha dün aldım mavi olan formayi bekliyodum bedeni gelmiş direkt aldım takip edilebilir bedeniniz varsa da düşünülebilir
  19. XeaveN

Bu kür kaç oara eder

sporda küre gireceğim yaşım 19 anlayan arkadaşlar testo prob masteron winstrol bu kür kaç para eder 1 aylık 3 kutu testo (konu açmak yasaksa bilmiyorum.)
  20. XeaveN

Kilo vermem gerekiyor

1 ayda 10 kilo 2 ayda 15-20 bandında kilo vermem gerek 3 yıldır spor yapıyorum ameliyat oldugum icin formum gitti 78 kilodan 90 lara kadar cıktım bi şekilde kilo vermem gerekiyor gerekirse ilaç da alırım çok cep yakmıcak şekilde ama bana yardımcı olun lütfen
Geri