1350 tl ye xm1r kablolu sıfıra yakın kutu içeriği tam kullanılmamış verebilirim1500 tl ye alınır mı 3395 sensörlü sıfır
a9 serisine bakabilirsin1500 tl ye alınır mı 3395 sensörlü sıfır
kablo ile de şaej oluyodur heraldeForumda şarj ünitesiyle sorun yaşayan çok görmüştüm. Başka sorunu var mı araştırmak lazım. Eğer şarj ünitesi önemli değilse alınabilir.
ben ne satarsınız diye sormamıştım bu mouse bu fiyata alınır mı dedim1350 tl ye xm1r kablolu sıfıra yakın kutu içeriği tam kullanılmamış verebilirim
Sana konuyla ilgili alternatif öneriyor , sınıfın hocası değilsin kimse soruna nokta atışı cevap vermek zorunda değilkablo ile de şaej oluyodur heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben ne satarsınız diye sormamıştım bu mouse bu fiyata alınır mı dedim
tamam ama ben mouse satın alıcam elinizdeki ürünleri atın demedim şu forumda adam akıllı konuyla alakalı yanıt atmayi hala öğrenemeyen insanlar var sorduğum soru aşırı basit bir soru bu soruyu nasıl şunu satabilirim e getiriyorsunuz anlamiyorum e bende de razer var alcak mısın knk?Sana konuyla ilgili alternatif öneriyor , sınıfın hocası değilsin kimse soruna nokta atışı cevap vermek zorunda değil
aradığım cevap bu teşekkür ederim 1500 tl bandına önerebildeğin bir mouse var mıdır kablosuz bi tane de atack shark x3 buldumajazz serileri kronik ya ben de apex var bataryası öldü hemen şarjı bitiyor proda da çift tıklama sorunu çıkıyor
1500 tl ye alabileceğin kaliteli bir kablosuz yok insanlardan fikir isterken almayı öğren öncearadığım cevap bu teşekkür ederim 1500 tl bandına önerebildeğin bir mouse var mıdır kablosuz bi tane de atack shark x3 buldum
dostum bak adam ne güzel konuyla alakalı yanıt atmış aradığımız şey bu zaten ben gidip bu adama bir şey diyor muyum gelipte şunu satabilirim demek konuyla çok bağlantısız mevzu bu1500 tl ye alabileceğin kaliteli bir kablosuz yok insanlardan fikir isterken almayı öğren önce
Hocam ben zamanında temudan almıştım. 1-1.5 yıl kadar kullandım. Çok nadir kesintileri oluyordu. Ama onun dışında güzel mouse yani. Birde yukarıda arkadaş yazmış arada cift tıklamaları oluyor :/1500 tl ye alınır mı 3395 sensörlü sıfır