Battlenet den call of duty warzone indirdim böyle bi hata verdi kafayı yiyeceğim giremiyorum oyuna hiçbir türlü. Modemden upunp ayarını kapattım dosyaları doğruladım giremiyorum sebebi nedir? Görseldeki modern warfare yerinde black ops 6 yazıyor.
Avrupa maçlarını yayınlayan TRT tabii spor uygulaması, tablette 7 dakika, pc de 7 dakika, televizyonda 2-3 dakika geriden geliyor. herkeste mi böyle? nasıl çözeceğiz Teşekkürler
Selam herkese. Almak istediğim mönitörde çift hopörlör varmış ama benim zaten normal hopörlörüm var. Bu ikisi birbiriyle çakışır mı monitör hopörlörünü kapatma olur mu? Monitörü bırakıyorum aşşağıya...
Dün akşam gelen 4gblik güncellemeden sonra oyundan atmaya başladı bir süre oynatıyor sonra donup oyundan atıyor. Güncellemeden önce yoktu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar young blood oyunu co-op oynanılabiliyor ama tek kişinin alması yeterli gibi gördüm bir kaç yerde doğru mu yoksa iki kişide de bulunması lazım mı?
Arkadaşlar biraz panikledim ama pc bugün geldi ekran kartını taktım güç verdim ekran geldi şu anda o pcden yazıyorum ama ekran kartı fanları dönmüyor neden olabilir acaba? Bozuk bir durumu mu var lütfen yardımcı olun. Asus rtx 4060 ekran kartı
Gaming gen den aldığım hazır sistem geldi arkadaşlar güç kablosunu bağladım ama görselini attığım ekstra bi kablo var bunu nereye bağlayacağım bulamadım yerini?
Razer blackshark v2 ve hyperX cloud2 listemde var birini almayı planlıyorum ama bir kaç uzak durun yorumları gördüm ama o fiyat bandında ne önerirsiniz fps oyunları ağırlıklı oynuyorum müzik dinlenmeyecek film izlenmeyecek ses kasma olarak çok iyi olursa sevinirim
Selam arkadaşlar aklımda yeni bi sistem toplamak var 25-26 bin bandında bi hazır sistem bakıyorum önerilerinizi alabilirim. Ben şu sistemi beğendim ...
Arkadaşlar açık öğretimdeyim ben aktif öğrenci donuk öğrenci diye ayrılıyormuş sanırım bir miktar para yatırıp ders seçip aktif öğrenci olarak devam ediliyormuş da ne fark ediyor ne oluyor aktif donuk olduğunda? Teşekkürler
Arkadaşlar ben fmyi hep epic games üzerinden oynadım, orada hiç bir sorun ile karşılaşmıyordum. şimdi fm24 indirdim steamden ama oyuna hiç bir şekilde giremiyorum oynaya basıyorum bir süre bekliyor yine oyna butonu geliyor oyun açılmıyor. Baktım epicten indirirken belgeler klasörüne sports...
Arkadaşlar ben 179 - 90 kilo - 26.5 yağ oranına sahip biriyim. Ama gözünüzün önüne geldiği gibi bir görüntü hiç yok, fit duruyorum ama tabi ki kıyafetlerin altında çok yağ var ama iyi dağılmış olduğu için obez gibi gözükmüyorum. Ağrılık+ kardiyo yapıyorum haftada 3. Ama yeme içme olarak ne...
Arkadaşlar 4000 TL bütçemiz var, ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynanması planlanıyor ama hz ve ms yine de düşük olmazsa iyi olur önerileri bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşlar 26.500 civarına kadar bir bütçemiz var oyun odaklı büyük oyunları rahatlıkla oynatacak bir sistem önerisi istiyorum
Bu iki sisteme baktım ama tam emin olamadım. Daha iyisi var mıdır...
Günlük aktivitelere ilgi ve zevk kaybı
İştah değişiklikleri: Aşırı yeme veya iştahsızlık
Uykuya dalmada zorluk, sık uyanma veya aşırı uyuma
Sürekli yorgun hissetme
Değersiz ve suçlu hissetmek
Konsantrasyon kaybı, karar verme zorluğu
Arkadaşlar FIFA 23 için cheat engine indirdim, kariyer modunda menajer güveni var bu kısım düşünce sözleşme fesih ediliyor devam edemiyorum cheat engine ile aşşağıda attığım gibi bu güveni fullüyorlar hiç düşmüyor nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar internetten kitap alacağım ama hangi siteden alsam karar veremedim. Kitap sepetinde alacağım kitaplar daha ucuz ama güvenilir midir bir sorun çıkar mı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler