Arama sonuçları: *

• Users: cemozgen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

4k OLED Monitör Arıyorum.

PG27UCDM amazon depoda 42kya alınabiliyor şuan. Ucwm'yi bekliyorum ama üstüne 30k eklemek aradaki farka değmez gibime geliyor, farklı alternatifi olan var mıdır? Son aşamadayım artık dayanamıyorum alıcam.
  2. C

Stüdyo Referans Kulaklığı Alacağım.

15k civarına bir kulaklık bakıyorum. [H3...
  3. C

4k OLED Monitör Arıyorum Öneriniz Varmıdır ?

Asus ile görüştüm, PG27UCWM eylül ayında satışa sunulmasını beklemekdeyiz dediler fiyat alamadım, şu anda 44.500'e amazon depoda yeni gibi PG27UCDM mevcut, bu fiyata değer mi bu monitör?
  4. C

Öneri 4k /OLED/ Asus Monitöre Geçmek İstiyorum Öneriniz Lazım ?

Tüm sistemim asus. Şu andada xg27aqdmg kullanıyorum bunu satıp 4k olede geçmek istiyorum ama tandem falan gelmiş anlamıyorum bu işten. 4K 240hz 27 inç bir model arıyorum ne önerirsiniz? Pg27ucwm çıkacakmış ancak 80kdan aşağı gelmez o model okadar bütçe ayıramam. Şu anda kullandıgım woled oldugu...
  5. C

Mediamarkt'ı Thh'ye Verdim, Kazandım Ancak Sorun Yaşıyorum.

Kafanızı şişirmeden özet geçeceğim, samsung marka tv'mde siyah nokta oluştu kendi kendine servis çağırdım darbe yok sıvı teması yok dendi yazılı rapor aldım sonra samsungdan beni aradılar darbeye bağlı işlem garanti dışı kaldı televizyonunuz 70bintl öderseniz paneli değişiriz dediler 1.5 sene...
  6. C

Sistemime Uygun Psu Önerisi Lazım

garip olaylar yaşıyorum ve psuyu değiştirmek istiyorum. bütçe önemsiz ne önerirsiniz? imzamda sistemim yer alıyor.
  7. C

Sistemimdeki İlginç Sorun Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.

Merhabalar, sistemim imzamda yer almakta. Bilgisayarı açtığımda windows açılıyor ancak hiç bir görüntü yok. 3 monitördede görüntü olmuyor. 3 monitörün 2si dp ile birisi hdmi ile bağlı. DP'leri çekip hdmi bırakınca görüntü geliyor sonra diğer 2 dpyi takınca ortadaki oled monitörümde halen görüntü...
  8. C

Aşağıdaki Sisteme Hangi Gpu Uyar?

Arkadaşımın ekran kartı bozuldu, sistem 6000mhz cl30 ram, a620m-k anakart, 7500f işlemci var cs2 lol falan takılıyoruz. Hangi gpu uyar 5070 yeterli diye düşünüyorum. Hangi 5070ler en f/p? Çok ısınmayan bir model arıyorum.
  9. C

10bin Küsür Bütçe, 2.4ghz Kulaklık Önerisi.

Şimdi rog pelta almıştım geldi, ancak beğenmedim yani ses kalitesi bayağı kötü geldi bana. Başka önereceğiniz kulaklık var mıdır? Bütçe oynak
  10. C

ROG Azoth Extreme Alınır mı?

Yorumlarınızı bekliyorum kullanan tecrübesi olan varsa eğer, hb'den betaplus teknolojiden almayı planlıyorum peşin fiyatına taksit var iş bankasında 1k da maxipuanım var. Betaplus gaming gen tr'nin mi oluyordu?
  11. C

Sınırsız bütçeye en iyi klavyeyi arıyorum.

Azoth aldım, çift basıyor lanet. İade edeceğim o yüzden. Aradığım özellikler, %75 olması,ve kablosuz 8K vermesi. Fiyatı önemli değil. Azoth gibi sade bir tasarım olmalı. Rengarenk keycapler falan beğenmiyorum şimdiden teşekkür ederim.
  12. C

Klavye arıyorum, kablosuz ve 8kHz

Merhabalar, masamdaki kablo karmaşasından kaynaklı kablosuz bir klavyeye geçmek istiyorum, şu anda W75 BBL edition kullanıyorum. 8KHZ olduğu için daha düşük bir özellikte klavyeye geçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz? Tok sesli olması önemli. Bütçe belirlemedim henüz ancak Azoth önermeyin 20k da...
  13. C

G-sync Problemi Yaşıyorum?

İmzadaki sistem, main monitör 240hz oled olan, g-sync - v-sync öneriyor cs2 oynarken ama açınca 225'e sabitliyor fpsi 240a değil neden olabilir 240 olması gerekmiyor mu
  14. C

Lolde fps drop yaşıyorum

merhabalar, imzadaki sistemle lolde drop yemeye başladım, sorun 8k hz mouse'dan oluyor, 4kya çekince düzeliyor. wl mouse beast x pro bbl edition kullanıyorum. normalde olmuyordu 8kda kullanıyordum hep mouse'u nolduda drop girmeye başladı anlamıyorum var mı bilgili birileri
  15. C

XG27ACS gene ama gene bozuldu...

gri ekranda duran şeyler discord açıkken görünüyor, kırmızı beyaz olan şey ise monitörü kendi tuşundan kapatıp tekrar açtığımda görünüyor, neden olur bu?, daha önce 3 kere aynı monitörü iade etmiştim allah belasını versın bu modelın
  16. C

Kendi kendine bilgisayar res atıyor

lol oynuyorum imzadaki sistemimde, pc kendi kendine res atıyor ama pc üzerindeki ışıklar falan da gidiyor, sanırım prizden oluyor. priz öneriniz var mıdır kaliteli sorun cıkartmayacak
  17. C

2k oledden 4k olede geçilir mi

XG27AQDMG kullanıyorum main monitör olarak , 5080'e geçiş yaptım 4k oled monitöre geçiş yapılır mı? oled konusunda bir çok gelişme oluyor sanırım tandemler vesaire, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  18. C

Samsung 65S90C Televizyonumu haksız yere tamir etmemeyi seçti yardımınız gerek

Biraz önce konu açmıştım, samsung tarafından aradım ve darbeye bağlı likit patlaması olduğunu söylediler , 85binTL küsür ödeme yaparsam panelimi değişeceklerini söylediler şaka gibi. Dün eve gelen servisi aradım adam senin televizyonunda hiç bir darbe yoktu ama genel merkezden ne denirse biz onu...
  19. C

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Selamlar, evde en az kullandığım teknolojik aletim olan televizyonumun pikselleri şaşırtıcı bir şekilde patlamış.1 yıldır kullanıyorum sadece ve 1 yıl daha garantisi var. Görselleri ekledim. Gelen teknik servis ben daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım dedi. Samsungun politakasına göre 1 piksel...
  20. C

Hepsiburada stokları hk.

Rog astral 5080 alacaktım, hepsi buradada 10+ stok vardı dün bakmaya devam ediyordum fiyat düşer mi diye de bugün stok kalkmış tamamen , normal mi bu durum hepsinin satıldığını zannetmiyorum bilerek mi kaldırıyorlar acaba? kk başvurdum 9taksitle alabileyim diye kalkmış ürün...
Geri