Klavye arıyorum, kablosuz ve 8kHz

cemozgen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
Merhabalar, masamdaki kablo karmaşasından kaynaklı kablosuz bir klavyeye geçmek istiyorum, şu anda W75 BBL edition kullanıyorum. 8KHZ olduğu için daha düşük bir özellikte klavyeye geçmek istemiyorum. Ne önerirsiniz? Tok sesli olması önemli. Bütçe belirlemedim henüz ancak Azoth önermeyin 20k da vermem bir klavyeye.

ben azoth kullanıyorum çok memnunum. bendeki model 10k'ya satılıyor 9500 e de var gaming gen'de. öneririm hayatımda bir çok çin malı fp ürün kullandım ona rağmen müthiş rog ekosistemi ya.

ben azoth kullanıyorum çok memnunum. bendeki model 10k'ya satılıyor 9500 e de var gaming gen'de. öneririm hayatımda bir çok çin malı fp ürün kullandım ona rağmen müthiş rog ekosistemi ya.
1k hz destekliyor hocam normal azoth.

%60 istersen

%75 istersen
ikisinde de kablosuz 8k desteği var

%60 istersen

%75 istersen
ikisinde de kablosuz 8k desteği var
75 olan iyi gibi, fiyatı da gayet uygun duruyor, gateronun switchleri iyi sanırım hocam. 8k küsürlere kadar çıkabilirim daha iyisi var mı önerebileceğiniz? yoksa bu tamam mıdır. Markayı hiç duymadığım için ön yargılıyım.

Epomaker iyi markadır hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde AKKO MOD 007B HE PC Joy of Life var 8.5 civarına. ama stoklarda yok galiba

1k hz destekliyor hocam normal azoth.
hayır 8000hz kullanıyorum ben yanına 8000hz için birde adaptör alıyorsunuz normal 20 k ya satılan azoth da içidnen çıkıyor zaten.

hayır 8000hz kullanıyorum ben yanına 8000hz için birde adaptör alıyorsunuz normal 20 k ya satılan azoth da içidnen çıkıyor zaten.
herhangi bir dongle alabilir miyiz? hangi dongle'ı kullanıyorsunuz hocam?

herhangi bir dongle alabilir miyiz? hangi dongle'ı kullanıyorsunuz hocam?
hocam asus rog ürünlerinde bazı ürünler 8000hz destekliyor bazılarının içinden 8000hz için gereken dongle yükseltici çıkıyor bazılarında çıkmıyor. mesela benim azoth'da çıkmıyor ama 20k olan azoth da çıkıyor. ben mesela kendim aldım öyle 8000hz kullanıyorum. yakında da mousem için alacağım. yani azoth alabilirsiniz illa azoth extreme alıp 20k vermenize gerek yok.

hocam asus rog ürünlerinde bazı ürünler 8000hz destekliyor bazılarının içinden 8000hz için gereken dongle yükseltici çıkıyor bazılarında çıkmıyor. mesela benim azoth'da çıkmıyor ama 20k olan azoth da çıkıyor. ben mesela kendim aldım öyle 8000hz kullanıyorum. yakında da mousem için alacağım. yani azoth alabilirsiniz illa azoth extreme alıp 20k vermenize gerek yok.
anladım, ürün genel olarak max 1k destekliyor diye okudum, 8k hz'i nereden ayarlıyorsunuz? armory createden mi?

anladım, ürün genel olarak max 1k destekliyor diye okudum, 8k hz'i nereden ayarlıyorsunuz? armory createden mi?
Polling rate booster'i aldıktan sonra evet onu takıyorum sonrasında armoury crate üzerinden yapabiliyorsunuz.

Geri