Arama sonuçları: *

• Users: AirLife
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Huawei telefon ile yedek alınıyor mu?

Yurt dışı Pura 80 Ultra ilgimi çekti. Almayı düşünüyorum ama yedekler benim için önemli. Fotoğraflar, WhatsApp, şifreler, SMS gibi yedekleri GBox uygulaması ile sorunsuz şekilde alabilir miyim?
  2. A

Max 12K bütçe telefon önerisi

Bir yakınıma telefon alacağım. Max 12K bütçe ile. Birçok seçenek var ama uzun süreli kullanımda üzmeyecek bir model bakıyorum. Öneriniz var mıdır? Bulduğum bir kaç model var. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-spark-30-pro.html#yorumlar...
  3. A

IOS'tan Androide Geçişte İlk Telefon

14 Pro Max kullanıyorum. Androide geçmeyi düşünüyorum artık. Geçeceğim ilk telefon iyi olmalı ki soğutmamalı Android tarafında. Honor Magic 7 Pro düşündüm. Ama ilk kullanacağım android telefonda bu kadar para vermeli miyim? Yoksa daha düşük seviye ile mi giriş yapmalıyım? Pazar durumu nasıl bir...
  4. A

Honeywell PTM 7950 İncelemesi v2

https://forum.donanimarsivi.com/konu/honeywell-ptm-7950-incelemesi.980856/ Bu konuda RX 6900 XT Sapphire Toxic kartıma uygulamasını yapmıştım. Yaklaşık 8 ay bu şekilde kullandım ve değerler hala ilk sürdüğüm gibiydi. Bu kartımın fanlarının RGB'si çalışmıyor diye aynı kartın RGB çalışanını...
  5. A

Oyuncu Sandalye Önerisi - Seduna Benin Nasıl?

Sandalye almak istiyorum ama gaming tarzı değil. Fileli, ofis tarzı. Araştırırken bu ürünü buldum. Bel, boyun desteği. Oturma yeri ileri-geri hareket edebilen. Bel-boyun da hareketli. Oturma yeri de geniş olan ürün arıyorum. Daha iyisi bu fiyata yok gibi. Var mı bu bütçeye daha iyi önerebilecek...
  6. A

VXE R1 Pro Max vs Darmoshark M3 Pro Max hangisini alınır?

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse?_pos=1&_psq=m3+pro&_ss=e&_v=1.0 https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?srsltid=AfmBOopL6xQEW6JWVWA6Sp6XP1HPDX36InpfJlrctNOpkP17SPndEMdk&variant=47501104021697 Arkadaşıma 2K bütçe ile bir mouse bakıyoruz...
  7. A

Sıvı metal kullanan var mı?

Sıvı metal siparişi verdim. Ekran kartım için deneyeceğim. Kullanan var mı? Çok araştırdım riskini biliyorum. Merak ettiğim konular ekran kartı çipine, soğutma bloğuna zararı olur mu? Ve ileri de sileceğim zaman nasıl temizlerim. Bunlarla ilgili net bir cevap yok.
  8. A

The Last Of Us Part 2 7800x3D'yi %100 kullanıyor

CPU kullanımı oyun içindeyken %100 oluyor. Sorun mu normal mi anlayamadım ben?
  9. A

AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.2 "Beta" Sürümü Yayınlandı

24.12.1 sürümünden beri olan oyunda Alt+Tab yaparken ekrana gelen glitch sorunu düzelmiş. Benim için önemli olan buydu, bunu da çözmüşler sevindim. Harici de bir sorun, sıkıntı yok. Takılma, tekleme gibi şeyler de düzelmiş oyunlara girerken. Yağ gibi akıyor maşallah, ben beğendim. Google...
  10. A

Acer 9070 XT ve 9070 Modellerini Tanıttı

MSI ile sanırım AMD'nin ortaklığı bitti ve yeni AMD MSI kartları göremedik. Ama yeni marka anlaşması ile Acer'de AMD ekran kartı pazarına girdi. Kendi sitesinde ve Türkçe olarak kendi kartlarını paylaştı. Biofrost ve Nitro modelleri olarak 2 farklı model ile giriş yaptı...
  11. A

Engelsiz İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

TürkNet kullanıyorum. Yasaklı değil. Discord yani yasaklı sitelere girebiliyorum. Öncesinde de Comnet kullanıyordum, onda da aynı şekilde yasaklı sitelere girebiliyordum. Şimdi bu rahatlığa alıştım o yüzden aynı şekilde devam etmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla NetGSM'de de bu şekilde diye...
  12. A

🔥İndirim 🔥 DeepCool Morpheus - 6599 TL 🔥

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-deepcool-morpheus-argb-fanli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909463.html 8K civarında geziyordu. Şu an geçen senenin fiyatları. Ön, üst, yan, alt 420mm desteklemektedir. Kasanın isterseniz de modunu değiştirerek farklı şekilde kullanabilirsiniz. 3...
  13. A

Team T-Create Classic PCIE 3.0 Alınır mı?

Oyun depolamaktan başka hiçbir şey için kullanmayacağım. O yüzden DRAM'li olması veya başka bir şey olması çok da önemli değil sanırım. Boyutu büyük olması yeterli. Sadece oyunlardaki yükleme ekranlarını beklememek için gereksiz yere çok para bayılmamak istiyorum. İkinci el de bu ürünü daha...
  14. A

XTX vs XTXH farkı değer mi?

@RevDeisDou 6900XT kartının çiplerinde farklılık oluyor hocam. XTX ve XTXH olarak. XTXH almak için değer mi? Şu an bende XTXH çipli bir kart var Toxic. Ama fanların RGB garip şekilde yanmıyor. Yıllardır aradım, takip ettim. Kartı buldum bu şekilde çalışması baya canımı sıkıyor. Hatta...
  15. A

Sıvı soğutucudan gelen su sesi

Sıvı soğutucudan şırıl şırıl akma sesi duyuyorum. Araştırdım normal deniliyor. Sıvı soğutucum borular üst tarafa gelecek şekilde monteli. Bu sorun teşkil eder mi? Önceden borular alta gelecek şekildeydi. Şimdi üst tarafta olduğu şekilde bi kaç derece daha iyi soğutuyor. Yine de merak ettim boru...
  16. A

Oynayacak oyun bulamıyorum

GoW, GoT, Uncharted, Last Of Us, Days Gone, Mafia gibi hikaye eşliğinde akan oyunlar hoşuma gidiyor. Böyle hem grafikleriyle hem akıcılığıyla etkileyecek oyun arıyorum ama bulamıyorum. Until Dawn, Silent Hill, Detroit gibi oyunlara baktım ama onlarda oynatmaktan çok konuşma, hikaye gibi geldi...
  17. A

PC - TV UPS Önerisi Hk.

Elektrikler gitti az önce. Geçen de güç kaynağı bozuldu diye değiştirmek zorunda kaldım. Yine sisteme zarar vermesin diye UPS bakıyorum. Bu ürünü buldum. Yorumları da güzel. Alınır mı acaba? Sistem 850W. Ek olarak bir de TV bağlayacağım...
  18. A

7800x3D ile oyun oynanır mı?

Ekran kartını servise yolladım sadece işlemci kaldı. Sistemi kullanıyorum ama oyun oynayamıyorum. İşlemcinin grafik birimi ile oyun oynayabilir miyim düşük seviyeli?
  19. A

Popülerliği yüksek olan kredi kartı önerisi

QNB'nin kredi kartı var bende. Ama alışveriş yapmak istediğim yerler de ya olmuyor ya vade farkı koyuyor. Yeni bir kredi kartı düşünüyorum. Almak istediğim kartın her yerde geçmesi, vade farkı koymaması ve avantajlarının bol olması aradığım özelliklerden birisi. Hangisi daha mantıklı olur...
  20. A

PSU sonradan bozulur mu?

• Asus Rog Strix B650E-E • AMD Ryzen 7 7800x3D • AMD RX 6900 XT Sapphire Toxic • DDR5 32GB 6000MHz • NZXT C750 Gold • Arctic LF II 360 Bu sisteme sahibim. 7-8 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ama birkaç gündür Wukong oyununu oynarken bir anda kesiliyor ve pc kapanıyor. İşlemciden olur diye bios...
Geri