Arama sonuçları: *

• Users: Mawilarq47
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mawilarq47

Yardım Klavyeciler Konuya Lütfen

Arkadaşlar Aula F87 Pro V2 Klavye satın aldım. klavyedeki yazılar ve switchteki ışık güney cephesinde. acaba ben bu klavyeye Pudding keycaps alsam tuşları tam aydınlatır mı? ışığın güney cephesinde olması sorun yaratır mı?
  2. Mawilarq47

Öneri Klavye arayışı - TKL

Bu özelliklere sahip bir klavye arayışındayım. Maksimum bütçem 5 bin tl. sıfır veya ikinci el farketmez. önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler. TKL Bilek destekli Kablosuz
  3. Mawilarq47

🔥İndirim 76.499 TL OPPO Find X9 Pro 16/512 Akıllı Telefon + TELEVİZYON

Sepete ekleyin televizyon hediyesiyle 76.499'a geliyor çok iyi fiyat bence. https://www.vatanbilgisayar.com/oppo-find-x9-pro-16-512-akilli-telefon-titanyum-antrasit.html
  4. Mawilarq47

Yardım Sıvı Soğutma Pompasından gelen vızıltı

Merhaba MSI MAG CORELIQUID A13 360 mm AGRB Sıvı İşlemci Soğutucusunu satın aldım. montaj yapalı 3-4 gün oluyor. pompadan vızıltı sesi geliyor gerçekten rahatsız ediyor. pompanın kablosunu anakarttan sökünce ses kesiliyor. yani sorun %100 pompadan. Hepsiburadadan almıştım. iade süresi maalesef...
  5. Mawilarq47

Bir Çılgınlık Yaptım. Bu sistemi satın aldım.

Arkadaşlar bir anlık gaza gelip Vatandan bu sistemi sipariş verdim sizce nasıl? [H4 id='Fiyat+65.959+TL']Fiyatı 65.959 TL[/H4] Ramden 2 tane var toplam 32gb
  6. Mawilarq47

🔥İndirim Xiaomi Mi Box S 2. Nesil 🔥 2071 TL 🔥

Televizyonu eski olan herkese öneririm güzel cihaz. https://amzn.eu/d/bzgIRy6
  7. Mawilarq47

Sistemimi Yükseltmeli miyim?

Arkadaşlar Selamlar, Fotoğraftaki özelliklerdeki sisteme sahibim. birkaç gündür aklımda sistemimi ryzen 7 7700x + rtx 5070 ikilisine güncelleme fikrim var. kendi sistemimdeki parçaları değiştirerek toplamayı veya direkt hazır sistem almayı düşünüyorum. sizce mantıklı mıdır? sistemim bana yetiyor...
  8. Mawilarq47

Yardım 2K monitör ölçeklendirmesi nasıl olmalı?

Merhabalar, 1080p 24 inç bir monitörden 2K 27 inç bir monitöre geçiş yaptım. Ancak 27 inç ekran büyük olduğu için yazılar ve simgeler çok küçük görünüyor, okumakta zorlanıyorum. Bu nedenle ölçeklendirmeyi %125’e çıkardım. Merak ettiğim konu şu: Bu ölçeklendirme performans açısından bir zarara...
  9. Mawilarq47

Yardım İade Edebilir miyim?

Arkadaşlar merhaba Vatanbilgisayar.com sitesinden Amazfit band 7 akıllı bileklik aldım. fakat ekranı küçük geldi. iade etmek istiyorum. kutusunu açtım ve kutusu yırtılarak açılıyor. diğer türlü açılmıyor iade edebilirmiyim?
  10. Mawilarq47

Öneri Maksimum 1000 TL Akıllı saat önerisi

Arkadaşlar 1000 TL bütçem mevcut. akıllı saat almak istiyorum. varmıdır öneriniz? şimdiden teşekkürler.
  11. Mawilarq47

Pubg Ultra Ayarlar Ryzen 5 5600 80 Derece

Pubg Ultra Ayarlarda işlemcim (Ryzen 5 5600) 80 derece sabit duruyor. normal mi? Wraith prism soğutucu var.
  12. Mawilarq47

ARGB Portu Olmayan Anakarta ARGB Bağlamak.

Arkadaşlar Kasamda 6 Adet Fan Var. Üçü ARGB diğer üçü ise kasanın önündeki tuştan renk değiştirebildiğim pwm ile çalışan fanlar. Anakartım Asus Prime B450-Plus. anakartımda argb portu olmadığı için argb fanlarımın ışıkları yanmıyor. şu aşağıdaki kontrolcüyü alsam. hem pwm fanları hemde argb...
  13. Mawilarq47

❌İndirim Bitti! GIGABYTE B450M-H Anakart 1265₺

şu anda piyasadaki en ucuz b450 anakart ihtiyacı olan alabilir. https://pckolik.com/urun/gigabyte-b450m-h-amd-b450-ddr4-m2-matx-anakart-2/?fbclid=IwAR2ng9qij5ShqH43mt1TOud3b4iWEXUasgCxulnRfDF7YAO8TSAWaSbusHo
  14. Mawilarq47

Bloody B418 Klavye Alınır mı?

Arkadaşlar bu fiyata alınır mı ? başka önerisi olan varmı https://www.hepsiburada.com/bloody-b418-q-turkce-multimedya-usb-mekanik-gri-oyuncu-klavye-p-BD805689?ozellik=&keywords=
  15. Mawilarq47

Bir Koltuğa 3000 TL Verilir mi ?

Arkadaşlar şuan kullandığım ofis koltuğunun süngerleri eridi. ve oturunca 30dk sonra ağrı yapıyor. hawk chair koltuk almayı düşünüyorum. şuanda fiyatı 3000 tl sizce bu para verilir mi?
  16. Mawilarq47

🔥İndirim %60 Kablolu RGB Oyun Klavyesi --> 265 TL

Arkadaşlar Amazonda gezerken gördüm. fiyatı uygun geldi. her şey dahil 265 TL'ye geliyor. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B092J9ZL4M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3BAG9MNWQLWU9&psc=1
  17. Mawilarq47

2K Monitör Alsam mı?

Arkadaşlar Dün Aşağıdaki özelliklerde bir kasa topladım. Monitör olarakta Amazondan 3600 TL'ye ASUS TUF VG249Q 23,8" inç IPS 1920X1080 1ms 144Hz Satın Aldım. Şuanda Sistemi Kullanıyorum. Fakat içimden keşke 2k monitör mü alsaydım geçiyor. sizce iade edip bu monitörü mü alayım...
  18. Mawilarq47

Ryzen 5 5600 Boşta 55 derece normal mi?

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum. soğutucum wraith prism Arctic mx-4 termal macun sürülü boşta 55 derece oluyor normal mi?
  19. Mawilarq47

Bilgisayara format atıyorum bu ekran çıkıyor.

Çözüldü
  20. Mawilarq47

Pazaramadan 2520 TL’ye aldığım Ryzen 5 5600 Geldi.

Arkadaşlar pazaramadan indirimli olarak aldığım Ryzen 5 5600 işlemci geldi. Fotoğraftaki gibi geliyor pinlerde hiçbir sorun yok. Anakarta taktım. Güzel alışveriş oldu. Kampanyayı duyurana teşekkür ediyorum.
Geri