Arama sonuçları: *

• Users: yucexzzers
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yucexzzers

Yardım Mac M5 Kilitlendi ?!

Selamlar arkadaşlar. Bir dostuma m5 almıştım ama şifresini unutmuş tekrar tekrar denemiş ve kitlemiş sanırım icloud şifresi değil pc açınca istenilen şifre bunu çözebilir miyiz yoksa gürgençlere gidecekmiş orası da fazla para alabilir dedim başka bir pcye bağlayıp açılabilir mi ?
  2. yucexzzers

Yardım Valorant Cs Çok Düşük FPS

Arkadaşlar selamlar dostuma pc toplamıştık 5060 8gb, 7500f csde fpsleri normaldi valoda sürekli fps drop yiyordu 5fpslere kadae düşüyormuş şimdi aynı sıkıntı csde de olmaya başlamış neyden kaynaklanabilir ram expo muhabbetlerinden anlamıyoruz yapılmadı
  3. yucexzzers

Ps5 Vr2 Alınır mı ?

Selamlar arkadaşlar 15k civarına psvr2 alabilirim halihazırda elimde ps5pro bulunuyor vr2 destekleyen oyunlara sahip değilim sizce sarar mı yoksa 1 ay kullan kenara at dursun mu olur fazla destekleyen iyi oyunlar yok horizon resident evil4 ve village grand turismo 7 bunlar var dikkatimi çeken...
  4. yucexzzers

Yardım Xiaomi 15 Galeri Pil Tüketiyor ?

Arkadaşlar selamlar yd xiaomi 15 kullanıyorum ama pil tüketimine baktığımda sürekli galeri başı çekiyor girmiyorum galeriye adamakıllı ama yine de hep bu şekilde nasıl çözüm bulunabilir yardımcı olursanız teşekkür ederim. Galeride 7k küsür foto video bulunuyor
  5. yucexzzers

Yardım 25k Bütçeyle Ekran Kartı Seçimi

Arkadaşlar selamlar yarım saate ekran kartı almamız lazım vatan pc mediamarket mağazalarından internetten alamayız mağazadan almamız gerekiyor bütçemiz 25k hikaye oyunu oynanmayacak sadece cs2 oynanacak, 7500f ile kullanılacak ilerde 7800x3d geçilebilir 5060 8gb, 5060ti 8gb seçenekleri var, evet...
  6. yucexzzers

Monitör Önerisi Ofis İçin

Selamlar arkadaşlar ofiste kullanmalık laptopa bağlanacak 27 inç 2k va panel(renk olarak daha iyiyse) çok nadir de olsa oyun oynanacak o yüzden bütçe yeterse min. 144hz monitör önerisine ihtiyacımız var arkadaş bütçe 5k dedi ama taksit filan olursa biraz aşabiliriz bütçeyi. Önerilerinizi...
  7. yucexzzers

Yardım Aldığım Anakartın Soketi Yamuk Mu ?

Selamlar arkadaşlar anakartı arkadaşım teslim aldı ama işlemci soketinin bazı pinlerinin yamuk olduğunu söylüyor sizce öyle mi ? Am5 soket
  8. yucexzzers

Yardım Sıvı Soğutma Önerisi 3k TL

Arkadaşlar selamlar 2.5-3k bandında siyah sıvı soğutma önerisi istiyorum 240mm 7500f soğutulacak belki ilerde de 7800x3d soğutulacak görünüşü güzel olması isteğimizdir, ekran olursa, en azından derece gösteren hoşumuza gider önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  9. yucexzzers

Yardım Ddr5 Anakart ve Ram Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar bi dostum ddr4 intelden amd ddr5e geçecek, şu anda 4060 ekran kartı var Şimdilik 7500f alacak ilerde de 7800x3d alması olası. Bunları taşıyabilecek anakart ve 16gb ram tavsiyesine ihtiyacımız var anakarta bütçemiz sanırım 7k civarı ramlere de uyarsa 10-12k bütçe ayırdık...
  10. yucexzzers

Yardım Atk A9 Alıcam ama Kararsızım

arkadaşlar selamlar 2-2.5k taksit ile bütçem var birkaç öneri aldım şu anda bana acil lazım amazon yarın teslimat diyor bu ürün iyi midir şu anda claws mouse kullanıyorum ve bozuldu bir kere masaya vurmamla beraber attaclk shark da güzel duruyor ama bilmiyorum alayım mı bu ürünü ?
  11. yucexzzers

Yardım Max 2k Acil Mouse Önerisi

Beyler elimdeki 1000hz mouse bozuldu claws o yüzden şu anda rezil 125hxlik rampage mouse kullanıyorum acil mouse lazım direkt sipariş edicem 1000hznin üstündeki mouselar oyunun akıcılığını arttırıyorsa onu alırım Sistem 5700x3d 4060ti 8gb 16gb ddr4 ram
  12. yucexzzers

Yardım Cs2 İnternet Kafede Daha Akıcı ?

Selamlar arkadaşlar bayramınız kutlu olsun Cs2 internet kafede daha akıcı kafedeki pc ryzen 5 5600, 4060ti 8gb monitör asus 310hz Benim evdeki bilgisayarım ise ryzen 5 5700x3d 4060ti 8gb monitör lenovo 320hz Ayarları fotoğraf çektim aynı şekilde yaptım oyun içi ve nvidia denetim masasını ama yok...
  13. yucexzzers

Yardım Yurtdışı S26 Ultra Alıcam Yardım

Selamlar arkadaşlar halihazırda xiaomi mi 15 global yurtdışı kullanıyorum şu anda 5. Ayda ve 2. Sim kart yuvasındayım imeil atılıyormuş daha attırmadım, s26ultrayı çok beğendim ama yurtdışı mı alsam diye düşünüyorum. Xiaomi 15de güzel ama s26unun yanında sönük kalacağını biliyorum s26ultrayı 8...
  14. yucexzzers

Forza 6 Ps5e Ne Zaman Gelir ?

Arkadaşlar forza 6 sanırım xbox oyunuymuş ve psye sonradan çıkartıyorlarmış net tarihi belli mi ne zaman ps5e çıkar ve sizce alınır mı ps5 pro kullanıyorum diğer yarış oyunlarını denedim hiç zevk vermedi ama pcde forza4 oynuyordum oyun kolu ile sarıyordu çok saatim olmasa da
  15. yucexzzers

Yardım Tablet önerisi oyun için ? 25k

Selamlar arkadaşlar, bi abim için oyun tableti lazım bütçe 20k dedi ama daha iyi bişe olursa 25kya kadar zorlattırırım ben onu, oyun oynayacakmış, ben samsung tab s10FE plus önerecektim ama başta buraya yazayım dedim ekranı büyük olması tercihimizdir, akıcı oyun performansı iyi bir tablet lazım...
  16. yucexzzers

🔥İndirim Hyperx cloud III S 5149 TL 5-6 taksit

Daha dün 5350 tlden paylaşıldı o yüzden paylaşıyorum ben o fiyata almıştım belki iade edip burdan alırım Bir yanlışlık varsa kusuruma bakmayın lütfen...
  17. yucexzzers

Yardım 3D Yazıcı İle Nastığım Cs Bıçaklar Ne Kadar Eder ?

Selamlar arkadaşlar birçok figür basıyordum cs bıçaklarına da ilgim var printerdan basayım dedim kelebek işlevsel şekilde kullanılabiliyor, buraya video atabiliyor muyum bilmiyorum ama şimdilik fotoğraf atıcam. Bunların tanesi kaç tl olur ya da 3lü şekilde ne kadara satabilirim ?
  18. yucexzzers

Yardım Printstream stickerlarını nereden bulabilirim ?

Selam arkadaşlar 3d print ile uğraşıyorum standart ak-47 yaptım şimdi m4a1-s usp-s ve awp yapmayı düşünüyorum beyaz yapıcam ama bana printstream stickerları lazım onları nereden bulabilirim fotoğraftaki gibi olucak ben de uygun yerlere yapıştıracağım varsa link atabilirseniz çok sevinirim
  19. yucexzzers

Yardım Bulaşık & Kurutma Makine Önerisi 35K Civarında.

Selamlar arkadaşlar toplamda 35kya bulaşık ve kurutma makine önerisi rica ediyorum sizden, aile için alıyorum daha iyisi olursa bütçemi ikisi için 40kya kadar çıkartabilirim, teşekkür ederim.
  20. yucexzzers

Yardım 3d yazıcı boya ya da sticker nasıl bulurum ?

Merhabalar arkadaşlar ak-47 deagle baskılarını yaptım ama detaylı boya hiç denemedim internette birebir skin yapanlar var onların stickerlarını nasıl bulabilirim ya da illa ki akrilik boya ile ince işçilik yaparak mı boyamam gerekiyor
Geri