Yardım Mac M5 Kilitlendi ?!

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
497
Selamlar arkadaşlar. Bir dostuma m5 almıştım ama şifresini unutmuş tekrar tekrar denemiş ve kitlemiş sanırım icloud şifresi değil pc açınca istenilen şifre bunu çözebilir miyiz yoksa gürgençlere gidecekmiş orası da fazla para alabilir dedim başka bir pcye bağlayıp açılabilir mi ?

başka bilgisayara bağlayıp bir şey yapaamaz . recovery menüsünden bilgisayarı sıfırlayıp belki o şekilde açılabilir

Apple kimliğini biliyorsa recovery modundan şifre sıfırlayabilir ya da apple'ın müşteri hizmetlerini arayarak uzaktan sıfırlatabilirsiniz. Ek bilgi vereyim, apple cihazlarınızın tamamında fatura varsa apple teknik destek uzaktan işlem yapabiliyor.

Ekler

• 63309.webp
    63309.webp
    126 KB · Hit: 15
aynısı oldu iclouda kurtarma kişisi olarak eniştemi eklediğim için ona kod gitti öyle şifreyi sıfırlayabildim. Onun dışında hesaba erişim vermiyordu. Mh yi arayın fatura ister öyle açarlar

Tam ekran görüntüsü atabilir misin?
Maci sil demiş önceden gürgençlere gitmiş teknis servise bakan eleman yokmuş ordski çalışan da yazılım atılması lazım demiş hocam acaba maci silince wifi driveri varsa silindi mi ondan mı gözükmüyo wifi bağlanma yeri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,437
Üyeler
202,608
Son üye
sigmarillion2
Geri