Arama sonuçları: *

• Users: yagoylmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yagoylmz

25k bütçeli hazır sistem önerir misiniz?

25k bütçem var. Yardımcı olur musunuz?
  2. yagoylmz

PS5 ve PC satıp iyi bir PC ye upgrade mantıklı mı?

Elimde PS5 ve PC var. PS5 te tüm özel oyunları oynadım (bloodborne ve demon souls için almıştım zaten). elimde biraz da para var. 50k bütçeli pc almak mantıklı mı?
  3. yagoylmz

Sistemimi satıp hazır sistem mi almalıyım yoksa tek tek yükseltmeli miyim?

İmza kısmındaki sistemi kullanmaktayım. 20k bütçem var. Sizce tek tek parçaları yükseltmeli miyim yoksa sistemi satıp ddr5 hazır sistem mi almalıyım?
  4. yagoylmz

Anker SoundCore Life Q30 vs Space One Hangisini Almalıyım?

Space One modeli bütçemi zorluyor arasında çok fark yoksa q30 almayı düşünüyorum. Başka bir model önerisine de açığım. Fiyat aralığım bu.
  5. yagoylmz

Ryzen 5 5600 overclock yapmak istiyorum.

Aşağıdaki sisteme sahibim overclock yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ryzen 5 5600 Thermalright Peerless Assassin 120 işlemci soğutucusu msi Rtx 4060 8gb ekran kartı msi b450m-a pro max anakart goodram 3600mhz cl18 ddr4
  6. yagoylmz

❌İndirim Bitti! PS5 pazarama'da 11679 TL!!

Büyük ihtimal geri çevirecekler siz yine de deneyin. https://www.pazarama.com/playstation-5-825-gb-turkce-menu-ps5-p-8690644436894?magaza=teknodeposu&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.32.1
  7. yagoylmz

30000TL yazılım için laptop önerisi

Bilgisayar programcılığı okuyorum laptop bakıyorum. Zaten 4060'lı masaüstüm var o yüzden oyuncu laptopu istemiyorum. MacBook Air M.2 modeline baktım fakat yıllardır Windows kullanıyorum. Mac gibi pil ömrü yüksek bir Windows modeli var mı?
  8. yagoylmz

Black Myth Wukong RTX 4060 vs PS5

Ps5 te kardeşlik yapıyorum. Yarı fiyatına alacağım oyunu o yüzden aklım biraz karışık. Genelde oyunlarımı ps5 üzerinden oynamayı severim. Pc de rtx 4060 ryzen 5 5600 var. Çok bir performans farkı var mı? Sizce hangi platformu tercih etmeliyim?
  9. yagoylmz

gocdkey güvenilir mi?

ps5 için global key satın alacağım. alışveriş yapan var mı? site güvenilir mi?
  10. yagoylmz

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

Baba tarafımdan herkes kel fakat ana tarafımın saç yapısı dalgalı kıvırcık şeklinde ve benim de saçlarım öyle. 20 yaşındayım saç dökülmem normal seviyede var. Dolaylı yoldan saç dökülmesini arttırdığını gördüm. Bu durum hurafe mi yoksa gerçek mi? ( İnfo: Babamın saçlar 20 yaşındayken çoktan...
  11. yagoylmz

NZXT 4K30 Capture Card Calışmıyor

Merhaba capture card satin aldim. İnput kablosunu ps5 e output kablosunu monitorume ve usb type c kablosunu bilgisayarima taktim. fakat urun calismiyor. isigi yaniyon fakat goruntu gelmiyor. hem monitore hem obs ye. bilgisayardaki her usb girisini denedim fakat degisen bir sey olmadi.
  12. yagoylmz

PS5 için monitör tavsiyesi

Elimde AOC c27g1 27 inç monitörüm var. Fakat vrr, allm, hdr gibi özellikleri desteklemiyor. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz monitörler neler?
  13. yagoylmz

Amazondan Elgato HD60 X almak mantıklı mı?

amazon usa dan Elgato hd60x almayı düşünüyorum sitede yazan kargo ve vergi ücreti haricinde başka bir ücret çıkartıyorlar mı? 5582 TL ye denk geliyor. Türkiye deki fiyatından baya uygun.
  14. yagoylmz

30-35k bütçe hazır sistem önerisi

30-35k bütçe var hazır sistem önerir misiniz?
  15. yagoylmz

Pc'ye Girilmiyor. Uygulamada bilinmeyen yazilim hatasi.

Arkadasim pc ye giremiyor. Boyle bir hata aliyor. Ne yapmak lazim?
  16. yagoylmz

45k hazır sistem önerir misiniz?

Bütçe belli arkadaş için bakıyorum. Önerebileceğiniz sistem var mı?
  17. yagoylmz

700-1200 TL Arası Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerir Misiniz?

Bütçem bu kadar. Önceki kulaklığım kısık seste cızırtı sesi veriyordu. 1696003345 Daha ucuza güzel seçenek varsa o da olur
  18. yagoylmz

CS 2 BAŞLAMIYOR HATASI

Oynaya basıyorum steamde oynuyor gözüküyorum fakat oyun açılmıyor. Sistemim iyi, driverlar güncel, windows 11 kullanıyorum. 1695927012 Önüme herhangi bir hata çıkmıyor
  19. yagoylmz

Razer Blackwidow v3 mü Hyperx Alloy Origins 60 mı?

2 klavyeye de sahibim. Birini satacağım birini kullanacağım. Sizce ne yapmalıyım? https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v3-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u11130 https://www.hpstore.com.tr/hyperx-alloy-origins-60-aqua-switch-rgb-mekanik-gaming-klavye-56r61aa?ref=akakce&v=1.45.5
  20. yagoylmz

Lenovo İdeapad Gaming 3 Ne kadar eder?

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k2tx-fiyati,1662309051.html Bu bilgisayar elimde 2. el sizce kaçtan satmak mantıklı olur? (Daha 1 yıl garantisi var. Temiz kullandım.)
Geri