Arama sonuçları: *

• Users: _arthur_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. _arthur_

PASAPORT İŞLERİNDEN ANLAYAN BİRİSİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

Benim velilerimden birisi iett şoförü ibbde, yani bildiğim kadarıyla kamu çalışanı sayılıyor. Yeşil pasaport kamu çalışanlarının ailesine verildiği söyleniyor peki bunun bi şartları var mı? Meslekte 10 yıl geçirmiş olma vs. birisi böyle bişey dedi ama kesin bilmiyor o da yardımcı olursanız seviniirm
  2. _arthur_

1000MBps alırken 100mbspye düştü

Aynı kablo, aynı sistem 1000mbps sabit kullanıyordum dün bi laptopa takmak için ethernet kablosunu çıkardım ona taktım sorun yoktu şimdi tekrar kendi sistemime taktıgımda 100mbpsyi geçmiyor ne yapmalıyım
  3. _arthur_

İnternetimde bi sorun var

Bilgisayarımda internetim spotify,youtube gibi yerlerde on numara çalışıyor ama riot games internet bağlantısı algılamıyor, ve çoğu siteye giremiyorum DA dahil neden olabilir
  4. _arthur_

Adıma gelecek olan mahkeme tebligatını nerden öğrenebilirim

Bir olaydan sonra davacı oldum, adresime tebligat gönderilecek fakat adresim eski ikametgahım olarak seçilmiş. Ben bu tebligatı internetten nasıl görüntüleyebilirim?
  5. _arthur_

Sizce hangi kaskı almalıyım?

https://www.n11.com/urun/ls2-challenger-jeans-kask-18584983?magaza=wututumotors&beden=2xl&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel ---...
  6. _arthur_

XBOX INDIRME HIZIM COK DUSUK

Normalde internet hızım bu ama xboxta indirme hızım çook düşük nasıl düzeltebilirim
  7. _arthur_

BU PANTOLONLAR NE OLARAK GEÇİYOR

Bu pantolonların modeli nedir?
  8. _arthur_

BU ADAMIN ÜZERİNDEKİ TİŞÖRTTEN NERDEN BULABİLİRİM

Bu tişörtten istiyorum link vs. atabilir misiniz acaba ben aradım bulamadım
  9. _arthur_

İSTANBULDA BU TARZ CEKETLER ALABİLECEĞİM YERLER VAR MI

Bu tarz ceketleri alabileceğim yerler var mıdır? Eğer biliyorsanız shopier sayfası vs. de olur <3
  10. _arthur_

EKRANDA HARFLER BELİRİYOR

Arkadaşım ne yaptıysa ekranda yazarken böyle harfler beliriyormuş nerden kapatılıyor bu ayar
  11. _arthur_

bu pantolonun siyahını bulmama yardım eder misiniz

bunun siyahı lazım modelin adını ve eğer bulursanız beyaz çizgileri olmadan siyah versiyonunu atar mısınız
  12. _arthur_

HANGİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEYİ ALMALIYIM ?

Elektrikli süpürge almayı düşünüyorum ne kadar uygun ve iyi olursa o kadar iyidir 1)...
  13. _arthur_

Ryzen 5 5600 boşta 70 dereceye dayanıyor?

İyi bir hava soğutmaya ya da sıvı soğutmaya geçecektim ileride ama şu an stok fanda değerler 67-70 arası değişiyor normal mi?
  14. _arthur_

Rapid IPS mi daha iyi SS IPS mi

Sorum başlıktaki gibidir
  15. _arthur_

VR videosunu nasıl normal videoya dönüştürebilirim?

Konu başlıktakiyle aynı
  16. _arthur_

Bi̇r Çi̇zgi̇ Fi̇lm Vardi Adi Neydi̇

Bir kızın kedisi vardı ve o kedi kızın erkek kardeşine kötü davranıyordu kötü şeyler yapıyordu ama erkek kardeş asla kimseye bunu açıklayamıyordu neydi o çizgi filmin adı
  17. _arthur_

5000 TL EN IYI TELEFON ONERISI

Şarjı uzun giden, iyi kamerası olan telefon önerisi
  18. _arthur_

Galeri çok şarj yiyor çözüm yok mu

Aklımı oynatacam her hafta telefonu sıfırlamaktan sıkıldım cihaz Redmi Note 10 Pro. Normalde telefon en yüksek grafiklerde oyun oynarken ısı bile hissettirmezken bu olay başlayınca en düşük ayarlarda kasıyor ve cehennem gibi yanıyor. Çözümünü bilen yazsın ne olur.
  19. _arthur_

17 BİN Laptop önerisi

17 bin TL'ye laptop arıyoruz üniversite öğrencisi kullanacak şarjının uzun gitmesi önemli oyun falanda oynar yani alınabilecek en iyi laptopu önerir misiniz
  20. _arthur_

Evde kendi gainerimi yapsam?

Malzemeler; -500 Gram Yulaf Ezmesi -500 Gram Pirinç Unu -500 Gram Yer fıstığı -500 Gram Harnup unu -300 Gram Hindistan Cevizi Tozu Toplam Değerler; 10203 KCAL / 234 Protein / 1150 Karbonhidrat / 448 Yağ 1 Porsiyon Değeri; 150 GRAM (12 silme yemek kaşığı ya da 1 su bardağı + 2/3 su bardağı toz...
Geri