Arama sonuçları: *

• Users: z0rden
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. z0rden

Nothing (3a) için beklemek mantıklı mı?

Aldığım 2. El s10emin bataryası emekliliğe ayrılma sinyalleri verdiği için (ve batarya değiştirmek için güvenecek telefoncu bilmediğim için) telefon değiştirme kararı aldım 30 bin civarlarında en mantıklı marka olarak nothingi buldum (poco da var ama hyperos işçiliğin kötü olması diye söylenen...
  2. z0rden

Valorant TR kitlesi neden böyle?

ne güzel oynuyoruz bakın ilk rounddan (evet şaka değil) "neden şöyle yaptın neden böyle yaptın" demeye başladı.Başta anlayamadım sonra "neyse anlatma muteledim alttan yazarsın" dediğini görüne rage bait olduğunu anladım biraz iyi oynuyor diye egoizmin dibine vurmuş bir tip oyun sonlarına doğru...
  3. z0rden

S10e için ROM Önerisi

İyi geceler şu anda /e/OS kullanıyorum ve ROM atlamaya karar verdim çünkü 1. Android 13'teyim ve 14 sürümü geldi ama OTA güncellemiyor (yani ROM yükler gibi baştan yüklemem lazım) 2. Arayüzünün çok bug dolu olması Gibi sebeplerden ROM atlamaya karar verdim LineageOS ile Evolution X arasında...
  4. z0rden

XMP açınca siyah ekran hatası alıyorum

Yeni pc topladım her şey güzel ama xmpye alınca bilgisayar donup kendini siyah ekrana alıp ana ekrana atıyor başta AMD driver sorunu sanmıştım sonra baktım ki xmp kapatınca düzeliyor acaba ryzen 5 5600 max 3200 MHz mi destekliyor yoksa başka bir şey mi var sizce ne yapmalıyım? (B550m pro-vdh...
  5. z0rden

Çözüldü✓ Toplayacağım PC Nasıl?

Herkese iyi forumlar bugün toplayacağım pcnin son kısımlarını almak üzereyim ama kafamda bazı sorular var şimdi bütçem az olduğu için psulu kasa alacağım ama kasada 500W psu var internette baktığımda yeterli yazıyor ama yine de emin olamadım sistemi full yazıyorum eğer sıkıntı çıkaracağını...
  6. z0rden

Çözüldü✓ B550 anakart önerisi istiyorum

Ryzen 5600de kullanmalık anakart istiyorum biraz daha geleceğe dönük olsun diye B550 almaya karar kıldım (PCİ 4.0) sarı sitede 3000e MSİ B550 Gaming V3 gördüm ama herhalde PCİ 3.0ı var o yüzden vazgeçtim sıfıra MSİ B550M PRO-VDH var ama ses kartı herhalde Gaming V3ün yanına yaklaşamaz iyice...
  7. z0rden

Sıcaklık değerleri normal mi?

Herkese iyi forumlar. Sarı siteden 2. El rx 6600 bakıyorum biriyle konuştum test atıp gönderdi sizce değerler normal midir? Değerler ektedir.
  8. z0rden

Modding ROM atmak IMEI siler mi?

Herkese iyi forumlar 2. El Note 10 Pro alıp LineageOS ROM yüklemeyi düşünüyorum (orijinal destekli ROM) yurtdışı almamaya özen göstereceğim yine de IMEI silinme gibi bir ihtimali olur mu? Brick yapmam önceden S5e de LineageOS yüklemiştim tek korkum IMEI silinmesi cevaplarsanız sevinirim
  9. z0rden

Öneri ROMlu Note 10 Pro vs Note 12 5G vs ROMlu S10e

Kainat eskisi İphone 7'den kurtulmak için telefon araştırmasına girdim ve bu iki telefonu gördüm Note 10 Pro alsam LineageOS kurup mutlu mesut yaşayabilirim ama arkadaşa sorduğumda fiyatları (2. el) aynıysa Note 12 Pro'ya bak dedi ve bu telefonda mantıklı geldi çünkü özellik farkı da var...
  10. z0rden

Öneri TKL red switch klavye önerisi

küçük olması dışında fazla aradığım bir özellik yok birde fps oyunları oynadığım için red switch daha mantıklı olur baktığımda ucuz çin klavyeleri ile gamepower gibi markaların arasında fark yok gibi duruyor o yüzden şu klavyede karar kıldım daha iyi önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim...
  11. z0rden

Öneri Ajazz Aj139 Pro 4K nasıldır?

https://www.aliexpress.us/item/1005006402796146.html Şuan razer viper mini kullanıyorum ama scrollu bozulduğu için (aşağı kaydırmıyor) mouse değiştirmek istiyorum aliexpresse baktığımda attack shark x3 gördüm ama herhalde mcusu kötü olduğundan beğenilmemiş üstüne 1 ay sonra tuşlarında gıcırdama...
  12. z0rden

Nvidia’nın yeni kontrol paneli!

Nvidia 18 yıl sonra sonunda paneli değiştiriyor -kaydolmaya gerek yok -çok daha hızlı -kontrol paneli ve geforce experience’in birleşimi gibi bir uygulama olmuş 1708612732 (Spoiler:Nvcleanstall hala kral olmaya devam edecek)
  13. z0rden

Windows 11 uygulamalar arası geçmiyor

abim TFT oynarken diğer uygulamalara geçemiyor riot ile alakalı bir sorun mu bilmiyorum alt tab atınca uygulamalar gözüküyor ama basınca yine TFTde kalıyor
  14. z0rden

Yardım buradan arduino alınır mı?

Arduino Leonardo R3 ve USB host shield alacağım ama siteler güvenli mi diye soracağım artı olarak bir sorum da atacağım linkteki usb host shield leonardo ile uyumlu olur mu? Teşekkürler. https://www.komponentci.net/arduino-leonardo-r3-klon-usb-kablo-pmu7065?ref=Cimri...
  15. z0rden

ayakkabı tabanı önerisi

ayakkabı tabanım artık delindiği için (3 yıldır aynı ayakkabıyı kullanıyorum) yeni bir taban arıyorum birkaç tane buldum sizce hangisi bunun dışındaki önerilere de açığım (bana sorarsanız x30 hava sirkülasyonu var var x45te yastıklama q90 ikisi bir arada active teamınkide q90 gibi ama hava...
  16. z0rden

Yks dil sonucundan ne gelebilir

ingilizce öğretmenliği istiyorum ama ülke dışına da çıkmak istemiyorum sizce bir yerler gelir mi yoksa seneye mi kaldı
  17. z0rden

Saatine 25 TL'ye çalışmak iyi mi?

yaz işi buldum bir kafe saat 6da gel gece1-2ye kadar çalışabilirsin dedi saatlik ilk gün 20 eğer iyiysen 25 vs diye artar dedi (1 aylık garsonluk yaptım yani deneyimliyim o yüzden en az 25 yapar) sizce saatlik 25 TL'ye çalışmak mantıklı mı çünkü aylık 6-7k ediyor asgari ücret 11k olduğu için pek...
  18. z0rden

Öneri sizce hangisini almalıyım

genelde cs gibi precise oyunlar oynarım şuan hp omen 100 mousepad kullanıyorum sizce bunlara geçmek fark yaratır mı yaratırsa hangisi başka mousepad önerilerine açığım large mousepad olsun 90x40 mousepad vardı çok toz topluyordu o yüzden xxl mousepad önermeyin mouse razer viper mini...
  19. z0rden

Öneri Analog saat önerir misiniz?

uzun zamandır akıllı bileklik kullanan birisi olarak artık saati şarja tak çıkar olaylarından sıkıldığım için analog saatlere geçmek istiyorum aradığım özellikler: -orijinal olması -max 650tl olması -su koruması(herhalde standart bir şey ama yine de söyleyeyim) -kordonu plastik yerine metal...
  20. z0rden

S5 Lineageos rom atmak

iyi akşamlar şimdi eski s5 telefonuma (g900fq) lineageos rom atmak istiyorum ama ilk defa yapacağım videolarda lineageos rehberinde anlatım var ama bootloader veya twrp hakkında bir şey yok ilk olarak bootloader unlocklamak lazım mı lazımsa nasıl yaparım ve siz yaptıysanız nasıl yaptınız çünkü...
Geri