Arama sonuçları: *

• Users: Zertyuh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

26.000 TL Bandında Anakart Önerisi

AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci ASUS Tuf Gaming B650M-E Wifi AMD B650 AM5 Soket DDR5 6400 Micro ATX Anakart ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING GDDR7 OC Edition 256 Bit Kingston Beast KF560C30BBEAK2-32TR RGB 32GB (2x16)...
  2. Z

4k OLED Monitör Önerisi

4k oled arıyorum bu monitörün başından kalkınca kendini kapattığı bir özelliği var onu düşünerek önerirseniz sevinirim kafamda asusun oledleri var siz ne düşünüyorsunuz
  3. Z

4k 32inç Monitör Önerisi

Oyun için 4k 32 inç monitör arıyorum
  4. Z

3.Ekran Fps Limiti Sorunu

bilgisayarıma 3. mönitörü bağladığımdan beri fps değerim monitörün değerine takılı kaldı nasıl düzeltebilirim
  5. Z

Xdrive Rüzgar L Masa

3 monitör ve kassa için bu masayı beğendim alınır mı yada sizin öneriniz ne 15k bütçe var L olmak zorunda ölçüleride en az xdrive masa kadar olmalı [H3 id=''][/H3]
  6. Z

Direksiyon Seti Önerisi

forza 6 oynamak için direksiyon seti almak istiyorum benim bildiğim tek set g29 logitech yerine öneriniz varr mı bütçe 25k
  7. Z

Internete bağlanamama

pcyi ilk kez açtığımda internete bağlanmıyor pc kablo kullanıyorum 2-3 kere kapatıp tekrar açtığım da düzeliyor neden olabilir bir de 2-3 kere kapat aç yapıyor olmam sorun olur mu
  8. Z

160x90 oyuncu masası

160x90 en az bu ölçülerde masa lazım bütçe sorun değil
  9. Z

Oyun için IEM kulaklık önerisi

10 k bütçe var birde bu kulaklıklar genelde kısa oluyormuş sanırım kulaklık önerirken yanına uzatmada önerirseniz süper olur
  10. Z

Pc için kulak içi kulaklık

pc için kulak içi kulaklık arıyorum kaliteli bir şey olsun 10 k bütçe var
  11. Z

İş için PC önerisi !!!!

Yapay zeka tasarımı gibi iş için kullanılacak sistem arıyorum laptop da olur toplama pc de USB port sayısı normalden fazla olmalı
  12. Z

Goodbyedpi kapanması

pc yi her açtığımda elle açılan halini kullanıyorum hiç bir sorun olmadan kullanıyordum ama artık açtığımda 15 sn sonra pencere kapanıyor kendiliğinden ne yapabilirim
  13. Z

Ups önerisi lazım !!!!

beyler ups önerisi lazım pc ve 2 monitör kullanıyorum
  14. Z

Microsoft pc manager

bu uygulama işe yarıyor mu kullanılır mı
  15. Z

Samsung 990 Pro Heatsink 2TB hata

bu ssd yi aldım bir kaç oyun indirdim ancak şimdi ne başka oyun indirebiliyorum neden açabiliyorum disk okuma hatası veriyor
  16. Z

50-60 k arası toplama sistem tavsiyesi

50-60 k bütçe var ekran kartı nvdia işlemci amd olmalı
  17. Z

Yeni ssd aldıkdan sonra

yeni ssd aldıkdan sonra bir şey yapılması gerekiyor mu ürün bu https://www.hepsiburada.com/samsung-990-pro-heatsink-2tb-7450-6900mb-ssd-mz-v9p2t0cw-p-HBCV00004HWBGV?magaza=Hepsiburada
  18. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-am5-soket-ddr5-6400ocmhz-micro-atx-anakart-fiyati-65004 bu anakartı kullanıyorum alttaki ssd yuvası için bir ssd arıyorum min 2 tb olsa iyi olur bütçe 10k ya kadar çıkabilir
  19. Z

360 mm sıvı soğutma önerisi

10 k bütçe mümkün ise lcd ekranlı olsun şart değil ama
  20. Z

Sıvı soğutucu orta fan arızası

360 mm sıvı soğutucumun ortasındaki fan dönerken ses çıkarıyor aşırı bir şekilde ben de bilgisayar açıkken orta fandan sürekli ses gelmesin diye onu sabitledim bir arıza yaratır mı
Geri