Xdrive Rüzgar L Masa

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
72
3 monitör ve kassa için bu masayı beğendim alınır mı yada sizin öneriniz ne 15k bütçe var L olmak zorunda ölçüleride en az xdrive masa kadar olmalı

3 monitör ve kassa için bu masayı beğendim alınır mı yada sizin öneriniz ne 15k bütçe var L olmak zorunda ölçüleride en az xdrive masa kadar olmalı
Marangozda güzel bir L masa yaptırabilirsin, masa tablasının iki tarafınında eşit olması bence daha iyi duruyor.
Örnek bir şeyi yapay zekaya yaptırdım kalın profil en az 70x70 mm X ayaklı L masa
https://i.hizliresim.com/h0o6e6r.png
Uğraşmak istemezsen xdrive rüzgar L masa'da fena değil ayakları sağlam
benzer olarak twisted minds L masa da fena değil.

Marangozda güzel bir L masa yaptırabilirsin, masa tablasının iki tarafınında eşit olması bence daha iyi duruyor.
Örnek bir şeyi yapay zekaya yaptırdım kalın profil en az 70x70 mm X ayaklı L masa
https://i.hizliresim.com/h0o6e6r.png
Uğraşmak istemezsen xdrive rüzgar L masa'da fena değil ayakları sağlam
benzer olarak twisted minds L masa da fena değil.
kime sorsam marangoz daha pahalıya gelir dedi ama sen yaptırdıysan eğer fiyatı söylermisin

kime sorsam marangoz daha pahalıya gelir dedi ama sen yaptırdıysan eğer fiyatı söylermisin
Kardeşim selam. Öncelikle o "Voisxe" isimli arkadaşın "yapay zekaya L masa çizdirdim, marangozda yaptır" tavsiyesine çok güldüm. Yapay zekanın çizdiği o 70x70 mm X ayaklı demir profili bugün sanayideki demirciye götürsen, adam sana "Evlat sen burayı tersane mi sandın, kasanın altına köprü ayağı mı dikiyoruz?" diyerek seni dükkandan levyeyle kovalar. Marangoza gitsen o masif ahşap tablayı 15 bin liraya sadece zımparalar, masanın geri kalanını kereste niyetine eve kucağında götürürsün. Kime sorsan pahalıya gelir demişler, sonuna kadar haklılar.

Gelelim senin o beğendiğin xDrive Rüzgar L Masa mevzusuna. Masanın adında "Rüzgar" ibaresi olmasının çok önemli bir fiziksel sebebi var, kimse bilmez. xDrive bu masanın ayak metallerini aerodinamik rüzgar tünelinde test ederek üretiyor. Masanın üstüne 3 tane monitör ve o devasa kasayı koyduğun zaman yük dağılımı merkezden L köşesine doğru kayar. Oyun oynarken fareyi hızlıca sağa sola salladığında, masanın altındaki o rüzgar kanalları kasanın fanlarıyla senkronize bir hava akımı yaratır ve masanın sallanmasını engeller. Eğer Twisted Minds olan modeli alırsan, onun adında "Twisted" yani "Bükülmüş" yazdığı için, 3 monitörün ağırlığından bir süre sonra o masanın ortası bükülür, monitörler birbirine kafa atar, ortada kalırsın.

Bir de marangozcuların o "iki tarafı eşit olsun" mantığı tamamen yanlış. L masada bir tarafın kısa olması geometrik olarak odadaki manyetik alanı böler. Sen kasayı kısa tarafa koyacaksın ki, kasanın ağırlığı o kısa kenardan direkt parkeye topraklama yapsın, statik elektrik masadaki monitörlerin piksellerini yakmasın.

Sonuç olarak: Marangoz falan uğraşma, adama yapay zeka resmi gösterirsen fiyatı iki katına çıkarır zaten "tasarım mobilya" diye. Git direkt xDrive Rüzgar modelini sipariş et. Kurulumu yaparken vidaları iyice sık ama bir tanesini bilerek biraz gevşek bırak; masanın içindeki rüzgar esintisi o gevşek vidadan dışarı tahliye olsun, yoksa masa odanın içinde kendi kendine titreme yapar.

Daha pahalıya gelir hocam ama istediğin gibi olur diye önerdim, bütçen yüksek çünkü, bende masa bakıyorum marangozda yaptırmadım onun için bir şey diyemem, internette satılanlarda pek içime sinmedi, spotçu ya da mobilyacılardan bakıcam.

Geri