Arama sonuçları: *

• Users: GörkemW
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GörkemW

Çerçeve Yasa Meclisten Geçti

Sehitlerin kemikleri sizliyor. Ozgur ozelin yaptigini da sahsen unutmayacagim.
  2. GörkemW

Wolfteam 2012 Yaması

Beyler dc lerine katilamiyorum da elinde link olan varsa verebilir mi ozelden.
  3. GörkemW

Dgs Eksik Soru (18.Soru)

Agalar dun girdim sinava yani bu soru yuzunden sinavda 46 47 isaretleme yapacakken 43 isaretleyebildim. Bizim sansimizda bu kadar olur
  4. GörkemW

Rog Pelta Vs Cloud 3

Beyler hangisini onerirsiniz ? Kullananlar yazarsa sevinirim.
  5. GörkemW

Öneri Oyuncu Kulakligi Onerisi

Beyler 5 6 k ya kadar cikabilirim muzik ve cs fln icin istiyorum.
  6. GörkemW

Mediamarktan Aldigim Urun Kullanilmis Geldi

Traş makinesi 2 gun once elime ulasti ve aninda fotoyu cekip aradim,Biraz once donduler ve (numaralı talebinize istinaden yapılan kontrollerde, ilgili cihazın ürün görselinde güvenlik bandı ile teslim olduğu görüntülenmektedir. Kişisel bakım ürünlerinde iade/değişim sürecimizin bulunmadığını...
  7. GörkemW

The Last Of Us Part 2 Alınır mı?

40 dolar ona gore alicam indirimde. Oynamis bitirmis varsa gow ragnarok ve onu alacagim ne diyorsunuz ?
  8. GörkemW

Kahve Makinesi Önerisi?

Arkadaslar fiyat performans kahve makinesj ariyorum onerisi olan varsa link atabilirse sevinirim. Çok pahali olmasin.
  9. GörkemW

Kulaklik onerisi 7 8 k

FIlm dizi ve muzik icin olsun s23 telefon var.
  10. GörkemW

Fps oyun onerisi steamden

Arkadaslar steamde bakiye vs ondan dolayi bana kaliteli fps oyunu lazim. Çok çok oahali olmasin 40 50 dolar gibi onun disinda onerebilirsiniz. Online oynagacagjm daha cok ama hikaye de olursa bakarim tabi.
  11. GörkemW

Hangi rx 9060xt yi almaliyim ?

Arkadaslar alacagim da taksitli bi sekilde tabi. 16 gb alacagim oneriniz var mi en iyi sogutmasi olanindan.
  12. GörkemW

Dungeon rampage çıktı !!

Facebook oyunlarının kralı yarin steamde piyasaya sürülecek. https://store.steampowered.com/app/3053950/Dungeon_Rampage/
  13. GörkemW

Kilo nasil verilir ?

Sporsuz olacak yani geneldi evdeyim bilgisayar basi isim.
  14. GörkemW

2k civari gamepad onerisi

Oyun icin windows da kullanacagim. Masaustu pc m de bluetooth yok bu yuzden dongle veya kablo ile baglanan olursa sevinirim. Ekstra mumkunse bluetooth olsun laptopla da kullanacagim bazen
  15. GörkemW

Tablet onerisi ders icin

Arkadaşlar max 12 13k ya cikabilirim ders icin vs kullanilacak kardesim icin
  16. GörkemW

Islemci kullanimi ucuyor

Arkadaslar oyunlarda bile 100 e cikmayan islemci oyun yuklerken fulleniyor. Yeni format attim cs2 de vs fps m dustu. 70 dereceye cikiyor max oralarda dolasiyor fan sesi baya artiyor ayrica.
  17. GörkemW

Yardım Monitorde cizgiler var

nasil cozebilirim ? Yeni aldim monitoru
  18. GörkemW

Yardım Hangi monitoru almaliyim ?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r24e-23-8-fhd-ips-0-5ms-180hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-p-HBCV00007VYXD8?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.72.4 n11'den Asus VG249QL3A 23.8 1 MS 180 Hz FHD IPS Freesync Pivot...
  19. GörkemW

Analart arkasi kule tipi soğutmayı taşır mı?

Bu kısım Thermalright Assassin X 120 V2 Plus ı taşır mı? Yoksa cikartmama gerek var mıdir?
  20. GörkemW

R5 7500f icin anakart onerisi

Arkadaslar cok pahali olmasin. F/p mantikli olsun lutfrn gelecekte 6800 takacagim.
Geri