Full oyun odaklı değilsen ve kablosuz olması şart değilse iem kulaklıklar a bakabilirsin ses konusunda gerçekten muazzamlar,Beyler 5 6 k ya kadar cikabilirim muzik ve cs fln icin istiyorum.
Hm yani iem olmasa daha iyi cunku olumsuz cok sey duysumBu arada ben de kablolu olur diyorsan IEM öneririm. Konfor ve ses konusunda çok daha iyi ürünler.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mchose x9 var bendede mükemmel cidden cloud 3 s den geçtim memnunum ayrıca wraith sense pro da aldım ondan da memnunum iem kulaklık muazzamlarBu arada ben de kablolu olur diyorsan IEM öneririm. Konfor ve ses konusunda çok daha iyi ürünler.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Kral valla ben furevel z1 aldim mesela fare, hic memnun degilim herkes ovmustu gibi.Mchose x9 var bendede mükemmel cidden cloud 3 s den geçtim memnunum ayrıca wraith sense pro da aldım ondan da memnunum iem kulaklık muazzamlar
Viper V3 pro Dan şaşmam valla Mchose x9 çok övüldü geçtim memnun kaldım ama şimdi sen aldığında kalmazsan yapcak bir şey yok cidden herkesin kulağı vs zevkleri farklı bende pembe rengi var mesela en ucuz oydu alırkenKral valla ben furevel z1 aldim mesela fare, hic memnun degilim herkes ovmustu gibi.
Valla ben sorundan çok alınca hep memnun kalan görüyorum. IEM'in sorun yaratabilecek şeyleri kulağa takılan kısım uygun değilse ağrı yapar. Onu da seçebiliyorsun bir sürü seçenek var. Onun dışında kabloları kısa olabiliyor. Eğer çok giriş seviyesi bir ürünse ve anakartları da iyi değilse DAC veya ses kartı gerekiyor. Ama senin bütçende iyi bir IEM alabilirsin, ses kartı ikilisiyle de alınacak bir bütçen var.Hm yani iem olmasa daha iyi cunku olumsuz cok sey duysum