Yok hocam haklisin ideali budur da sorun orda sey one bagladigi sey sivi sogutmanin fanlari/radyatoru. O exhaust olarak calismasi gerekiyor sicak havayi...
Dedigi kisimlarda hakli sivi sogutmalar exhaust olarak calisiyor boyle yapinca disari uflemesi gereken hava iceri sicak olay geliyor. O da boruyu, icerisini...
Hepinize teşekkürler beyler hepsiburada'dan sipariş verdim banka fırsatlarıyla 700 lirada puan geldi. 32.8k'ya almış oldum. Öğrenci olmadigin icin fırsatı...
hepsiburada satıcılı değil ise kesinlikle teknosadan al, hepsiburada satıcılı ise hangisi işine geliyorsa ordan al bankacılık uygulamandan kampanya vs var...
S25FE alıcam hepsiburada 33.5k, teknosa 34k evimin yanı. Öyle hemen alayim kullanayim derdim yok o yüzden 500 tl için teknosadan almaya değer mi? Teknosa...
Fan kablolarinda tek kabloya birlestirme soketi oluyor varsa oyle yap. Yoksa da hub alman gerekiyor.
Edit: Hub kullaninca genellikle 1. porta taktigin...
Uzun yillardir ps4 kullanicisi olarak ps4 seceneklerini direkt ele cok eski jenerasyon ve teknoloji. Ps5 ve pc arasi icinde sadece oyun oynayacaksan ve...
Selamlar hocam asus b650 m-r da sadece 3 adet a-rgb bağlantısı 2 tane fan bağlantısı var. rgb değil a-rgb. Ama gördüğüm kadarıyla sizdeki kablo da a-rgb...