hypermachine isimli üyenin son içerikleri

1. hypermachine

Karr Mostar Vs Titanseat Throne Önerilerinizi Bekliyorum

Naptin son durum ne?
  2. hypermachine

2k Monitör Önerisi Lazım

+1
  3. hypermachine

Ya her seye bir sey buluyor gibi olucam ama bunun mekanizmasi destekleri cok guzel duruyor ama yorumdan okudugum kadariyla bel masajini ve fani calistirmak icin kablo takman gerekiyormus. 2 tane sagda solda kablo birde onlari nereye takicaksin. Ekstradan da ayak destegi benim...
  4. hypermachine

Benzer durumda oldugumdan yaziyorum sahsen ben plastik ayaga 15-20 bin vermem beyler. Herkesin oncelik verdigi seyler baskadir tabii de ben sadece fikrimi soyluyorum.
  5. hypermachine

Çözüldü✓ Karr Office Mostar Vs Titanseat Throne

Aynen cybeart modelleri de guzel sagolsun gamingen getiriyorda deri olmasi dusunduruyor beni. Kumas/file gibi cok esneyen seyler olmadigi icin dogal olarak catliyor, ekstradan da terletme riski var. Valla sendeyim ne yalan soyleyeyim sen al bi yorum yap direkt bende ona gore alicam.
  6. hypermachine

Bende de soru isareti var yalan yok karr officein de ayak malzemesi plastik orda da o soru isareti :/ O modeli kullanan insan olmamasi cok zor durumda birakiyor ya Edit: Hepsiburada da satisi yoktu yeni acmislar birkac gun once alan 1-2 insan olmus biride yine malzeme kalitesinden sikayet etmis.
  7. hypermachine

Hangi Linux Dağıtımını Seçmeliyim?

Altimda yazilan sistem. Birde asus fx505dt var onda da dual-boot seklinde kullaniyorum
  8. hypermachine

Tekrar Dolumlu Ev Tipi Yazıcı Önerisi

Hocam ne yazik ki yok sadece bilgisayardan aliniyor.
  9. hypermachine

Tekrar Dolumlu Ev Tipi Yazıcı Önerisi

Kardesim elimden cikarmak istedigim eski bir yazicim var modeli de samsung ml-2165 gecen gun evi toplarken buldum calisiyor mu diye test etmek icin 0 toner aldim calisiyor diye atamadim. Ihtiyacini gorurse uygun fiyata direkt birakayim para degil derdim.
  10. hypermachine

Hangi Linux Dağıtımını Seçmeliyim?

Cachyos deneyebilirsin installeri gayet kullanici dostu. Yaklasik 1 yildir 2 farkli bilgisayarda hem is hemde oyun icin aktif olarak kullaniyorum hic sorun yasamadim.
  11. hypermachine

Ekran Kartı Almak İstiyorum

Cok bir fiyat farki yoksa 5070 ama 3080ti'inda gideri var. Cok performans farki yok.
  12. hypermachine

Seninle nerdeyse ayni kiloda ve boydayim aylardir kendime koltuk bakiyorum bende tam bu 2 modelde karar kilmistim. Mostar alicaktim ama throne'un metal ayak olmasi daha guvenilir geldi ve yine alamadim. Acaba geldikten sonra bir iki test edip yorum yazar misin ? Cidden senin yorumuna gore alicam...
  13. hypermachine

Saglam Bilgisayar Koltugu

Selamlar, gunumun neredeyse en az 12 saatini bilgisayar basinda geciriyorum. 120 kilo civariyim. Class 4 amortisorlu saglam bir koltuk ariyorum. Seceneklerim arasinda titanseat throne ile karr office mostar bulunuyor. Titanseat ile ilgili internette 1-2 inceleme gordum ancak mostar ile ilgili...
  14. hypermachine

Bu videoda Kasa hakkında anlatılan hatalı değil mi ?

Yok hocam haklisin ideali budur da sorun orda sey one bagladigi sey sivi sogutmanin fanlari/radyatoru. O exhaust olarak calismasi gerekiyor sicak havayi disari atmasi gerekiyor.
  15. hypermachine

Bu videoda Kasa hakkında anlatılan hatalı değil mi ?

Dedigi kisimlarda hakli sivi sogutmalar exhaust olarak calisiyor boyle yapinca disari uflemesi gereken hava iceri sicak olay geliyor. O da boruyu, icerisini isitiyor. edit1: Ilk yazdigimda ondeki fanlarin sivi sogutma oldugunu anlamamistim giydirdim adama, tekrar izleyince fark ettim bende...
Geri