Saglam Bilgisayar Koltugu

Reaksiyon skoru
27
Selamlar, gunumun neredeyse en az 12 saatini bilgisayar basinda geciriyorum. 120 kilo civariyim. Class 4 amortisorlu saglam bir koltuk ariyorum. Seceneklerim arasinda titanseat throne ile karr office mostar bulunuyor. Titanseat ile ilgili internette 1-2 inceleme gordum ancak mostar ile ilgili hic inceleme yok. Bunlar disinda da onerilere acigim, oyuncu koltugu veya ofis koltugu olmasi onemli degil. Fiyat konusunda bir limit bulunmuyor.

Bunlar kaliteli diye biliyorum.

Ergonomik ofis koltuğu öneririm güncel olarak zio fabric deep black kullanıyorum fakat sıradan mutfak sandalyesi daha rahat neredeyse (dik oturup kullanmak için)

Fab v4 kullanıyorum ama ergonomisinden memnun değilim, bel ve baş yastığını değiştirdim. Kaliteli ofis koltuğu almanı tavsiye ederim oyuncu koltuklarından uzak dur.

Selamlar, gunumun neredeyse en az 12 saatini bilgisayar basinda geciriyorum. 120 kilo civariyim. Class 4 amortisorlu saglam bir koltuk ariyorum. Seceneklerim arasinda titanseat throne ile karr office mostar bulunuyor. Titanseat ile ilgili internette 1-2 inceleme gordum ancak mostar ile ilgili hic inceleme yok. Bunlar disinda da onerilere acigim, oyuncu koltugu veya ofis koltugu olmasi onemli degil. Fiyat konusunda bir limit bulunmuyor.
Hawk future kullanıyorum işini görür yaylanma mekanizması eh gerisi iyi

Geri