Neler Yeni

2000 TL Is ve gaming icin kablosuz mouse onerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Lil
Bütçe
2300
Selamlar, isim geregi gunun cogu vaktini bilgisayar basinda geciriyorum. Hem macbook hemde oyun oynarken windows uzerinde calisabilen (yazilim olarak da) bir kablosuz mouse ariyorum. Daha oncesinde Rival 3 Kablolu kullaniyordum. Son 1 haftadir Basilisk X HyperSpeed denemeye karar verdim hem 2.4 alici hemde bluetooth oldugundan dolayi. Wireless'i windows'a bluetooth ile de mac'e baglaniyorum fakat bluetooth uzeriden mouse polling rate 125'den fazla arttiramadigim icin iki tarafta da 2.4 alicisi uzerinden kullanmaya basladim. Fakat bu basilisk X hyperspeed bana agir geldi ve hemde wireless baglanti kalitesini pek begenemedim mac uzerinde. O yuzden hem mac hem de windows uzerinde sorunsuz calisabilen pil sureside cabuk bitmeyen bir kablosuz mouse ariyorum.
Begendiklerim arasinda

- SteelSeries Prime Wireless (SS Engine yazilimi ve malzeme kalitesini begeniyorum. Onceden de uzun sure rival 3 kullandigimdan dolayi guzel geliyor.)
- Razer Deathadder V2 Pro (Aslidna yazilimi Mac uzerinde calismiyor gibi gorunuyor ama open source Razer MacOS diye bir yazilimi gordum.)

Bunlarin disinda onerisi olan var mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Lemonade Cell
Razer Deathadder V3 pro deneyebilirsin memnun herkes

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,864