Neler Yeni

[Yardım] Kablosuz Gaming Mouse Seçimi

Dalga geçmiyorum mouseden çok iyi anlıyorum sayılır , ve hepsini kullandım g305 dizayni ele tam oturuyor ve rahat malzeme kalitesi ideal , switch konusunda bir sıkıntı yaşamadım sensoru ise çok iyi ve pili çok güzel kullaniyor neredeyse 500+ TL vermeye gerek yok ninjutsoya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skatez olarakta güzel g305 beğenmesen bile benim gibi wraith ala bilirsin 60 TL'ye aldım.

Anlayacağın hiç bir behanen kalmadı😀

Eğer alınacaksa v2 pro alınır en azından sensoru çok üst düzey attıkların g305 le aynı seviyyede o kadar fazla vermeye gerek yok pahalı diye iyi olmuyor.
Siz yaşamadınız diye yaşiyamayacak yok ayrıca 1.5k bütçede g305 almak ne kadar ahmaklık o kadar paran var kaliteli bir şeye harcaki paranı ileride sorun yaşama siz sevdiniz diyede bir mouse iyi olmak zorunda değil 800TL G305'e vermek mi :ROFLMAO: saçmalık neyse siz böyle önerilere devam edin hocam iyi forumlar... (Bir logitech fanboyu daha :LOL:)

Siz yaşamadınız diye yaşiyamayacak yok ayrıca 1.5k bütçede g305 almak ne kadar ahmaklık o kadar paran var kaliteli bir şeye harcaki paranı ileride sorun yaşama siz sevdiniz diyede bir mouse iyi olmak zorunda değil 800TL G305'e vermek mi :ROFLMAO: saçmalık neyse siz böyle önerilere devam edin hocam iyi forumlar... (Bir logitech fanboyu daha :LOL:)
Aynen kanka bana bi touch blue alsana ama ninjutso olsun çünkü bahali o yuzden iyi 😀

G305 kullaniyorum 1 ay oldu gunde 4 5 saat bilgisyar basinda oldugum gunler ildu bir rahatsizik vesaire hissetmedim valonrat gibi oyunlardada bir sorun yok, tutus seklim Palm Grip.

G305 kullaniyorum 1 ay oldu gunde 4 5 saat bilgisyar basinda oldugum gunler ildu bir rahatsizik vesaire hissetmedim valonrat gibi oyunlardada bir sorun yok, tutus seklim Palm Grip.
G305 en iyi f/p mouse sensörü yüzünden gelde bunu kullanmayanlara anlat😀

Bencede yazık sana kanka

G305 en iyi f/p mouse sensörü yüzünden gelde bunu kullanmayanlara anlat😀

Bencede yazık sana kanka
Böyle ön yargilardan dolayi almayacaktim dinlemeden aldim baskalarini suan cok memnunum.

Kendimde tryhard valorant oyuncusuyum elimden çok mouse geçti evde en az 10 mouse vardır bana ders geçiyor arkadaş😀

Böyle ön yargilardan dolayi almayacaktim dinlemeden aldim baskalarini suan cok memnunum.
Kaç tle aldın?

Kendimde tryhard valorant oyuncusuyum elimden çok mouse geçti evde en az 10 mouse vardır bana ders geçiyor arkadaş😀

Kaç tle aldın?
Yurt disinda yasiyorum fakat cok uyguna geldi suanda piyasada 200 birim yuksege satiliyor.

İyi yapmışsın şık ışıksız mışıksız kaliteli ve çok iyi mouse paran varsa wraith skatez öneririm n11 den kuponla 60 TL'ye aldım ve aaa mod yaptım 70 grama düştü yağ gibi akıcı

Yurt disinda yasiyorum fakat cok uyguna geldi suanda piyasada 200 birim yuksege satiliyor.
23 dolara almıştım bende yurtdışı amazondan

İyi yapmışsın şık ışıksız mışıksız kaliteli ve çok iyi mouse paran varsa wraith skatez öneririm n11 den kuponla 60 TL'ye aldım ve aaa mod yaptım 70 grama düştü yağ gibi akıcı

23 dolara almıştım bende yurtdışı amazondan
BIlmiyorum ya suanda ihtiyacim yok bende bilgisyari yeni topladim kulaklik vesaire almak icin para biriktiriyorum.

Sizden çok mouse kullandığım kesinde neyse insanların parasını heba ettirmeye devam edin günahı sizin boynuna nasıl olsa. Siz beğendiniz diye herkesin beğenmesini bekliyecek kadar cahilsiniz ya vallaha bişey diyemiyorum iyi forumlar.

Sizden çok mouse kullandığım kesinde neyse insanların parasını heba ettirmeye devam edin günahı sizin boynuna nasıl olsa. Siz beğendiniz diye herkesin beğenmesini bekliyecek kadar cahilsiniz ya vallaha bişey diyemiyorum iyi forumlar.
Aynen kanka touch blue alsana valorantta plastic 1 olur gibisin

Geri