Son bi durumun ne olduğunu anlatıp konuyu çözüldü yapıcam. Sorun Artık windowsda da biosda da çözüldü. Sistemin işlemcisini ve ekran kartını yenilediğim...
Valla her şeyi denedim. O görüntünün bozulmasının sebebi çok yüksek ihtimalle ekran kartının kendisi. Sistemin diğer bileşenleri ya da kablolar olduğunu...
Hiç driverı kurmadığımdan kaynaklanacağını düşünmemiştim. Çünkü eski ekran kartı driver yüklü değilken böyle olmuyordu. Yaptım düzeldi görüntü. Hala bios...
Fotoğrafını çekip attım. Psuyu değiştirmek istiyordum zaten rampage bi psu kullanıyordum. Hem gürültü yapıyordu hem de Wattı daha yüksek bi kaliteli psu...
Ben 5070 12 gb ekran kartı almıştım salı günü geldi. Ekran kartını takıp güç bağlantılarını yaptıktan sonra bilgisayarı açınca görüntü karıncalı renkleri...
Agalar ben gittim yeni bir psu aldım. Msi MAG A750GN yeni psu. 5070 hala aynı şekilde görüntü karıncalı bozuk veriyor ya da başka monitörde deniyorum hiç...
Çok yüksek ihtimalle öyle ya. Hem kaliteli bişey değil rampage bronz hem de ben 700W diye hatırlıyordum, 600Wmış. Zamanında 1k civarına almıştım kasayla...
Hocam göstermiş olduğun kablolardan benim güç kaynağından bir adet geliyor işte. En son uç kısmında ekstra görselde koyduğum gibi bi 2x4'lü daha oluyor. Bu...
Merhaba. Ben 5070 12gb aldım. Kartının üstünde 6x2 pinli bi kablo var. Kutundan dönüştürücü de geldi. Dönüştürücüde ise 2 tane 4x2li pin girişi var. Eski...
Ya benim aklımı çelen asıl şey itopyadaki paraf için peşin fiyatına 6 ay taksit. Taksitsiz mümkünatı yok alamam. Ama dediklerinizden sonra biraz daha...