Volkan_Ak isimli üyenin son içerikleri

1. V

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Valla performansımı arttırır mı çok bilmiyorum. Anakart için o fiyatı vereceğime giderim birazcık daha çalışır eder para kazanır güzelinden monitör çekerim. Oyun, dizi, film zevkim artar daha tatmin edici bir alış veriş yapmış olurum.
  2. V

b550 gaming plusı 5.5k'ya satsalar alırdım 7 senedir A320 anakart kullanıyorum ama giderim yakın bi yerden ikinci el görürsem gider bakar ikinci el alırım bu siteye kazandıracağıma. Hem belki az buçuk doğayı korumuş oluruz.
  3. V

Allah kimseyi ssd ve ram yokluğuna düşürmesin.
  4. V

Zamanında 1.2k'ya aldığım 1tb ssd'im ile mutluyum. Bunu depolarının münasip noktalarında saklayabilirler.
  5. V

Bir de sitede hiç işe yaramayan incepuan sistemi duruyor ya kopartıyor beni KEKW.
  6. V

Geçenlerde zam çaktılar Lian li ürünlerine o zaman güzel fanlar falan denk geliyordu.
  7. V

❌İndirim Bitti! Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1299tl

Her Cuma zaten bu fiyata veriyorlar.
  8. V

Çok Yanlış Yaptım -Yks

Hacım karamsarlık bu sürecin en büyük düşmanı. Son haftayı karamsarlık ve depresif ruh haliyle geçirme. Git yarım saat hava al, yürü. Son hafta denemelerini çöz. Denemelerde soruları gördükçe yavaş yavaş yaptığın hatalardan ve gördüğün sorulardan konuları tekrardan hatırlarsın. Bende öyle olmuştu.
  9. V

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartı Görüntüyü Bozuk Veriyor

Son bi durumun ne olduğunu anlatıp konuyu çözüldü yapıcam. Sorun Artık windowsda da biosda da çözüldü. Sistemin işlemcisini ve ekran kartını yenilediğim için win11'e geçtim. Bunun yüzünden Vanguard hata verip acılmıyordu. Biosdan Secure boot açmak gerekiyormuş. Bunu açtıktan sonra nedense bütün...
  10. V

Valla her şeyi denedim. O görüntünün bozulmasının sebebi çok yüksek ihtimalle ekran kartının kendisi. Sistemin diğer bileşenleri ya da kablolar olduğunu zannetmiyorum çünkü eski ekran kartı niye düzgün çalışıyor o zaman? Driverı güncelleyince windowsda problem çözüldü. Biraz kullanıcam. Başka bi...
  11. V

Evet güncel. Bilmiyorum o görüntü bozukluğu sorun yaratır mı? Kart sıkıntılı mı bilmiyorum.
  12. V

Hiç driverı kurmadığımdan kaynaklanacağını düşünmemiştim. Çünkü eski ekran kartı driver yüklü değilken böyle olmuyordu. Yaptım düzeldi görüntü. Hala bios ekranına geçiceğim yerde ve bios da görüntü parazitli bu bi sorun mu bilmiyorum ama windowsda sorun yok.
  13. V

Dümdüz driver kurulu değil çözünürlük ondan düşük ama görüntüdeki bozukluk eski karttı takınca olmuyor.
  14. V

Fotoğrafını çekip attım. Psuyu değiştirmek istiyordum zaten rampage bi psu kullanıyordum. Hem gürültü yapıyordu hem de Wattı daha yüksek bi kaliteli psu istiyordum.
  15. V

Hocam bu güç girişi olan ilk ekran kartım o yüzden tam emin değilim ama sağlam taktım. Ekran kartını da slotuna düzgünce oturttuğuma eminim.
Geri