Arama sonuçları: *

• Users: WCAN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Akko Gh300 Kulaklık Alınır mı ?

Merhaba, kulaklık almak için araştırma yapıyorum ve bu kulaklığı önerdiler. Sizce alınır mı ? Bu kulaklıkla ilgili bilgisi veya başka bir kulaklık önerisi olan var mı ? (Diğer düşündüğüm modeller: Razer Blackshark V2 X, Havit Gamenote H2015 Pro, Steel Series Arctis Nova 1)...
  2. W

Yardım Atk Neptune N9 Kablosuz Alınır mı

Selamlar. Oyuncu kulaklığı arayışı içerisindeyim. Böyle bir şey buldum. Ürün hakkında bir bilgisi olan var mı alınır mı ? Linkini de bırakıcam. Bir de Havit'e ait bir kablosuz kulaklık var aklıdma onu da bırakıyorum. Aralarındaki farka değer mi bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  3. W

Havit Oyuncu Kulaklığı Alınır mı ?

Merhaba, kulaklıkla alakalı bir konu açmıştım az önce tabi ama istediğim cevabı alamadım ve konu sürekli aşağı düşüyor. Havit'e ait yeni bir kulaklık buldum. Havit markasını önerenler var önermeyenler var. Deneyimleriniz nelerdir ? Linki bırakıyorum. Açıkçası kablosuz olması beni cezbetti ama bu...
  4. W

Kulaklık Önerisi Steelseries Alınır mı ?

Selamlar. Oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok. Aklımda birkaç model var ? Öneri ve fikirleriniz nelerdir ? Bütçe maksimumum 3 diye düşünüyorum. https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-1-multi-system-oyun-kulakligi-siyah-p-356357381...
  5. W

Kredi Kartı Ödeme Başarısız Hatası

Selamlar. 2 gündür bynogame üzerinden ziraat genç kartından vp almaya çalışıyorum. Kredi kartı üzerinden. Fakat her denememde ödeme başarısız diyor. Farklı bir siteden daha denediğimde yine aynı sorunla karşılaştım. Neyden kaynaklı olabilir. Belli bir süredir kapatmadığım bir borç vardı ondan...
  6. W

Ultima Sistem Nasıl ?

Arkadaşlar selam. Sistem almayı düşünüyorum. PC Hocasının yeni sistemi ve Ultima sistem arasında kaldım ve ve ULTİMA Almaya karar verdim. Ama bir farklı sohbette okudm. Birisi kullandığını ve kasasının hava akışının kötü olduğunu ve çok ısındığını söylüyordu. Sizin bir bilginiz var mı ? Ve yine...
  7. W

Bu PClerden Hangisi Daha İyi ?

Arkadaşlar selam. PC almak istiyorum. Yalnız çok tereddütte kaldım. Şuan PC Hocasının Hector sistemi ve Ultima sistem arasınsa kaldım. Bazıları PC hocasının sistemi için alma, bekle falan diyolar. Ama beklemekten korkuyorum. Yeni sistemlerin ne zaman çıkacağı belli değil. Fiyatlar bir anda...
  8. W

PC HAKKINDA DESTEK

Arkadaşlar selam. Yazılımla alakalı bir bölüm istiyorum. Yazın yazılıma başlayacağım. Ama aynı zamanda da oyun oynayacağım tabi ki. Bu sırada da yayın yapmak istiyorum oyun oynarken. PC Hocasının yeni çıkardığı sistem yazılım ve yayın için nasıl ? Yazılıma Daha yeni başlayacağım için üst düzey...
  9. W

HDMI 2.0 Her PC'ye Uyar mı ?

Arkadaşlar selam. Pc alacağım. Elimde de HDMI 2.0 bir monitör var. Her pc'de bu giriş bulunur mu ? Bulunmuyorsa nasıl öğrenebilirim ?
  10. W

Hangisini Almalıyım ?

Arkadaşlar selam. Pc almak istiyorum. Technopat'da bir arkadaş parçalar attı. Toplamam için. Linkini bırakıcam. Ama aklımda PC hocasının çıkardığı yeni sistem de var. Hangisini alsam daha iyi olur ? https://www.technopat.net/sosyal/konu/11-000-tl-sistem-oenerisi.2110028/#post-16606092...
  11. W

Hangi Pc'yi Almalıyım ?

Arkadaşlar pc alma aşamasındayım. Ayın 20'sinden sonra alacağım ama karar veremedim. İtopya'dan baktım ve aklıma yatan birkaç tane sistem var. Ama PC hocasının da yaptığı sistem geldi ve bu da aklıma yattı fakat bazıları iyi değil diyor pc için. Aşağıya linkler bırakacağım. Hangisinin daha iyi...
  12. W

Türk Telekom Rezilliği!

Selamlar. Şuanda Türk Telekom'un 75 mbps sınırsız paketini kullanıyorum. Zaten yavaştı ama son birkaç aydır o kadar fazla yavaşladı ki dayanamadım artık.Dün de bugün de aradık. Modeminizi kapatıp açın. Yaptık falan filan dediler. Ama değişen bir şey olmadı. Tam rezillik. Modem salonda, mutfak da...
  13. W

Yeni Sistem Ne Zaman Gelir ?

Arkadaşlar ayın 20'sinden sonra pc almayı planlıyorum. Donanım Arşivi ya da Pc Hocası, Modart ne zaman yeni sistem çıkarır ?
  14. W

İtopya İndirim Yapar Mı?

Arkadaşlar selam. Bir pc almak üzereyim yaklaşık 2 hafta sonra alıcam büyük ihtimalle. Ayın 20'sinden sonra. İtopya'nın Ankara şubesinden almak istesem. İndirim yapılabiliyor mu yoksa kurumsallıktan ötürü yapılamaz mı ? Ve pc önerirseniz sevinirim. Her siteden olabilir. Fiyat uçuk olmasın...
  15. W

Bilgisayar Tavsiyesi Alabilir Miyim ?

Arkadaşlar selam. Bir bilgisayar almak istiyorum. En fazla 10.000 TL'lik bir pc önerebilir misiniz ? Biliyorum çok bir şey olmayacak ama mecburum. Ekonomik şartlar sebeiyle bu kadar oluyor. En azından beni 3-4 yıl götürecek bir pc önerebilirseniz sevinirim. Eskiden sadece LOL oynuyordum...
  16. W

PC Tavsiyesi Alabilir Miyim ?

Arkadaşlar selam. Bir bilgisayar almak istiyorum. En fazla 10.000 TL'lik bir pc önerebilir misiniz ? Biliyorum çok bir şey olmayacak ama mecburum. Ekonomik şartlar sebeiyle bu kadar oluyor. En azından beni 3-4 yıl götürecek bir pc önerebilirseniz sevinirim. Eskiden sadece LOL oynuyordum...
  17. W

12. sınıfta Sayısal + Açık Lİseye Geçmek Mantıklı mı ?

Arkadaşlar selam. Artık 12'ye geçiyorum. Son kavşak. Derslere daha fazla zaman ayırabilmek için açığa geçiyorum. Dershaneye de gidicem. Bu tamam ama, ileride meslek sahibi olabilirsem yurtdışına gitmek istiyorum. Ülkenin durumu malum. Baktım ki EA meslekleri o kadar da rahat yapılamıyor...
  18. W

Yardım Xiaomi Redmi Note 10 Pro Imei Atılır mı ?

Arkadaşlar selam. Yurtdışından Xiaomi Redmi Note 10 Pro Dual Sim telefon gelebilir. Ama kayıt paraları yüksek olduğundan İMEİ attırmak istiyorum. Bazı modellere atılmıyormuş galiba. Bu modele İMEİ atılır mı ? Şimdiden teşekkürler.
  19. W

Xiaomi redmi Note 9 Pro İmei Atılır mı ?

Arkadaşlar selam. Yurtdışından Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefon gelecek. Imei attırmak istiyorum çünkü kayıt parası çok fazla. Bazı yeni modellerde atılmıyormuş. Bu MODELDE atılıyor mu ? Şimdiden teşekkürler.
  20. W

Telefonda Dik Videoların Yanlarına Nasıl Blur Atabilirim ?

Arkadaşlar selam! Telefondan editler yapmaya başladım. Youtube'a atacağım. Fakat dik videoların yanlarındaki boşlukları dolduramadım. Siyahlıklar var. Çözümünü araştırdım fakat sadece pc için bulabildim. Onlar bile birkaç taneydi sadece. Malûm bende de iyi bir pc yok yapamıyorum...
Geri