Arama sonuçları: *

• Users: NedoxBey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NedoxBey

Max 45k Laptop Oneri

Merhabalar, oyun icin alinacak arkadasima. Valo MC gibi oyunlar oynanir ağır değil. Baska ne oneririsiniz? Aklindakiler: https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-5-7235hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-144hz-oyuncu-tasinabilir-bilgisayar-83jc00h4tr-p-HBCV00009PYM0G...
  2. NedoxBey

Her Şeye Heveslenip Sonra Suya Düşmesi.

Selamun Aleykum, bugun vu konu hakkinda da yazacagim. Bende surekli bir bir seyi isteme, elde edene kadar aşırı arzulama ama elde edince ani düşüş yaşama var. Örn: Nintendo switch cok istemistim surekli iste su iste bu fln bakiyordum aldim ve 10 kere oynadik fln yatıyor şuan. Bir oyunda skin...
  3. NedoxBey

Bir İşe Başlayamama Sorunsalı.

Selamun Aleykum oncelikle, Burada biraz ic dokecem. 4 sene once bir yazilim kursuna gitmistim ve web designi iyi guzel ogrenmistim ve guzelce calisiyordum bunda sebep gunde 3 saat dersimiz vardi ve pazar disi her gundu (cumartesi de az biraz var). Cidden o donem iyi calisiyordum, oyun eskisi...
  4. NedoxBey

Öneri Laptopuma M2 SSD Lazim

Merhabalar, Elimde Legion 5i Pro var artik yetmediginden en az 512 veyahut 1 tb ssd bakiyorum ne onerebilirisniz? Suan icindeki ssd: skyhnix hfs521gej9x115n
  5. NedoxBey

Kopek Disimi Kirdim.

Merhabalar, disimi sıkarken kopek disimin onunu kirdim yani cok kucuk ama o sivri kismin yarisi gitti, puturlu orasi suan. Doktora gitmeye gerek varmi bir rahatsizligi yok ama.
  6. NedoxBey

Elimde Excalibur G900 Var Ne Yapmaliyim

Merhabalar elimde Excalibur G900 (10800h mi ne bir de 3060) var, fanları yetersiz idi ve bazı oyunlarda 100 derece islemci sicakligi gordu, 2 kere bakima verdim ama pek de fark etmedi ben de o donem laptop değiştim bosa cikti annem sadece google ve excel icin kullanıyordu simdi o da baska...
  7. NedoxBey

Neden Hiç Laptop Rami (Sodimm) İndirimi Yok?

Arkadaşlar hep goruyorum ram indirimi cart curt ama hiç sodimm indirim yok neden sizce?
  8. NedoxBey

Klassegear Crosshair Mouse çıkmış

Evet, klassegear uzun bir surenin ardindan cikarmis ne diyorsunuz, bana fiyati ulugames reloadla kiyaslayinca pahali geldi. https://www.klassegear.com/products/klassegear-crosshair-wireless-mouse
  9. NedoxBey

Vxe r1 se alsam mi??

beyler indirime girmiş kargoyla 1249a fln geliyor bende 5 senelik g203 var bilemedim Mac'e de bağlarım ondan belki alırım dedim bilemdim ne dersiniz
  10. NedoxBey

Nasıl spora başlarım?

Merhabalar, okulumda baya güzel ve bedava bir spor salonu var bende başlamak istiyorum ama ne yapacagim hic bilmiyorum pt fln da yok nasıl başlarım? Utaniyorum insanlardan onu nasil yenerim?
  11. NedoxBey

MediaMarkt Hediye Kartı Öneri

Merhabalar, mediamarktta ihtiyaclarimi aldiktan sonra kartta 1500 tl fln kaliyor uzerine de ekleyip ne alabilirim mouse/ klavye fln olabilir 1 ay fln kaldi suresi bitmesine galiba.
  12. NedoxBey

Mediamarkt hediye cekimi kaybettim.

merhabalar, nasıl olmuşsa icinde 3.5k olan hediye cekini kaybetmişim. Oncesinde bir harcama yapmistik, acaba sistemde duruyor mudur kodu?
  13. NedoxBey

Feminizm Eşitlik mi Dominasyon mu?

şuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?
  14. NedoxBey

Herkesin ATK Önermesi /HK/.

merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith...
  15. NedoxBey

Ne yaşadık (Forum Hacklenmesi)

Cidden bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. Bu arada @Abdullah Hacıgül abi geçmiş olsun gene kurtarılmış sunucu veri kaybı yoktur inşaAllah.
  16. NedoxBey

Kablolu Mouse Onerisi

Merhabalar kablolu mouse bakiyorum. Saglam bir sey lazim. Kablosuz istemiyorum. Endgame Gear XM1R gibi bir sey baktim. Baska onerisi olan varsa yazsin
  17. NedoxBey

Forumda kaç uyarı aldınız?

ben basliyim 4 kere totalde 8 puan gg
  18. NedoxBey

Yardım Pulsar x2 v3 vs Rawm Leviathan v4

Merhabalar su 2 mouse arasında kaldım. Pulsar: https://www.gaming.gen.tr/urun/619394/pulsar-x2a-v3-xs-1-sensor-beyaz-kablosuz-size-2-medium-cift-el-simetrik-gaming-mouse-px2a322/ Leviathan: https://wraithesports.com/products/rawm-leviathan-v4-wireless-mouse?variant=49579213979841 Build...
  19. NedoxBey

Yardım VXE R1 Pro vs Dragonfly F2 v2 vs Darmoshark M3S Max

bu cihazlar karşıma cikti ama belirleyemedim normalde wired olarak g203 kullanıyorum asiri hafiflik umursamıyorum aslen cok iyi sensor gerekmiyor veya 4k 8k vs iyi bir mouse kalitesi yeterli uzunca gidecek. baska öneriniz varsa lütfen yazin.
  20. NedoxBey

1-2k civarlarinda mouse onerisi

Merhabalar, 2022 den beri g203 kullaniyorum aslinda halen saglam ama yurtta macbook ile dr kullanabilecegim bir kablosuz mouse ariyorum onerilerinize acigim.
Geri