Arama sonuçları: *

• Users: NedoxBey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NedoxBey

Vxe r1 se alsam mi??

beyler indirime girmiş kargoyla 1249a fln geliyor bende 5 senelik g203 var bilemedim Mac'e de bağlarım ondan belki alırım dedim bilemdim ne dersiniz
  2. NedoxBey

Nasıl spora başlarım?

Merhabalar, okulumda baya güzel ve bedava bir spor salonu var bende başlamak istiyorum ama ne yapacagim hic bilmiyorum pt fln da yok nasıl başlarım? Utaniyorum insanlardan onu nasil yenerim?
  3. NedoxBey

MediaMarkt Hediye Kartı Öneri

Merhabalar, mediamarktta ihtiyaclarimi aldiktan sonra kartta 1500 tl fln kaliyor uzerine de ekleyip ne alabilirim mouse/ klavye fln olabilir 1 ay fln kaldi suresi bitmesine galiba.
  4. NedoxBey

Mediamarkt hediye cekimi kaybettim.

merhabalar, nasıl olmuşsa icinde 3.5k olan hediye cekini kaybetmişim. Oncesinde bir harcama yapmistik, acaba sistemde duruyor mudur kodu?
  5. NedoxBey

Feminizm Eşitlik mi Dominasyon mu?

şuan üniversitede derste işliyorlar iddialari kadin-erkek esitligi saglamak (!). Merak ediyorum gorusleriniz nedir?
  6. NedoxBey

Herkesin ATK Önermesi /HK/.

merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith...
  7. NedoxBey

Ne yaşadık (Forum Hacklenmesi)

Cidden bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. Bu arada @Abdullah Hacıgül abi geçmiş olsun gene kurtarılmış sunucu veri kaybı yoktur inşaAllah.
  8. NedoxBey

Kablolu Mouse Onerisi

Merhabalar kablolu mouse bakiyorum. Saglam bir sey lazim. Kablosuz istemiyorum. Endgame Gear XM1R gibi bir sey baktim. Baska onerisi olan varsa yazsin
  9. NedoxBey

Forumda kaç uyarı aldınız?

ben basliyim 4 kere totalde 8 puan gg
  10. NedoxBey

Yardım Pulsar x2 v3 vs Rawm Leviathan v4

Merhabalar su 2 mouse arasında kaldım. Pulsar: https://www.gaming.gen.tr/urun/619394/pulsar-x2a-v3-xs-1-sensor-beyaz-kablosuz-size-2-medium-cift-el-simetrik-gaming-mouse-px2a322/ Leviathan: https://wraithesports.com/products/rawm-leviathan-v4-wireless-mouse?variant=49579213979841 Build...
  11. NedoxBey

Yardım VXE R1 Pro vs Dragonfly F2 v2 vs Darmoshark M3S Max

bu cihazlar karşıma cikti ama belirleyemedim normalde wired olarak g203 kullanıyorum asiri hafiflik umursamıyorum aslen cok iyi sensor gerekmiyor veya 4k 8k vs iyi bir mouse kalitesi yeterli uzunca gidecek. baska öneriniz varsa lütfen yazin.
  12. NedoxBey

1-2k civarlarinda mouse onerisi

Merhabalar, 2022 den beri g203 kullaniyorum aslinda halen saglam ama yurtta macbook ile dr kullanabilecegim bir kablosuz mouse ariyorum onerilerinize acigim.
  13. NedoxBey

Çözüldü✓ Adaptor yamuldu (yardim)

Arkadaslar adaptor yamuldu içine doğru. Fişe girmiyor nasil halledebilirim.
  14. NedoxBey

Sessiz Gaming Mouse Onerisi

Basliktaki gibi bir mouse bakiyorum ornek olarak Razer Pro Click Mini ama daha buyuk bir sey lazim biraz kucuk geldi. Wireless tercihim Wired da olabilir.
  15. NedoxBey

2. El mi sifir mi almaliyim.

Merhabalar, Macbook Pro M4 modelini almayi planliyorum. Suan ogrenci indirimi ile 69000 civarinda satiliyor 0’i. Sari sitede 61-62 civarlarina 5-10 devirli veya 0 kapali kutu cihazlar var. Kapali kutulara pek guvenemiyorum ama 5 devirli cihazlari en azindan gorebilecegimden alsam mi diye...
  16. NedoxBey

Macbook kasim indirimine girer mi?

Soru basliktaki gibi beklemek mantikli midir (pro, air m4)
  17. NedoxBey

Siber Guvenlik icin laptop onerisi

Merhabalar, siber guvenlik icin ve computer science icin bilgisayar bakiyorum. Aklimda Zenbook 14 ve Ideapad 5 Pro var. Oneriniz varsa yollayin max 60k. Not: Oyun bilgisayari yollamayin elimde var hafif bir sey ariyorum. Ekran kartina ihtiyac yok, integrated olsa yeter.
  18. NedoxBey

Okul icin laptop ONERISI

Merhabalar, okul icin laptop bakiyordum. Oyun laptobu aramiyorum ve bilgisayar okuyacagim. Aklima gelen iki model sunlar: Zenbook 14 (daha ucuzu var sadece gosterme amacli) Vivobook S14 ancak bu laptoplardaki panel cok yansiticiymis. Cogu kisi ayna gibi diyor ve isigi hemen yansitiyor diyor...
  19. NedoxBey

Universite Laptop Onerisi

30-40k civari laptop onerisi istiyorum. OYUN BILGISAYARi onermeyin! Zaten elimde oyun bilgisayari var hafif bir sey ariyorum. - Sarji uzun giden - Hafif -Ince - VSCode VS vb. kodlama programlarini acabilecek.
  20. NedoxBey

Laptop Cantasi Onerisi

Merhabalar universite icin laptop cantasi onerisine ihtiyacim var. Laptopum 16", ekstra ipad de tasiyacagim. 2k butce var.
Geri