NedoxBey 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1,846 Reaksiyon skoru 729 Dün, 18:58 #1 Dayim yanlis bir laptop almis kargiya da verilmis direk almazsak urunu iade olur mu yoksa daha hızlı alıp iade koduyla mi iade etmek lazim.
Dayim yanlis bir laptop almis kargiya da verilmis direk almazsak urunu iade olur mu yoksa daha hızlı alıp iade koduyla mi iade etmek lazim.
Z Zeki Altay 80+ Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 237 Reaksiyon skoru 43 Dün, 19:09 #2 Ürünü kabul etmezseniz de iade oluyor ama ben iade koduyla kendim yapıyorum.
federalper 80+ Gold Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 6,513 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,743 Dün, 19:10 #3 NedoxBey yazmış: Dayim yanlis bir laptop almis kargiya da verilmis direk almazsak urunu iade olur mu yoksa daha hızlı alıp iade koduyla mi iade etmek lazim. Devamı için tıklayın... Teslim alıp iade etmeniz daha hızlı olur, iade için şube de bekleyebiliyor çünkü teslim almazsanız.
NedoxBey yazmış: Dayim yanlis bir laptop almis kargiya da verilmis direk almazsak urunu iade olur mu yoksa daha hızlı alıp iade koduyla mi iade etmek lazim. Devamı için tıklayın... Teslim alıp iade etmeniz daha hızlı olur, iade için şube de bekleyebiliyor çünkü teslim almazsanız.