Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

Çözüldü✓ Razer Viper V3 Pro Angle Snapping

Viper V3 Pro Mouse Satın Aldım İstediğim her şeyi bulunduruyor. Fakat Angle Snapping (Açı Kapama) Ayarını Bulamadım Bende mi bir Sorun Var? Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  2. Than SKYWALKER

Yardım Asus Rog Strix G16 (2023) Model Laptobumu Nerden Ve Kaç TL Ye Satabilirim

Piyasasından Çok Anlamıyorum ÜNİ İçin Almıştım. Alabilmek İçin Masaüstü PC Mi Satmıştım. Şimdi Elimden Çıkarmam Gerek Tekrar Bir Masaüstü Almak İstiyorum Kozmetik Olarak Hiçbir Sorunu Yok. Aslında Cihazda Temel Olarak Herhangi Bir Problem Yok Servise Garantiye VS Bile Gitmedi. Donanımsal Yada...
  3. Than SKYWALKER

11K Civarına Oyuncu Koltuğu

11K Kadar Bütçem var Başta Exvega Andromeda Modelinde Kesin Karar Kılmıştım Ancak Birçok Şikayet Olduğunu Görüp Xdrive Markasına Yöneldim Ama Gördüğüm Kadarı ile Hiçbir Koltuk Üreticisi Firma Masum Değil Hepsinde Genel Olarak Şikayet var 1.93CM Boyundayım ve 105 Kiloyum Günün Neredeyse Yarısını...
  4. Than SKYWALKER

Yardım 7000TL Monitör Önerisi

Kısa Geçeyim 7000TL Bakiyem Var Monitör Arıyorum 240HZ Veya Üstü Olursa Sevinirim IPS Panel Tercih Ederim Yinede Diğer Panel Tiplerini Değerlendirmek İsterim Benim Aklımda Bu Model Var Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum https://www.epey.com/monitor/twisted-minds-tm24fhd280ips.html...
  5. Than SKYWALKER

Yardım Rog Strix G16 (G614Ju-N3440-Gaming) İçin Dp Kablo Yardımı

ROG Strix G16 (G614JU-N3440-Gaming) Model Laptobum İle Birlikte GIGABAYTE G24F-2 Model Monitör Kullanmaktayım Normalde 165HZ veren OC (Hız Aşırtma) 180HZ Verebiliyor Fotoğraflarını Bırakacağım Hem Laptobun Girişlerinin Hemde Aldığım Kablonun Sorun Şurda HDMI İle Bağladığımda Hiçbir Sorun Yokken...
  6. Than SKYWALKER

10.000 TL Klavye Önerisi

10.000 TL net Bakiyem Var Sağlam Masada şık duran (TKL veya %75 Boyutunda daha aşağısı da olur) Manyetik Switch Olursa Harika Olur Oled Ekran Gibi Ekstra Özelliği olursa da mutlu eder Klavye önerisi istiyorum belirttiğim hiçbir özellik kesin olmak zorunda değil manyetik switch olmasa da olur...
  7. Than SKYWALKER

Yardım Rog Strix G16 (Ju) Model Laptop Ses Kartı Öğrenme

Hemen Konuya Gireyim Laptop umun Ses Kartını Öğrenmeye Çalışıyordum Alacağım Kulaklıkta Ses Kartı Olmalı mı Olmasada Olur Mu Diye AIDA64 den Girip Baktığımda Bunu Gördüm Bu nedir Yardımcı Olurmusunuz Ses Karı bu mu Buysa iyi mi Eğer Bu Değilse Nasıl Öğrenirim SS i Eklere Bıraktım
  8. Than SKYWALKER

Yardım Bağlantınız Güvenli Değil Hatası Alıyorum Düzelmiyor

2 Gündür Devam Eden Bir Hata Türknete Destek Kaydı Açıyorum İlgilenen Yok Bazı Sitelerde ÖR:Youtube Twitter İnstagram Sitelerine Erişim Sağlayamıyorum Bağlantınız Gizli Değil Hatası Alıyorum Modem Kapa Aç Yaptım Reset Attım Hala Düzelmedi Yardımcı Olurmusunuz Lütfen Aşşağı Görsel Bırakıyorum
  9. Than SKYWALKER

Sistemimi Kaça Satabilirim

Ryzen 5 5600 XFX RX6700 10GB MSI A520 M-A PRO Anakart GOODRAM 2X8 16 GB 3600 MGHz Ram FSP 80+ 650W PSU 500GB M2 SSD + 250 GB SSD FSP Vento 4 Fanlı Kasa 2022 Eylül Ayında Alındı 2 Yıl Olacak Neredeyse Termal Macun Yeni Değişti Üstünde Toz Bile Yok 2 Ayda Bir Detaylı Temizlik Yaptım OC vs Yapmadım...
  10. Than SKYWALKER

Discord Sunucusuna Yazının Çevresini Renklendirme

Discord Sunucusu Kurdum Ve Güzel Olsun İstiyorum Arkadaşlarımla Beraber Oyun Oynamak Icın Yenı Gelen Uyeler Icın Kurallar Kısmı Ekelemek İstiyorum Fakat Yazının Güzel Durması Benım Icın Onemlı Eklere Bıraktıgım Gıbı Nasıl Chat a Yazı Ekleyebılırım 1706479275 Yazının Solundaki Kırmızı Çizgiden...
  11. Than SKYWALKER

Telefon ve Laptop Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Arkadaşlar Herkese iyi Forumlar Elimde 60.000 TL Bütçem Var Ve Aklımda birtakım Sorular Var Telefonum Resmi Note 9 Pro Ve Uzun Süredir Kullanıyorum Artık Vadesini Dolduralı Çok Oldu Üniversiteye Gidiceğim İçin Bir Karar Aldım Elimde 50.000 TL param var ve RX 6700 Ryzen 5 5600 lü Kasamı Da Satıp...
  12. Than SKYWALKER

Bilgisayarımı Satmak İstiyorum

Masaüstü Bir Bilgisayarım Var Alalı Tam 1 Yıl Oldu Geçen Yıl Eylül Ayında Almıştım Şuan Laptop Almak İçin Satmak İstiyorum Nerden Ve Ne Kadara Satabilirim Fikirlerinizi Bekliyorum PC Özelliklerini Bırakıyorum Kasam PC Hocasının HERO Sistemi RYZEN 5 5600 RX 6700 (XFX Swift) 2X 8GB (Total 16GB)...
  13. Than SKYWALKER

Kulaklık Tavsiye Ve Soru

Arkadaşlar Öncelikle Umarım Gününüz Ve Hayatınız Güzel Geçiyordur Uzatmadan Konuya Gireyim Öncelikle Bir Sorum Kulaklıklarda Bulunan Sanal Çevresel Ses Nedir Ne İşe Yarar Valorant CS LOL Gibi Rekabetçi Oyunlar Oynuyorum Onun Dışında Witcher 3 Assasins C Serisinden Oyunlar Oynuyorum Bu Tür...
  14. Than SKYWALKER

Monitörüm İçin Kaliteli DP Kablosu Arıyorum

Monitörüm 180 HZ Freesync Kullanıyorum Şuan HDMI Takılı DP ye Geçmek İstiyorum HDMI Kablosunu Farklı Amaçla Kullanacağım Kaliteli Ve Freesync Destekli DP Kablosu Önerisi Verirmisiniz
  15. Than SKYWALKER

1+3 Ses Sistemi Kablosu

Elime Bir Ses Sistemi Ulaştı Ama İlk Defa Böyle bir şey Kullanmadım Ve Power Kablosu Hariç Hiçbir şeyi Yok Arkadaki Girişleri Çok Farklı Ve Karmaşık Ne Kablsou Alacağımı Ve Nasıl Kullanacağım Hakkında Bilgi Verirmisiniz Kabloları Nereye bağlamalıyım Nasıl Takmalıyım Görselleri Aşşağı Bırakıyorum
  16. Than SKYWALKER

2000 TL Klavye Önerisi

Öncelikle Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Dostlar Kendime Yeni Klavye Alıcam 2000 TL Küsür bi Bütçem Var Duruma Göre Üstüne Ekleyebilirim Red Switch Yada Herhangi Bir Sessiz Mekanik Switch li Klavye Arıyorum Aklımda 2 Model Var Biri...
  17. Than SKYWALKER

2000 TL Red Switch Klavye Önerisi

2000 TL Klavye Arıyorum Red Switch Veya Onun Gibi Sessiz Switchli Klavyeler Arıyorum Aklımda Asus Rog Strix Scope TKL Deluxe Var Başka Fikirleriniz Varmı?
  18. Than SKYWALKER

Millenicom'a Geçilir Mi?

Millenicom a Geçicem 1 2 gün içerisinde başvurucam nasıldır pişman eder mi? ve varsa davet kodu atarmısınız 1 ay ücretsiz kullanmak için
  19. Than SKYWALKER

R5 5600 İçin Fan Önerisi

R5 5600 Lü Sistemim Var Eylül Ayından Beri Kullanıyorum Tam Yükte Baya Isınıyor Stock Fan ile Örnerebileceğiniz Fan Modeli Varmı Ve Termal Macun Yardımcı Olan Herkese Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar. <3
  20. Than SKYWALKER

Hikayeli Oyun Oynamak İstiyorum Öneri Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Herkese Selamlar İyi Forumlar Hikayeli Oyun Arıyorum Korku Oyunu Sevmediğimi en Baştan Belirteyim Aklımda Cyberpunk 2077 Var Başka Öneriniz Varmı COD Serisinden Olabilir VB Ve Bir Sorum Daha Olacak Sistemim Daha 2 3 Aylık Yeni Aldım Sizce Crack li Oyun İndirmek Sistemime Zarar Verirmi Çünki...
Geri