Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

Yardım Ryzen 7 9700x Cinebench Sonuçlarım İyi mi?

Sonuçları Aşağıda Verdim Ama Önce Sistem Özellikleri: İşlemci Ryzen 7 9700X 16X2 1/1 Modda 6400MHZ CL 30 Değerinde Çalışan Ramler Harici GPU Yok PBO Ayarlaması Yaptım 175MHZ Verip Curve Optimizerden Negatif Değeri -20 Girdim ve Bu Ayarlarda Stabil Oldu.
  2. Than SKYWALKER

Yardım Sıvı Soğutmadan Gerçekten Anlayan Birine İhtiyacım Var

Bi sıvı soğutma buldum bu paralara arctic falan varken performans açısından yarışamaz muhtemelen ama sormak istiyorum lcd ekranı olduğu için cazip geldi alınır mı diye merak ettim yardım edebilecek olan varsa sevinirim ürün şu https://app.hb.biz/5AfIV2WA0Fif
  3. Than SKYWALKER

Yardım Coolermaster In Bu Sıvı Soğutması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sadece lcd ekran olduğu için hoşuma gitti performansı iyiyse ve güvenilirse alacağım yoksa arctic liquid freezer 3 prodan devam Ürün linki; https://app.hb.biz/5AfIV2WA0Fif
  4. Than SKYWALKER

Yardım 30k Ya Kadar Ekran Kartı Önerisi

Herkese selam iyi forumlar Size çok kısa soru sorucam sistemde herşeyi topladım sadece ekran kartım eksik onu da hayırlısı ile önümüzdeki aylarda halledicem Size sorum şu 15k ile 30k arası bütçem olucak nvidia olursa daha iyi ama amd de tercih ederim sorun değil ama nvidia tarafında aklımda...
  5. Than SKYWALKER

🔥İndirim Turkcell Gaming.Gen.Tr De Seçili Ürünlerde Geçerli %10 İndirim Kodu

Turkcell Dijital Öperatörde Hediye Havuzunda Her Kişiye 1 Kullanımlık Kod İle Seçili Ürünlerde %10 İndirim Sağlıyor Kampanya Dahilindeki Ürünlerin Linki de Verilmiş Gidip Kontrol Edebilirsiniz Kayda değer bir şey var mı diye Bakmadım
  6. Than SKYWALKER

Yardım Bu Psu Lardan Hangisi Alınır

Herkese iyi Forumlar Önce sistem özelliklerini belirteyim Ryzen 7 9700X (105W Modunda Çalışacak) RTX 3080Tİ 12GB DDR5 16X2 CL30 6400MHZ Ram 240MM Sıvı Soğutma MSI B650M Project Zero Anakart Genel Sistem Bileşenleri Bunlar 850W bi PSU Yeter diye düşünüyorum Bulduğum Modeller Şunlar ama sizin...
  7. Than SKYWALKER

Yardım Bu M2 SSD Alınır mı?

https://www.incehesap.com/apacer-as2280q4u-1-512gb-7000-3000-mb-s-m-2-pcie-gen4-ssd-disk-fiyati-71966/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.92 APACER Marka bi m2 ssd özellikleri baya hoşuma gitti Fiyatı da Nispeten Uygun Alınır mı üzer mi diye sormak istedim ve...
  8. Than SKYWALKER

Yardım 4000-5000 Bandında M2 SSD Önerisi

Agalar selamlar 4000-5000 Bandında minimum 480GB Kesinlikle TLC Nand barındıran Hızlı ve Güvenilir SSD Arıyorum Bütçemi 6000 e Kadar Zorlayabilirim DRAM olmasa da olur sadece windows kurup oyun oynayacağım için DRAM e çok ihtiyacım yok olursa ileride daha iyi bir ssd alırım. Sizden ricam...
  9. Than SKYWALKER

Yardım 10.000 TL Ye Kadar 9700x İçin Anakart Tavsiyesi

10.000 TL Bütçem Var 9700X İçin Anakart Bakıyorum Asus A21 Plus Kasa Aldım Project Zero ve BTF Anakartları da Destekliyor bu Modeller Olursa Güzel Olur Önerilerinizi Bekliyorum İYİ FORUMLAR.
  10. Than SKYWALKER

Çözüldü✓ Bu Psu Sistemim İçin Yeterli mi

Biraz bakındım 9700x ve 5060 lı sistem için bunu buldum sanırım tier b olarak geçiyor yarı modüler fiyatı da uygun geldi 650w satıcısı da ptt avm de inventus bilgisayar alınır mı sizce bu fiyat bandına daha iyisi bulunur mu?
  11. Than SKYWALKER

Yardım Kasa ve Psu Seçimi İçin Yardım

Başlıkta da belirttiğim gibi Kasa ve PSU Arıyorum Sistemde 9700x ve 5060 kullanacağım 240mm sıvı soğutma ile istediğim şey sıvı soğutmanın sisteme cuk oturması kasanın içinde boş yer çok kalmaması aklımda 3 tane kasa modeli var sizce hangisi daha iyi yada sizin tavsiyeniz var mı...
  12. Than SKYWALKER

Yardım Ryzen 7 9700x İçin Anakart Önerisi

Anakarttan az çok anlarım ama AM5 Platformu Kafamı Allak Bullak etti Ben 9700X alıp 105W Modunda Çalıştıracağım Bana Anakart Lazım B650 B850 Modellere Baktım ama Fiyat Saklasın Karman Çorman Olmuş Bi marka 5+2+1 faz koymuş 7000 tl civarına falan gidiyor. Sorum şu ben bu işlemciyi 105w modunda...
  13. Than SKYWALKER

Yardım Tray İşlemci Teste Gerek Var mı?

Geçenlerde İncehesap Gaming Gecesinden Aldığım Tray 9700X Elime Ulaştı Ama KYK Yurdunda Olduğum İçin Test Edemiyorum Açıp Baktım Görünürde Hiçbir Sorun Yok Beylikdüzü İtopya Şubesine Gidip Rica Etsem Test Ederlermi Yada Tes Etmeye Gerek var mı?
  14. Than SKYWALKER

Hangi Bilgisayar Bileşenlerini 2. El Almak Mantıklı?

Bu Konuyu Herkes yararlansın bende Bilgilenmiş Olayım Diye Açıyorum Fikir Belirtirseniz Sevinirim Fiyatlar Bu Kadar Yükselmişken Aklıma Takıldı Hangi Bilgisayar Bileşenlerini 2. El Almak Ne Kadar Güvenli ve Mantıklı diye Sormak İstedim Cevaplarınız Bekliyorum İyi Forumlar Dostlar.
  15. Than SKYWALKER

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X aldım pişman olurmuyum?

Geçen Paylaşılan Corsair Nautilus 240MM Sıvı Soğutmayı Aldım Parça Parça Sistem Toplamayı Düşünüyorum Bugün de Gamin Gecesinden 11.500TL ye Ryzen 7 9700X aldım 7800X3D Almak Hep Aklımdaydı Ama Fiyat Avantajından Ötürü Bunu Aldım Sizce Pişman eder mi? Yada Keşke 7800X3D Alsaydım Dermiyim. Ayrıca...
  16. Than SKYWALKER

Çözüldü✓ Razer Viper V3 Pro Angle Snapping

Viper V3 Pro Mouse Satın Aldım İstediğim her şeyi bulunduruyor. Fakat Angle Snapping (Açı Kapama) Ayarını Bulamadım Bende mi bir Sorun Var? Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  17. Than SKYWALKER

Yardım Asus Rog Strix G16 (2023) Model Laptobumu Nerden Ve Kaç TL Ye Satabilirim

Piyasasından Çok Anlamıyorum ÜNİ İçin Almıştım. Alabilmek İçin Masaüstü PC Mi Satmıştım. Şimdi Elimden Çıkarmam Gerek Tekrar Bir Masaüstü Almak İstiyorum Kozmetik Olarak Hiçbir Sorunu Yok. Aslında Cihazda Temel Olarak Herhangi Bir Problem Yok Servise Garantiye VS Bile Gitmedi. Donanımsal Yada...
  18. Than SKYWALKER

11K Civarına Oyuncu Koltuğu

11K Kadar Bütçem var Başta Exvega Andromeda Modelinde Kesin Karar Kılmıştım Ancak Birçok Şikayet Olduğunu Görüp Xdrive Markasına Yöneldim Ama Gördüğüm Kadarı ile Hiçbir Koltuk Üreticisi Firma Masum Değil Hepsinde Genel Olarak Şikayet var 1.93CM Boyundayım ve 105 Kiloyum Günün Neredeyse Yarısını...
  19. Than SKYWALKER

Yardım 7000TL Monitör Önerisi

Kısa Geçeyim 7000TL Bakiyem Var Monitör Arıyorum 240HZ Veya Üstü Olursa Sevinirim IPS Panel Tercih Ederim Yinede Diğer Panel Tiplerini Değerlendirmek İsterim Benim Aklımda Bu Model Var Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum https://www.epey.com/monitor/twisted-minds-tm24fhd280ips.html...
  20. Than SKYWALKER

Yardım Rog Strix G16 (G614Ju-N3440-Gaming) İçin Dp Kablo Yardımı

ROG Strix G16 (G614JU-N3440-Gaming) Model Laptobum İle Birlikte GIGABAYTE G24F-2 Model Monitör Kullanmaktayım Normalde 165HZ veren OC (Hız Aşırtma) 180HZ Verebiliyor Fotoğraflarını Bırakacağım Hem Laptobun Girişlerinin Hemde Aldığım Kablonun Sorun Şurda HDMI İle Bağladığımda Hiçbir Sorun Yokken...
Geri