Arama sonuçları: *

• Users: Efe D.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Efe D.

Ryzen 7 9800x3d Yükte 140w Çekip, 95 Derecelerde Geziyor

Artic Liquid Freezer III Pro 420mm soğutucum var ve ona rağmen 140W çekiyor maksimun. Bilgisayarcıda her şeyi denedik ama sonuç alamadık. Yarın garantiye göndermeli miyim sizce?
  2. Efe D.

1500 TL'ye Modem Önerisi

Keenetic Omni N300 almıştım fakat 5 GHZ desteklemediğini yeni farkettim. Model önerileriniz var mı? Verdiğim bütçenin üstüne çıkamam.
  3. Efe D.

Fan Kapağı Hava Akışını Olumsuz Etkiler mi?

Ürün güzel gözüküyor ama bilemedim. https://ty.gl/pavxhwqhksffu
  4. Efe D.

Avfmarket Güvenilir mi?

Akım korumalı priz alacağım. https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-viko-multi-let-anahtarli-6-li-1-5-m-fiyati,100478507.html
  5. Efe D.

Spelt.Com.Tr Güvenilir mi?

Bu ürünü almak istiyorum ama güvenemedim siteye bir tık.
  6. Efe D.

Anakart Fan2_Pump İğnesi Yamuldu

Şu an uçlu kalemle düzelttim ve kablo takabiliyorum ama ne kadar doğru oldu bilmiyorum.
  7. Efe D.

Fiyattan Bağımsız RX 9070 XT mi Daha İyi Yoksa 5070 Ti mı?

Öylesine böyle bir konu açmak istedim. Lütfen kavga etmeyelim.
  8. Efe D.

Enermax Platigemini 1200w Psu Nasıldır?

Fiyatına göre fena durmuyor. Sizce alınır mı?
  9. Efe D.

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420mm Ters Montajlanabilir mi?

Merhaba, kasa olarak Thermaltake The Tower 300 kullanıyorum ve Arctic 420mm soğutucunun pompasının kablosunu yukarı bakacak şekilde montajlamak istiyorum. Sizce yukarı doğru bakacak şekilde montajlamak mümkün mü yoksa kabloda fazla mı gerilim olur?
  10. Efe D.

Arctic Liquid Freezer Iıı 420mm Sıvı Soğutucuyu En Ucuz Nereden Bulabilirim?

Şu an fiyatı 7.000 Tl civarı ve bana biraz fazla geldi. Kuponla vesaire daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?
  11. Efe D.

5070 Ti Super'in Çıkış Fiyatı Ne Kadar Olur?

RTX 5070 Ti aldım fakat biraz pişman oldum. Yakın zamanda super serisi geliyor galiba ve fiyatlarını merak ediyorum. Sizin bir tahmininiz var mı?
  12. Efe D.

Anakart İade Süreci Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar merhaba, ben Amazon'dan 29 Nisan'da Gigabyte B850M Force WiFi6E anakart aldım ve ürün geldiği zaman abim kontrol etmiş, fakat kendisi pinin yamuk olduğunu görmemiş. Bende açıp bakayim dedim ve pinin yamuk olduğunu gördüm. Hemen 1 Haziran tarihinde iade işlemlerini başlattım, fakat...
  13. Efe D.

2.El Furycube F75 Ultra Vs Sıfır Leobog Hi75c

Sizce hangisini almalıyım? Furycube 4k Leobog 3,5k
  14. Efe D.

Arctic Liquid Freezer 420mm Vs Enermax Liqmaxflo 420mm?

Enermax'ı Gaming Gen'den toplamda 5 yıl garantili bir şekilde 3.850 Tl gibi bir fiyata aldım. Ayrıca 3 tane Arctic P14 Pro fan alınca toplam fiyatı 6.250 Tl yaptı. Bende onun yerine hepsini iade edip Enermax yerine Arctic 420mm alsam daha iyi olmaz mı dedim? Hem Arctic fanlara para vermiş olmam...
  15. Efe D.

Firmaların Kredi Ödemeleri Yaklaştı: Donanımda Dev İndirimler Gelir mi?

Bugün Donanım Filozofu bir story paylaştı. Dediğine göre yakın zamanda indirim olacakmış, firmaların aldığı borcu ödemek için ucuz fiyattan verecekmiş galiba. Böyle indirimler oluyor mu? Çünkü ben denk gelmedim böyle büyük çaplı indirimlere.
  16. Efe D.

Sistemim Genel Olarak Nasıl?

Merhaba, bugün sonunda sistemi topladım geriye montajı kaldı. Zotac Solid Sff 5070 Ti 40k Ryzen 7 9800x3d 17k 2.El hiç kullanılmadı Lexar Ares 2x16 6400 mhz Cl 30 23k 2 Tb Kingston Renegade 10k 1 Tb Kioxia Exceria 8k Xpg Core Reactor II 1200W 8.5k Gigabyte B850M Force 8k Enermax 420mm Sıvı...
  17. Efe D.

Thermaltake The Tower 600 Büyük Boy Valize Sığar mı?

Bazen otobüs yolculuğu yapıyorum memlekete ve uzun süre kalıyorum. Thermaltake The Tower 600 büyük boy bir valize sığar mı? Eğer sığmazsa Thermaltake The Tower 300 almak istiyorum.
  18. Efe D.

Bilgisayar Parçası Almak İçin Karne Gününü Beklemeli Miyim?

Soğutucu, psu, kulaklık, klavye, mouse ve kasa alacağım. Bu parçalar için karne gününe kadar beklemem değer mi? Sağlam bir indirim bekliyorum açıkcası.
  19. Efe D.

5070 Ti'dan 5080'e Geçmeye Değer mi?

Yeni Vatandan 40k'ya Zotac Solid Gaming Sff 5070 ti aldım. Sizce satıp 5080'e geçmeye değer mi?
  20. Efe D.

5070 Ti 2.Elde Kaça Gider?

Bana şu an 47k lık bir teklif geldi. Sizce iyi mi?
Geri