Setupia.Com Güvenilir mi?

Mesaj at, vergi no iste, eğer şirket falan yoksa şahıs falansa girişme hiç

oturmuş bi insta sayfaları işleyen bi shopier profilleri var gibi ama site yz ile yazılmış gibi görünüyor bilemedim bence yeni yeni bu işe girişiyorlar gibi şikayetvar sayfalarıda henüz açılmamış. git bilindik oyuncu sitelerini kullan bence gerek yok başkaları denesin bu siteleri kendini riske atma

Site komple hazır template kullanıyor heralde. Hiç güvenilir gelmedi.

1785688309477.webp
sıfır yorumken yıldız sayısı nasıl 5 oluyor

Tek güvenilir noktası kapıda ödeme olması. Onun dışında bana da pek güvenilir gelmedi.

İlk olarak mersis bilgisi yok. 2. olarak site yapay zeka ile geliştirilmiş. Stajyerim bile 5 dakikada aynı siteyi çıkartıyor. Elde sadece vergi no belirtilmiş. Sadece tek bilgiyle ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ayrıca etbistede ticari site sorgulamasında da çıkmıyor. Vergi no sorgulamasında LUXE ARAÇ AKSESUAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ diye bir şey çıkıyor. Yani neresinden tutarsanız tutun mantıklı tek 1 şey bile yok.
Vergi No: 6091438059

Claude üretimi bangır bangır bağırıyor. Sepete ekleme çalışmıyor. Kendi siteni reklam yapmıyorsan nereden buldun burayı?

Claude üretimi bangır bangır bağırıyor. Sepete ekleme çalışmıyor. Kendi siteni reklam yapmıyorsan nereden buldun burayı?
İnstagramda reklamları karşıma çıktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Qcayip şüpheli buldum siteyi ama aranızdan birisi yapmıştır diye sorayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,716
Üyeler
200,486
Son üye
fearslodge