Arama sonuçları: *

• Users: CemBerat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Hyperx Cloud III kulaklığı Razer Kraken TE ses kartı ile kullanabilir miyim ?

Hyperx Cloud III kulaklık satın aldım daha önce Razer Kraken Tournament Edition kulaklık kullanıyordum ve kendi ses kartı vardı görselini aşağıya bırakıyorum Cloud III ile bu ses kartını kullanabilir miyim ?
  2. C

2000 TL'ye OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

2000 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı satın almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  3. C

Markonshop güvenilir mi?

PlayStation 5 satın alacağım akakçe üzerinde en uygun fiyat markonshop.com üzerinde gözüküyor. Siteden daha önce alışveriş yapan var mıdır ? Güvenilir midir?
  4. C

Tıraş makinesi önerisi

Merhaba, kendim ve babam için tıraş makinesi bakıyoruz. Babam sıfır kesmesini istiyor fakat gördüğüm kadarıyla hiç bir makine sinek kaydı gibi yapamıyor. Bu makine 0 kesme olarak nasıldır ...
  5. C

10.000 TL’YE KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Merhaba, kardeşim için bir telefon alacağım. Sıfır olmasını istiyorum. Bugün bir teknoloji mağazasında Xiaomi redmi 13 inceledim özelliklerinden vs. pek anlamam görüntüsü hoşuma gitti bu telefon nasıldır ? Yerine önerebileceğiniz telefonlara açığım.
  6. C

5000 Tl'ye kadar telefon önerisi

Babam için telefon alacağız. Kendisi okey dışında oyun oynamıyor. Uzun süre götürecek bir telefon arıyorum.
  7. C

350 TL Bütçe İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

350 TL bütçem var babam için bluetooth kulaklık alacağım önerilerinizi bekliyorum.
  8. C

Laptop tavsiyelerinize ihtiyacım var

Kız arkadaşım laptop alacak https://www.cimri.com/dizustu-bilgisayar/en-ucuz-lenovo-82h8020btx-ideapad-3-intel-core-i5-1135g7-8gb-ram-512gb-ssd-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-fiyatlari,1082958341...
  9. C

Razer Kraken Tournament Edition 999 TL!

https://pckolik.com/urun/razer-kraken-tournament-siyah-oyuncu-kulakligi-2/?ref=akakce&v=1.93 En düşük fiyatı 1.639 Tl olarak gözüktüğü için paylaşıyorum. Kendi kullandığım kulaklıktır sorularınızı da yanıtlayabilirim.
  10. C

Steam aile paylaşımı ile oyun oynamak.

Merhaba, arkadaşım ile birlikte F1 Manager 22 almak istiyoruz. 1 kişinin steam hesabından alıp aile paylaşımı yapsak daha sonra biri online oynarken diğerimiz offline modda oyuna girebiliyor muyuz ?
  11. C

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Merhaba, 200 TL'ye kadar telefon için bluetooth kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Babam kullanacağı için ses performansından çok kulaklığın uzun ömürlü olması önemli.
  12. C

Termal Macun Önerisi

AMD Ryzen 5 2500U işlemcili laptopum için max 60-70 tllik termal macun almak istiyorum 4 yıl oldu alalı ve hiç değiştirmedim artık ciddi sorun oluşturmaya başladı. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. C

Yardım Amd radeon sofware wattman hatası.

Biraz önce rastgele amd radeon software programına girdim ve böyle bir bildirim olduğunu farkettim. Herhangi bir problem yaşatır mı yaşatırsa çözümü var mıdır ?
  14. C

Yardım Max 600 TL PSU Önerisi

600 TL'ye PSU önerinizi bekliyorum. i5 11400f, RX 6500 XT 2x8 3000 mhz ram kullanıyorum. Sanırım 500 w yeteceği için minimum 500 w olursa sevinirim.
  15. C

Yardım Amd radeon yazılımı ile ekran kaydı alma

Merhaba, RX 6500 XT kullanıyorum ve amd radeon yazılımı üzerinden ekran kaydı almak istiyorum fakat programımda ekran kaydı almak için bir kısım bulamadım. Acaba ekran kartımın böyle bir özelliği mi yok ?
  16. C

D Diski oluşturamama problemi

Merhaba, yeni bir sistem topladım windowsu kurarken ssd'mi c ve d olacak şekilde 2 parçaya böldüm fakat bilgisayarım açıldığında sadece c diski gözüküyordu. Disk yönetiminden kontrol ettiğimde d olarak ayırdığım alan RAW olarak gözüküyordu. Formatta bir yanlışlık yaptığımı düşünüp tekrar...
  17. C

Performax Inferno kasa nasıldır ?

Linkteki kasayı almayı düşünüyorum fiyatı güzel geldi fakat psu'su ve havalandırması nasıldır yorumlarsanız sevinirim. 1644606718 https://www.hepsiburada.com/performax-inferno-tempered-cam-rgb-650w-80-bronze-midi-tower-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-HBCV000001XO3R
  18. C

MSI B560M-A PRO Alınır mı ?

Merhaba, İntel i5 11400f ve RX 6500 XT li bir sistem topluyorum ve başlıktaki anakartı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ?
  19. C

500 W PSU Önerinizi Bekliyorum

Merhaba, RX 6500 XT + i5 11400f li bir sistem toplayacağım. Bu sisteme PSU önerisi istiyorum bütçem 500 tl Abdullah abi videosunda 400 W PSU rahat yeter diyordu fakat ileride ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum 500 W bir PSU önerirseniz sevinirim.
  20. C

Toplayacağım pc hakkında görüşünüzü bekliyorum.

Kasa - PSU : Corsair Carbide Spec-05 - 699 TL Anakart : Asus Prime B560M-K - 1235 TL İşlemci : Intel Core i5 11400F - 2300 TL Ekran Kartı : Sapphire Amd Radeon Rx 6500 Xt Pulse - 4799 TL RAM : Crucial Ballistix BL2K8G30C15U4W 3000 MHz - 825 TL SSD : PNY CS900 480GB - 645 TL Toplamda 10.500 TL...
Geri