Performax Inferno kasa nasıldır ?

CemBerat

80+
Reaksiyon skoru
91
Performax markası Türkiye'ye yeni giriş yapmasına rağmen gayet başarılı bir fiyat performans firması bence, kasa özellikleri de güzel geldi gözüme. Alınabilir.

Performax markası Türkiye'ye yeni giriş yapmasına rağmen gayet başarılı bir fiyat performans firması bence, kasa özellikleri de güzel geldi gözüme. Alınabilir.
Ya kötü psu olunca sıkıntı çıkarıyor ya ondan korkuyorum. O yüzden foruma danışayım dedim.

Linkteki kasayı almayı düşünüyorum fiyatı güzel geldi fakat psu'su ve havalandırması nasıldır yorumlarsanız sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız aşırı iyi duruyor bu kasa... Pc mi upgrade edecektim sanırım kasamı buldum <3

psusuz hali yok mu ya psu var bende

Agaaaa naptın aga zortlasın konu. Bu aralar ben düşünüyorum bu kasayı aldıysan psu dan yana sıkıntı yaşadın mı 😁

Aldım yaklaşık 1 ay içinde gelen psu ile kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama yine de psuyu değiştirdim.

Yalnız aşırı iyi duruyor bu kasa... Pc mi upgrade edecektim sanırım kasamı buldum <3

psusuz hali yok mu ya psu var bende

Maalesef yok sanırım ben de çok aramıştım psusuz halini

Aldım yaklaşık 1 ay içinde gelen psu ile kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama yine de psuyu değiştirdim.

Maalesef yok sanırım ben de çok aramıştım psusuz halini
neyse hocam ikinci el corsair 400c buldum nasip olursa onu alacağım psu yu atsan atılmaz satsan satılmaz :D

neyse hocam ikinci el corsair 400c buldum nasip olursa onu alacağım psu yu atsan atılmaz satsan satılmaz :D

Valla öyle şu an boşta duruyor psu kasa çok güzel duruyor havalandırması falan da baya iyi memnunum ama işte psu sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,360
Üyeler
195,346
Son üye
bolubeast
Geri