Arama sonuçları: *

• Users: Era7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Era7

600-670K arası araç önerisi?

20 yaşındayım 1 ay sonra araba alcağım şimdiden araştırmaya başladım maximum bütçe 670 Sorun çıkarmayacak Bi araç arıyorum HB sedan farketmez Ama sedan olursa iyi olur
  2. Era7

Bu bilgisayar alınır mı?

https://ty.gl/m0fxl24f3nmbb Beyler Maximum ile 9 taksit ile alacağım ilerde +16GB Ram devam ederim şu aralar borcum var ama mecbur alacağım maxx bu fiyat başka seçenek var mıdır? Her türlü oyunu oynatır mı?
  3. Era7

Max 25 K notebook önerisi?

Beyler iyi forumlar Araba kredim vs var pek bi bütçem yok 25K onuda taksitle alacağım Valo,cs GTA yeni oyunları 1080P sorunsuz oynatsa yetecek bir Notebook arıyorum Önerilerinizi bekliyorum
  4. Era7

Arsa almak mantıklı mıdır?

Ankara gölbaşı tarafından 500-700K arası arsa almayı düşünüyorum Yaş 20 hem yatırm olarak hemde kullanmak için bungalov tarzı bişey yapacağım mantıklı mıdır sizce?
  5. Era7

Nereden puf bulabilirm

Arkadaşın kolalı pufunu denedim çok hoşuma gitti sigara vs kullanmıyorum araba bazı içmek için alacağım ama nerden bulurum o yurtdışından getirmiş
  6. Era7

600-750K arası HB araç önerisi?

Bütçem bu yönde 500K Fuzulev kredim mevcut onun üstüne 200K kredi çekeceğim o civarlarda genç işi Öncelik HB araç arıyorum önerilerinizi bekliyorum?
  7. Era7

Düğün için Ayakkabı önerisi

Beyler siyah gömlek siyah keten pantolon giyeceğin altına nasıl bi ayakkabı olur sizce?
  8. Era7

Aşırı Terleme Sorunu?

Beyler İyi forumlar Rolon,Deodorant,Parfüm hepsini kullanıyorum Ama çok çabuk ve çok terliyorum ve terim Kokuyor Bunun Kremi Vs var mıdır?
  9. Era7

İş yeri Yıllık izin HK;

Beyler iyi forumlar iş yerinden 5 günlük yıllık izin istedim çıkacağım tarihler arası Müdür çıkacakmış oda son dakika ortaya çıktı bende 2-3 hafta önceden çıkacağımı bildirdim Benim yıllık işi yattı Bende 5 gün Rapor alayım diyorum Bi sorun yaratır mı ?
  10. Era7

Sakal kalınlaştırma?

Beyler iyi forumlar 20 yaşına yeni girdim Yanaklarımda sakal kıl mevcut ama böyle ince ince Aynada bakınca belli oluyor sadece Onları nasıl kalınlaştırabilirim?
  11. Era7

Ww Scirocco alınır mı?

Maximum 700K bütçem Var 1.3 Urban paket egea ile Scirocco arasında kaldım Yaş 20 İlk arabam olacak.1-2 sene binip satacağım Satma Yönünden de sıkıntı çıkartmasın istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
  12. Era7

500-600K araç önerisi?

500 ile 550Bin Arası Bütçem Mevcut Aklımda Temiz 2014-15 Allure Paket 301 var.bu Fiyata başka öneriniz var mıdır ?
  13. Era7

350-450K arası araç önerisi?

Max 450K bütçem bulunuyor. Aklımda Fiat punto var temizinden bulabilirsem.20 Yaşındayım ilk arabam olacak sorun sıkıntı çıkarmazsa daha iyi olur benim için,Bu fiyata başka marka model ne olabilir
  14. Era7

Araba alma hakkında?

Arkadaşlar iyi forumla. Yaşım 19 bi araba almak istiyorum kendime 2025 sonuna doğru elimde iPhone 13 var garantisi bitecek zaten bitmeden satayım androide geçeyim aylık da 20K kenara atsam 300-350K ya bi Peugeot 207-307 alayım diye düşünüyorum Olabilir mi sizin düşünceleriniz nedir?
  15. Era7

150 Bin TL Tofaş SLX

19 yaşındayım telefonumu vs satıp para toplayıp bi araba almak istiyorum ilk arabam olacak babamın arabası var ama artık istemeden izin almadan işimi görmek istiyorum.95 Model bi SLX buldum Çürük çarık yok Tüpü falan 2029 a kadar aracı alıp kendim şekillendirmek istiyorum zaten alınır mı ?
  16. Era7

25K Notebook önerisi?

25 Bin TL bütçem var valo,GTA vs oynarım uzun ömürlü notebook arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  17. Era7

Sevgilimin Fotoğrafını Göstermek

İyi forumlar 18 yaşındayım yakın arkadaşımla cafe de otururken kız arkadaşımdan fotoğraf geldi biraz açık bi fotoğraf ve Kız arkadaşımla 4 aydır sevgiliyiz Ciddi düşünüyorum diyebilirim Ve bende bunu en yakın arkadaşama gösterdim ama gösterdiğime aşırı derece pişman oldum normalde ilişkide olan...
  18. Era7

Sivilce izi için Güzellik Merkezi Önerisi

Yüzümde Sivilce ve birçok noktada iz var Ankara da oturuyorum nerede nasıl yaptırabilirim Bildiğiniz güzellik merkezleri VS var mıdır?
  19. Era7

Sanaldan Kız ile konuşmak

Beyler Geceniz İyi olsun.Bi arkadaş vasıtasıyla bi Kızla Tanıştım kız Şehir dışında 1 Hafta oldu konuşalı İlk başta Instagramdan konuşuyorduk Sonra Kız Telefonunu falan verdi Whatsappa geçtik.İlk Başlarda Birbirimizi falan tanıdık Sohbet güzeldi Ama şu aralar konuşacak pek bişeyimiz yok gibi ve...
  20. Era7

Windows Sıfırdan Kurulum hata?

Geri