20 yaşındayım 1 ay sonra araba alcağım şimdiden araştırmaya başladım maximum bütçe 670 Sorun çıkarmayacak Bi araç arıyorum HB sedan farketmez Ama sedan olursa iyi olur
https://ty.gl/m0fxl24f3nmbb Beyler Maximum ile 9 taksit ile alacağım ilerde +16GB Ram devam ederim şu aralar borcum var ama mecbur alacağım maxx bu fiyat başka seçenek var mıdır?
Her türlü oyunu oynatır mı?
Beyler iyi forumlar Araba kredim vs var pek bi bütçem yok 25K onuda taksitle alacağım Valo,cs GTA yeni oyunları 1080P sorunsuz oynatsa yetecek bir Notebook arıyorum Önerilerinizi bekliyorum
Ankara gölbaşı tarafından 500-700K arası arsa almayı düşünüyorum Yaş 20 hem yatırm olarak hemde kullanmak için bungalov tarzı bişey yapacağım mantıklı mıdır sizce?
Beyler iyi forumlar iş yerinden 5 günlük yıllık izin istedim çıkacağım tarihler arası Müdür çıkacakmış oda son dakika ortaya çıktı bende 2-3 hafta önceden çıkacağımı bildirdim Benim yıllık işi yattı Bende 5 gün Rapor alayım diyorum Bi sorun yaratır mı ?
Beyler iyi forumlar 20 yaşına yeni girdim Yanaklarımda sakal kıl mevcut ama böyle ince ince Aynada bakınca belli oluyor sadece Onları nasıl kalınlaştırabilirim?
Maximum 700K bütçem Var 1.3 Urban paket egea ile Scirocco arasında kaldım Yaş 20 İlk arabam olacak.1-2 sene binip satacağım Satma Yönünden de sıkıntı çıkartmasın istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
Max 450K bütçem bulunuyor. Aklımda Fiat punto var temizinden bulabilirsem.20 Yaşındayım ilk arabam olacak sorun sıkıntı çıkarmazsa daha iyi olur benim için,Bu fiyata başka marka model ne olabilir
Arkadaşlar iyi forumla. Yaşım 19 bi araba almak istiyorum kendime 2025 sonuna doğru elimde iPhone 13 var garantisi bitecek zaten bitmeden satayım androide geçeyim aylık da 20K kenara atsam 300-350K ya bi Peugeot 207-307 alayım diye düşünüyorum Olabilir mi sizin düşünceleriniz nedir?
19 yaşındayım telefonumu vs satıp para toplayıp bi araba almak istiyorum ilk arabam olacak babamın arabası var ama artık istemeden izin almadan işimi görmek istiyorum.95 Model bi SLX buldum Çürük çarık yok Tüpü falan 2029 a kadar aracı alıp kendim şekillendirmek istiyorum zaten alınır mı ?
İyi forumlar 18 yaşındayım yakın arkadaşımla cafe de otururken kız arkadaşımdan fotoğraf geldi biraz açık bi fotoğraf ve Kız arkadaşımla 4 aydır sevgiliyiz Ciddi düşünüyorum diyebilirim Ve bende bunu en yakın arkadaşama gösterdim ama gösterdiğime aşırı derece pişman oldum normalde ilişkide olan...
Beyler Geceniz İyi olsun.Bi arkadaş vasıtasıyla bi Kızla Tanıştım kız Şehir dışında 1 Hafta oldu konuşalı İlk başta Instagramdan konuşuyorduk Sonra Kız Telefonunu falan verdi Whatsappa geçtik.İlk Başlarda Birbirimizi falan tanıdık Sohbet güzeldi Ama şu aralar konuşacak pek bişeyimiz yok gibi ve...