Attığınız arabaları inceleyip mi attınız yoksa öneri göstermek amaçlı mı?Megane 2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Corolla olabilir
Civic olabilir.
Göstermek amaçlı.Attığınız arabaları inceleyip mi attınız yoksa öneri göstermek amaçlı mı?
Çünkü direk ilandakiler ya KM yüksek Ya Değişenli Ya da Ağırt hasar kayıtlı
Egea ile 301 arasında kaldım genç işi Kolay satılabilecek Bi araba arıyorumBu bütçeye temiz egea bulunabilir düşük km, 1.3m lere bak, kesinlikle 1.4 fire yaklaşma.
Megane 2 arkadaş aldı full Paket pek beğenmedimTertemiz Mégane 2 bulabilirsin
Bende 2018 1.3m var aktif olarak kullanıyorum, yakıt iyi, konfor bu fiyata mükemmel, 1.3m kesinlikle iyi motor, akıyor gidiyor, yokuşta asla tıkanmıyor, bastığında o gidiş hissiyatını veriyor, ama bazı sorunları var mı var, elektriksel, vs ama bu bütçede kesinlikle egeadan kaçma hem yüksek model alıyorsun hem konfor, araçla antalya urfa arası yolculuk yaptım beni yolda bırakmadı.1,6 ya bütçe yetmiyor 1,3 gitmiyor diyorlar anlamadım gitti
Bakımlarını aksatma bir sorun olacağını düşünmüyorum.Bende 2018 1.3m var aktif olarak kullanıyorum, yakıt iyi, konfor bu fiyata mükemmel, 1.3m kesinlikle iyi motor, akıyor gidiyor, yokuşta asla tıkanmıyor, bastığında o gidiş hissiyatını veriyor, ama bazı sorunları var mı var, elektriksel, vs ama bu bütçede kesinlikle egeadan kaçma hem yüksek model alıyorsun hem konfor, araçla antalya urfa arası yolculuk yaptım beni yolda bırakmadı.
Bu arabaları bir domaltıp... yapmadıkları kalmış.Megane 2
Corolla olabilir
Civic olabilir.
Sizce Max Kaç bin KM de alınmalıBende 2018 1.3m var aktif olarak kullanıyorum, yakıt iyi, konfor bu fiyata mükemmel, 1.3m kesinlikle iyi motor, akıyor gidiyor, yokuşta asla tıkanmıyor, bastığında o gidiş hissiyatını veriyor, ama bazı sorunları var mı var, elektriksel, vs ama bu bütçede kesinlikle egeadan kaçma hem yüksek model alıyorsun hem konfor, araçla antalya urfa arası yolculuk yaptım beni yolda bırakmadı.
Bakımlarını aksatma bir sorun olacağını düşünmüyorum.