Bu bütçelere yanlışım yoksa eğer skoda kodiaq ve honda cr-v bulunabiliyordu.Göz gezdirmekte fayda var bu araçlara.Biraz daha ucuz olacak şekilde Citroen C5...
Manuellerde size 0.9 tce clioları önerebilirim.1.5dci cliolar türkiyede popüler olduğundan haddinden fazla paralar isteniyor.1.5 dci clio joy donanımı...
Araba tecrübeniz olmadığından her ne kadar trafik okuma yeteneğiniz gelişmiş olsa da büyük ve uzun araçlarda sıkıntı yaşarsınız.İnsignia aldığınızda şehir...
Kardeşim sen kusura bakma ben yanlış anlamışım.İnsanların önerdiği arabaları beğenmemezlik gibi algıladım bir an kusuruma bakma.350-400lira arası bütçelere...
Eski bir mk4 kullanıcısı olarak mk4 focusumu servise verip geçici süreliğine bu arabayı vermişlerdi mağdur olmamam adına.Bağırıp gitmemesi ve manuel olması...
Açıkçası insignialar kaliteli arabalar ama bir o kadar da başınızı ağrıtabilecek arabalar.İnsignialar içerisinde en alınabilecek motor arasında 1.6 cdti...
Bu paralarda araba var doğru diyorsunuz ama sizin aradığınız kriterde araba sayısı az.Hiçbir sosyal platformda hiçkimseye e30 gibi tofaş gibi arabalar...
Yukarıda yazdığınız bazı konularda haklısınız.Talisman doluymuş fiyatı uygunmuş vs vs.Talisman dediğiniz araç,d segmentinde üretildiği yıllar içerisinde...
Arkadaşlar Egea 1.6 e-torq önermişler zaten. Seçebileceğiniz ilk araba olarak en mantıklı araçtır. Megane'da karar kılmışsınız sanırım fakat egea çok daha...
Hocam bu yazdığın tüm arabalar bu bütçede alınmaması gereken arabalar.Bu paraya golf 7.5 40-50kere takla atmıştır.2.5 kasa focus bu paralar etmez.Astra h...
1.0 tce cliolarda gelen şanzımanlar hiç iyi bir şanzıman değil.Edc şanzımanlı versiyonları yoğun trafikte ısınıyor cvt şanzımanlıları ise çok bağırıyor...
Clio da tercih edilecekse bazı motor seçenekleri ile tercih edilmelidir.1.0 tcelerden uzak durulmalıdır.Kısmen performanslı olsun diyorsanız da 1.0 sceden...
Fiesta puntoya nazaran iyi bir arabadır ancak 750-800civarına giulietta ya da diğer c segment seçenekleri varken tercih etmezdim.Görünüş olarak size ne...
Dedikleriniz doğru olduğu takdirde,arabanın hiç masraf açmadığı bir senaryoda bile talisman alınmaz.Dış görünüşüne aldanıp bindiğimde,d segmentinde diğer...