Küçük araba isteyen ve acemi birisine togg önermek nasıl bir mantıktır anlamadım.Toggdan uzak durun.Halen oturmamış bir araba.Size tavsiyem suzuki swiftlere...
Konuyu uzatmaya gerek yok beyler.Herkes kendi parasına göre kendi ihtiyaçları dahilinde araba alır.1.5milyona audi a8 tercih edecek de var sıfır clio...
Birkaç ay boyunca yazılımlı e90 kullandım 3.20d.O makineden sonra şuan 120hp skoda superb kullanıyorum.Hiç de hantal gelmiyor.Bu arabadan sonra da egea 1.6...
Yazdıklarından megane fanatikliği anlaşılmıyor ama egea düşmanlığı belli oluyor hocam.Egeanın ceosunun kemikleri sızladı öyle bir anlattınız ki.1.6 e-torq...
Öncelikle bu yukarıda yazdığım megane fanatiklerine.Arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın.Ben egea meganedan çok daha iyidir kesin demiyorum.1milyon...
Bir megane fanatiği daha.Forumlarda defalarca meganeın trim sesi yol tutuş zayıflığı ve yalıtım eksikliği yüzünden araba değişmek isteyen insan gördüm.Ama...
Her ne kadar i20 kara kuru bir araba da olsa clioya göre,bu ikisi arasında kesinlikle i20.Clionun 1.0 tce motorlarının kronikleri ve xtronic şanzımanın...
1.6 bluehdi eat6 kombinasyonuyla beraber peugeot 3008 önerebilirim.Eğer çevrenizde ya da test edebileceğiniz bir yer varsa 3008i bir deneyin.Kronikleri ise...
Aslında hocam ikinci elde 1.8 hybrid bir corolla sizi daha çok mutlu eder gibi geliyordu bana.Şehir içindeki yakıt ekonomikliği ve süspansiyon konforu çok...
Citroen c5 aircrosslara bakabilirsiniz.Segmentinin en konforlu suv otomobilidir.eat8 ve 1.5 bluehdi 130hp motor şanzıman uyumuyla gayet sorunsuzdur ama...
Bu bütçelere yanlışım yoksa eğer skoda kodiaq ve honda cr-v bulunabiliyordu.Göz gezdirmekte fayda var bu araçlara.Biraz daha ucuz olacak şekilde Citroen C5...
Manuellerde size 0.9 tce clioları önerebilirim.1.5dci cliolar türkiyede popüler olduğundan haddinden fazla paralar isteniyor.1.5 dci clio joy donanımı...