Skoda superb kullandığım için city bana küçük geliyor ama hatchback arabalar bakan birisi için büyük gelebilir.Ama şehir içinde park edilmeyecek kullanılmayacak arabalardan değil hocam acemi olmayan birisi rahatlıkla kullanabilir diye düşünüyorum arkadaş eğer yeni sürmeye başladıysa uygun olmaz...
Bütçeniz nedir ve insigniayı satma sebebiniz nedir?Ford focus sürüş keyfi yüksek bir araba ama insigniadan sonra geçilmez.Skoda superb,insigniadan sonra focusa göre daha çok tatmin edecektir ama şanzıman konusunda focusa göre daha tedirgin edecektir.Temiz bir superb bulup kenarıya da 50-60bin tl...
O paralara asla mercedes tercih etmeyin.Yeni mercedeslerin neredeyse hepsi mercedes kalitesinden çıkmış konumda.Trim sesi,mercedes e serisinde bile parasının karşılığını verememe gibi şikayetler var.Yerinizde olsam 3.20i g20 lere bakardım.
Aslında yağ yakıyor bile denmez hocam.Yağ eksiltiyor.1.4 fire de alınabilir bir motor.Tabi sürekli yüklü halde kullanıp performans beklentisi olmayan birisi için.Asıl konuya gelirsek bana egea daha mantıklı geliyor.Tabi ki jetta 5 gömlek üstün bir araba ama türkiyede sanayiye düşeni affetmiyorlar.
Güvenilir bir araç aradığına göre stepway sınıfta kalıyor hocam.0.9tce cliolar olabilir konu sahibinin aradığı kriterlere göre.Clio da üst düzey donanımlı bir araba değil ama stepwayden iyidir.
Arabalardan beklentiniz nedir?Bu paralara %99 sorunsuz olan,donanımı zengin içi geniş ve sorunsuz honda cityleri öneririm.Malzeme kalitesi ve konfor,yalıtımı zayıftır ama dertsiz tasasız bineceğiniz bir araçtır.
1785596115
2008-2010 model bir hondaya 1milyon lira civarında para vermenin türkiye...