1.3 tce clio alınabilir aslında ama aldığınız modelde düzgün aralıklarla olması gerektiği zamanlarda termostatı değişmiş,bilinçli kullanılmış,bakımı düzgün yapılmış bir clio tercih edilebilir ancak.O zaman kafanız rahat binersiniz.
35 tfsi yani 1.5 tsi motorlu a3lerde dq200 şanzıman dışında bir kronik pek bulunmuyor ancak alternatörlü güncel a3 35 tfsilarda alternatör problemi mevcut bu yüzden insanlar yolda kalabiliyor.Eğer 35 tfsi alacaksanız son a3 neslini değil makyajsız neslini almaya özen gösterin.Ya da bir araba...
Küçük araba isteyen ve acemi birisine togg önermek nasıl bir mantıktır anlamadım.Toggdan uzak durun.Halen oturmamış bir araba.Size tavsiyem suzuki swiftlere bakmanız.Hem ufak bir araba olduğundan her yere kolaylıkla park edersiniz hem de sizin hatalı kullanımlarınızı,bakımsızlığınızı tolere...
Konuyu uzatmaya gerek yok beyler.Herkes kendi parasına göre kendi ihtiyaçları dahilinde araba alır.1.5milyona audi a8 tercih edecek de var sıfır clio da.Herkes birbirine saygı duymalı bence.Herkesin arabası kendine.
Birkaç ay boyunca yazılımlı e90 kullandım 3.20d.O makineden sonra şuan 120hp skoda superb kullanıyorum.Hiç de hantal gelmiyor.Bu arabadan sonra da egea 1.6 e-torq kullansam büyük ihtimalle bu da hantal gelmez.Bu hantal gelip gelmemesi mevzusu kişiden kişiye değişir.Araba alacak kişinin yüksek...
Yazdıklarından megane fanatikliği anlaşılmıyor ama egea düşmanlığı belli oluyor hocam.Egeanın ceosunun kemikleri sızladı öyle bir anlattınız ki.1.6 e-torq egea gayette alınıp binilebilir.Egealar performans olarak zayıf da megane 1.3 tceler uçup kaçıyor mu?Bu megane 1.3 tceyi performans olarak...
Öncelikle bu yukarıda yazdığım megane fanatiklerine.Arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın.Ben egea meganedan çok daha iyidir kesin demiyorum.1milyon bütçeyle alınabilecek en mantıklı arabalardan birisi yazmış arkadaş doğru olarak,öbürü de atlamış yok egea teneke yok megane iyi vs vs.C...
Bir megane fanatiği daha.Forumlarda defalarca meganeın trim sesi yol tutuş zayıflığı ve yalıtım eksikliği yüzünden araba değişmek isteyen insan gördüm.Ama kolay kolay egeadan şikayet eden görmedim.Evet 1.6 e-torq performanssız bir araba ama aisin şanzımanıyla sizin başınıza dert açmayacak bir...
Her ne kadar i20 kara kuru bir araba da olsa clioya göre,bu ikisi arasında kesinlikle i20.Clionun 1.0 tce motorlarının kronikleri ve xtronic şanzımanın bitmeyen problemleriyle başınızın ağrımasını sizde istemezsiniz.1.0 tce,1.4 mpiye göre tahminimce yokuşlarda daha torkludur ama buna değmez.İlla...
1.6 bluehdi eat6 kombinasyonuyla beraber peugeot 3008 önerebilirim.Eğer çevrenizde ya da test edebileceğiniz bir yer varsa 3008i bir deneyin.Kronikleri ise diğer dizellerde de olan dpf sorunları vs.Kendi başına özel bir kroniği yok gibi bir şey.Konforu gayet iyidir.Üretim kalitesi fena değildir.
Aslında hocam ikinci elde 1.8 hybrid bir corolla sizi daha çok mutlu eder gibi geliyordu bana.Şehir içindeki yakıt ekonomikliği ve süspansiyon konforu çok mükemmel.Kia stonice göre elbette eksikleri vardır,başlıca eksiği ikinci el olmasıdır ama ben olsam corollayı da ciddi değerlendirirdim.