Arama sonuçları: *

1. bahtsizbedevi23

Su Tesisati 2. Hafta Bölüm 2

USTAMIN YEĞENİ TRAVESTİ İLE GEZİYORMUŞ Sabah 9 gibi çıktık yaylana yaylana müşterinin evine gittik. Banyoda atık su borusunda kaçak varmış. Binada eski bir bina deprem korkusu var, olsa kesin yıkılır yani öyle bir bina. Başladım hilti ile kırmaya zaten ise başladığımdan beri bir kere boru yeri...
  2. bahtsizbedevi23

Kaçak Akim Rölesi Kardesimin Hayatini Kurtardı

3 iq kardeşim gece vakti balkonda hortumu almış duvara asılı olan bisikletini yıkamaya çalışıyor. Duvarda priz olduğu için prizin içine içine suyu uzaktan tutmuş. Sartel attı direkt allahtan birsey olmadı. Bende elektrikten çok korkarım hemen balkonu kilitledim. Sigortadan test yazan sartelin...
  3. bahtsizbedevi23

Su Tesisatı 2. Hafta Bölüm 1

USTAMIN DONU ÇALINDI Birkaç görüşme yaptık ustam benim maaşı 20k olarak belirlemiş. 20k yine çok yüksek olmasada işe devam etmek için yeterli. Üniversite açılana kadar devam edicem işe. @KaptanMC iyi tahmin bu arada haftalığım 5k'ya geliyor. Uzatmadan bugünün macerasını anlatmaya başlayayim...
  4. bahtsizbedevi23

Çevremizi Nasil Kötü İnsanlardan Arındırabiliriz

Allaha şükür benim kendi çevrem sapasağlam çürük elma yok. Ama aile çevresi olarak çok fazla insan tanıyoruz bizimkiler hergun yeni birini musallat ediyor bize. Ne kadar önden uyarsamda gidip belalı karaktersiz insanlari topluyorlar. Artık insan sarrafı oldum tipten iki kelimesinden...
  5. bahtsizbedevi23

Su Tesisatında 6. Günüm

Muhtemelen son bölüm olacak. Tüm gün insaattaydik arızalara gitmedik. Bu hafta başladığımız 15 dairelik binanin dükkanlarıyla beraber bütün tuvalet banyo bağlantılarını yaptık. Alçıpancının çırağa şükretmek lazım Alçıcılar bizim fişi 10-15 defa söktüler ustam iyi dileklerini iletti...
  6. bahtsizbedevi23

Su Tesisatinda 5. Günüm.

Hergün para alırım ya da bahşiş alırım hevesiyle gidiyorum hergün boş dönüyorum hatta bugun 35 tl cebimden verdim iş için. Bu işin sonu İlkkan yedincinin kölelik yömyesi gibi olabilir üstüne ben para verebilirim. Bugün lüks bir dondurmacinin arızası için malzeme almaya ünlü solcu bir vekilin...
  7. bahtsizbedevi23

Gözümde Büyük Bir Sorun Oluşmuş Mudur

Hiltiyle çalışırken gözüme beton tozu kaçtı. Epey bir uğraştım çıkaramadım akşama kadar kaşındırdı. Elbet düşer kendi kendine diye 1 gün daha çalıştım hastaneye gitmedim. Sabah güneşli havada gözümü açamıyordum ne alakaysa sadece gölge yerlerde acıyordum. Beton tozu kaçan gözümdede hafif bir...
  8. bahtsizbedevi23

Su Tesisatinda 4. Gün

İnşaatın son katında çalışıyoruz bugün merdiven diye birsey yok düz duvara tırmanıyoruz birkaç ölüm tehlikesi atlattiktan sonra en üst kata çıktık her katta prizde yok birde bir alt kata bizim seyyari takıyorum 2. bölümde bahsettiğim bizim fişi çeken alcipancinin çırağı takmış bizim fişe bugün...
  9. bahtsizbedevi23

Su Tesisatında 3. Günüm

Bugün toplam 13.5 saat çalıştım sabah 7:30'da kahvaltı yaptım bu saate kadar birsey yemedim önceki günler gibi. Saat 4-5 gibi dümenden bir aç mısın falan diye sordu. Yok değilim dedim (köpek gibi acım). Şakasına illa sövdürecen kendine dedi bende sana söverim dedim. Günün son arızasına epey...
  10. bahtsizbedevi23

Çok Fena Düdükleniyorum

Birazda benim içimi dökmem lazım. Duygularımı yansıtan kelimeleri forum kurallarından dolayı yazamıyorum. O yüzden cümleler biraz garip olabilir. Başlıkta yazdığım gibi çok çok fena düdükleniyorum. Dün ve bugün yeni başladığım su tesisati işi ile ilgili konu açtım. 2 gündür çalışıyorum daha ne...
  11. bahtsizbedevi23

İsmimin Hakkını Veriyorum

Bugün su tesisati işinde 2. günüm. Ustayla bir inşaatta tuvalet taşı yerleştirilecek yerlerin betonunu kırıyoruz. 1. Dükkanın işini bitirdik. 2. Dükkana geçtik başka bir arıza için aradılar usta o arızaya gitti. Gitmeden once 2. Dükkanın taşının ölçülerini aldı bir referans çizgisi çekti içte...
  12. bahtsizbedevi23

Ne Kadar Ücret Almalıyım?

Bugün su tesisatinda çırak olarak işe başladım. Üniversite başlayana kadar çalışmayı düşünüyorum. Ondan sonra yapabilirsem hem iş hem okul yaparım. Usta tanıdık olduğu için daha maaş konuşmadık önden bir biz yeni başlayan çıraklara düşük veriyoruz 12000 tl veriyoruz dedi. Ben tecrübesiz...
  13. bahtsizbedevi23

Su Tesisatçısının Yanında Çırak Olarak İşe Başlıyorum

Eylül'ün sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum. Hiç yabancı bir yerde çalışmadım hep kendi işimi yaptım. Bir defa tanıdık birinin kaynak atölyesinde çalışmaya başlamıştım 3 saat sonra kaçtım ordan. Yarın yine başka bir tanıdık ustanın yanında su tesisatı işine çırak olarak başlıyorum. Bu defa hemen...
  14. bahtsizbedevi23

Bağlama Kursuna Gitmek İstiyorum Öneriler

Bağlama-Gitar-Keman-Piyano sırası ile bu enstrümanları öğrenmek istiyorum. Sadece hobi olarak öğrenmek istiyorum. Halk eğitim kurslarına gitmek istiyorum Halk eğitim merkezlerinde gerçekten iyi bir eğitim veriliyor mu? Özel kursa sıcak bakmıyorum yevmiyeci adamız para kolay bulunmuyor. Hangi...
  15. bahtsizbedevi23

Instagram Eski Mesajlara Nasıl Erişirim

7 sene önce bir kızla konuşuyordum. Eski mesajlar duruyor mu diye bir kontrol ettim o kişiyle olan mesajlasmam duruyor hesabını kapatmış ama sadece benim gönderdiğim mesajlar gözüküyor onun gönderdikleri gözükmüyor mesaja erişilemiyor yazıyor. Bu mesajları nasıl açabilirim.
  16. bahtsizbedevi23

Rahatça Kiraz Yiyememek.

Eskiden tek başıma 1 kova kiraz yerdim (20 kiloluk kova). Şimdi kirazlari tek tek inceliyorum gerekirse ortadan ikiye ayırıyorum içinde kurt var mi yok mu diye. Kurtlarda ağzının tadını biliyor böyle simsiyah olgunlaşmış kirazı özellikle seçiyorlar.
  17. bahtsizbedevi23

Turkneti Nereye Şikayet Edebilirim

43 gündür internetim kesik altyapı kaynaklı. Altyapı turktelekomun ama beni ilgilendirmez ben parayı turknete ödüyorum sonuçta. Cimere sikayet ettim henüz bir cevap gelmedi. BTK'ya şikayet ettim aynı yanıtı kopyalayıp yapıştır yaptılar 3 defa itiraz edince btk devreye girdi henüz bir sonuç...
  18. bahtsizbedevi23

Kapitalist Sistemin Bize Dayattığı Meselelerden Biri

Elektrik faturanızı ödemezseniz anında elektriğiniz kesiliyor doğalgazi odemezseniz anında kesiliyor interneti odemezseniz anında kesiliyor ne kadar fatura kredi borç varsa son ödeme tarihini geçtiğiniz an aldığınız hizmet kesiliyor icralık oluyorsunuz. Haliyle ne oluyor hemen o an o faturayı...
  19. bahtsizbedevi23

Citroen C5 1.6 Hdi Alınır mı?

Bu arabalar neden tutulmuyor. Ben focus 2 veya 2.5 almayı düşünüyorum ama ona ayıracağım bütçe ile citroen c5 de alabilirim. Araba D segment dışarıdan zaten gemi gibi duruyor çok yakışıklı bir araba. Ama tercih edilmiyor sebebi nedir acaba meşhur Fransız elektronik arızaları mi?
  20. bahtsizbedevi23

Benim E Nabızda Niye Her Şey Yanlış

Bugün tiroit kontrolü için randevu almıştım gittim kan falan verdim. Simdi kan sonuçlarını takibe girdim. Gittiğim hoca kayıtı genel tıbbi muayene yerine diyabet diye açmış hiç alakası yok. O sıkıntı değil ben bu randevudan 1 saat sonra aile hekimliğine gitmisim başka bir hekime Doğum kontrolü...
Geri