Bu Arabalar Neden Ucuz?

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,860
Sahibinden de geziyorum yine bu tek kapı fiesta van palio van gibi ticari bölümünde olan araçlar var bunlar neden bu kadar ucuz? Fiestanın normal hb modeli 300-400k arasi oynarken fiesta van 200k palio van 150k. Tam öğrenci arabası değil mi alıp okula git gel icin kullansam. Senede bir muayene düşük hız limitleri gibi kurallar var ama yinede bu kadar fiyat farkına sebep değil bence. Tam bana uyuyor aslında bu araç

Tam olarak o sebeplerden dolayı :D Ayrıca yanılmıyorsam kışın kar lastiği takma zorunluluğu var ek olarak. Bak unutmuşum sigorta ücreti bile daha fazla.

Ticari olduğu için . Ben asla tercih etmezdim

Ama 1 fiesta parasina 2 fiesta van geliyor. Lastik sigorta falan halledilir bir 20-30k ya
+ olarak 3 kapılı oldukları için aile kullanımına uymuyor o yüzden düşük. VAN araçların kötü yanı ise %99'u şirket aracı olarak kullanıldı ve çoğu +500K KM üzeri yaptı çoktan haliyle haşat oldular.

+ olarak 3 kapılı oldukları için aile kullanımına uymuyor o yüzden düşük. VAN araçların kötü yanı ise %99'u şirket aracı olarak kullanıldı ve çoğu +500K KM üzeri yaptı çoktan haliyle haşat oldular.
Aile için farklı bir araç alacaz da ben bunu sadece kendim için okula git gel yapmak için bir düşündüm okul 20km git gel 40km. Motorsikletden güvenlidir herhalde. Aile aracı alınırsa bu tür hesaplara gerek kalmayacak.

Sahibinden de geziyorum yine bu tek kapı fiesta van palio van gibi ticari bölümünde olan araçlar var bunlar neden bu kadar ucuz? Fiestanın normal hb modeli 300-400k arasi oynarken fiesta van 200k palio van 150k. Tam öğrenci arabası değil mi alıp okula git gel icin kullansam. Senede bir muayene düşük hız limitleri gibi kurallar var ama yinede bu kadar fiyat farkına sebep değil bence. Tam bana uyuyor aslında bu araç
arabayı ticariden hususiye çevirebiliyorsun bu arada arabayı çok uyguna alırsan hususiye çevirip muayenede 2 yılada bir yaptırırsın ama aile kullanımına uygun degil

arabayı ticariden hususiye çevirebiliyorsun bu arada arabayı çok uyguna alırsan hususiye çevirip muayenede 2 yılada bir yaptırırsın ama aile kullanımına uygun degil
B planı olarak bir düşünelim aile aracı alınmazsa ben kendime bu tür ucuz bir araba ayarlamam lazım okula git gel için. Aile araci olarak kullanılmaz elbette sadece motorsiklete binmek yerine kaportali birseye bineyim.

Her arabada olmuyor o artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,154
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri