Arama sonuçları: *

• Users: Darkleave
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Darkleave

35K bütçeye 7600x 4070ti sistem toplanabilir mi?

Merhaba arkadaşlar bugün yarın ortalama 35k sistem alacağım, başlıkta da belirttiğim gibi ana parçalarla bir sistem toplanabilir mi? hepsini tek siteden alabilir miyim?
  2. Darkleave

i3 12100f stres testi

Arkadaşlar merhaba iyi günler herkese. 2 gün önce almış olduğum 12100f'li sistemime bugün biraz test yapıyım dedim. Üzerinde stok soğutucusu varken OCCT ile test yaptığımda max 67 dereceye çıktı. Fanlar 2000rpm de dönüyor. Fulleyince 60 derecelerde geziyor. Çok garip geldi. Dark freezer x127...
  3. Darkleave

Tablette değer görüntüleme

Arkadaşlar merhabalar. Elimde eski bir tablet var sorunsuz çalışıyor. Ben bu tableti kasanın içine ekran tarzı bişey yapabilir miyim? Kasanın içindeki sıcaklık vs teknik bilgileri görüntüleyebilir miyiz uzaktan?
  4. Darkleave

Fark freezer x128 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar haftaiçi gelecek olan sistemimde bulunan 12100f işlemcim için soğutucu almayı düşünüyorum. Stok soğutucu sanırım yaz ayında sıkıntı çıkarıcak bana. Normalde bu kadar bütçe ayırmayı düşünmüyordum ama indirime girince alayım dedim. Sizce bunları almalı mıyım? Soğutucu...
  5. Darkleave

Aldığım monitörde ölü piksel mevcut

Arkadaşlar merhaba amazondan almış olduğum LG UltraGear 27GL63T-B 27 inch monitörde ölü piksel çıksın orta sağ üstte. Ürün olmadığı için değişim yapamıyorlarmış. Sizce napmalıyım iade etmeli miyim? 2.400de daha uygun monitör gelir mi?
  6. Darkleave

Gaming gen sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar gaming gen mağaza indirimi var alınır mı bu sistem?
  7. Darkleave

Sürat kargo ne yapıyor?

Arkadaşlar merhaba, evim istinye de yaklaşık 5 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan şube bişeyler yapıyor ben anlamadım. Bilen veya anlayan var mıdır acaba?
  8. Darkleave

Hazır sistem mi, tek tek toplamak mı?

Arkadaşlar merhaba herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi sizce tek tek mi toplamalıyım yoksa hazır sistem mi almalıyım? Bu soruyu sormamdaki ana sebep hazır sistemlerdeki stok anlık olarak bitiyor. Yani çıktığı zaman işte olabilirim ya da haberim olmayabilirse ortada kalırım. Belki hazır...
  9. Darkleave

Demonte sistem alımı.

Arkadaşlar merhaba hazır sistem satan sitelerden, demonte sistem alabilir miyiz? Kendim yapmak istiyorum, mümkün mü böyle bir şey
  10. Darkleave

LG UltraGear 27GL63T-B incelemesini yapayım mı arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar satın almış olduğum LG UltraGear 27GL63T-B 27 inch Monitör bugün itibariyle gelmiş bulunmakta. Elimde bilgisayar yok ancak imkanlar doğrultusunda inceleme yapmamı ister misiniz?
  11. Darkleave

LG 27GL63T-B.APD 27" 144hz 1ms(mbr) monitör nasıldır?

Arkadaşlar merhaba, https://www.amazon.com.tr/dp/B093JDH9SQ/ref=cm_sw_r_apan_i_SFD5E00DSCYJG6JAMB53?_encoding=UTF8&psc=1 Bu monitörü almayı düşünüyorum, fiyatı gayet uygun geldi diğerlerine göre. 3 bin₺ bandında 144-165 hz monitör önerisi olan varsa onu da değerlendirebiliriz. Arkadaşlar...
Geri