Arama sonuçları: *

• Users: toma_06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. toma_06

3.500 TL'ye kadar monitör önerisi.

Arkadaşlar kendi monitörüm bozuldu, 3.500 TL'ye kadar monitör arıyorum. İndirimde gördüğünüz monitör vs olursa buraya yollarsanız sevinirim.
  2. toma_06

Discord Mesajlar Yüklenemedi Hatası.

Merhabalar. Diğer tüm sunucularda tüm kanallardaki mesajları görebilirken bir sunucuda neredeyse hiç bir kanalı göremiyorum. Çözümü nedir?
  3. toma_06

4 bin lira monitör önerisi.

4 bin tllik bir bütçem var 2. monitörü alıcam ne almamı önerirsiniz?
  4. toma_06

İphone 15 pro mu iphone 16 mı?

Yılbaşında iphone alacağım fakat 15 pro ve 16 arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım.
  5. toma_06

Yurtdışı İphone 15 pro mu Türkiye iphone 13 mü?

Yurtdışını alırsam 9 ay açık hat diğer 3 ay için de yedek telefonumu kullanırım diye düşünüyorum. Ne yapayım sizce?
  6. toma_06

İnditex mülakatına microsoft teams üzerinden çağrıldım?

Anlamadığım bir şekilde mülakata microsoft teams üzerinden çağırdılar, daha önce böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi?
  7. toma_06

McDonalds Burger Crush Geri Döndü!

Bugün itibarıyla tekrardan başlamış, Bedava dondurma veya Kola veriyor.
  8. toma_06

Yurtdışı S24 Ultra Almayı Düşünüyorum, Mantıklı mıdır?

Yurtdışı, kaydedilmiş S24 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? nerdeyse yarı fiyatına geliyor.
  9. toma_06

1200 TL Bütçeye %60 Klavye önerisi.

Bütçem 1200 TL, önceliğim beyaz olması.
  10. toma_06

Hangi monitörü almalıyım ?

www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-r25f-30-24-5-inç-240hz-280hz-oc-0-5ms-pivot-freesync-full-hd-gaming-monitör-siyah-1234744.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.42.5...
  11. toma_06

1000 TL Gamepad Önerisi. F710 Harici Olursa Sevinirim.

Bilgisayara bağlamak için gamepad alıcam, 1000 TL civarı bğtçem var yardımcı olursanız sevinirim.
  12. toma_06

Valorant Dün Açılmasına Rağmen Bugün Açılmıyor.

Daha dün valorant oynamama rağmen açılmıyor. Valorant simgesine basmama rağmen hiç bir şey olmuyor, bilgisayarı yeniden başlattım falan ama işe yaramadı. ne yapmam lazım?
  13. toma_06

Bir Fotoğrafı Nasıl Çoğaltabilirim?

galerimdeki bir fotoğraftan 500 tane yapmak istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mı?
  14. toma_06

İnstagram Notlar Kısmı Bende Neden Yok?

arkadaşım bugün instagramda gezerken sen neden not koymadın falan dedi ben de o ne dedim ve bana gösterdi, telefonumda instagramı güncellememe rağmen hala gelmedi bana notlar kısmı. sebebini bilen var mı acaba?
  15. toma_06

İş yerindeki bilgisayar 10 dakikada bir uyku moduna giriyor.

bilgisayar sürekli uyku moduna geçiyor ve ayarlarda uyku modunu kapatma seçeneği yok,ne yapmak gerek?
  16. toma_06

Gta Online Hile Yapsam Ban Yer Miyim?

eskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?
  17. toma_06

Eski Sevgilimi Çok Özlüyorum.

eski sevgilimle ne kadar kötü ayrılsakta onun ilgisini sevgisini o kadar özlüyorum ki başkasıyla flörtleşsem, çıksam asla eski sevgilim gibi olmuyor o kadar ilgili o kadar sevgi doluymuş ki. gerçekten çok özlüyorum, unutmak için ne yapmam lazım?
  18. toma_06

Maksimum 90 TL Oyun Önerisi

maksimum 90 TL olacak şekilde oyun önerilerinizi bekliyorum.
  19. toma_06

Sahibindenden Param Güvendeyle Satın Aldığım Satıcıya Ulaşılamıyor.

param güvendeyle ürünü aldım aldıktan hemen sonra satıcıyı bilgilendirmek amaçlı aradım ve ulaşılamıyor. 1655903734 sahibindenden yazdığım mesajlara da bakmıyor. 1655903765 bi 3 4 saattir ulaşamıyorum kendisine sahibindeni arasam iptal sağlarlar mı acaba?
Geri