Daha dün valorant oynamama rağmen açılmıyor. Valorant simgesine basmama rağmen hiç bir şey olmuyor, bilgisayarı yeniden başlattım falan ama işe yaramadı. ne yapmam lazım?
arkadaşım bugün instagramda gezerken sen neden not koymadın falan dedi ben de o ne dedim ve bana gösterdi, telefonumda instagramı güncellememe rağmen hala gelmedi bana notlar kısmı. sebebini bilen var mı acaba?
eskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?
eski sevgilimle ne kadar kötü ayrılsakta onun ilgisini sevgisini o kadar özlüyorum ki başkasıyla flörtleşsem, çıksam asla eski sevgilim gibi olmuyor o kadar ilgili o kadar sevgi doluymuş ki. gerçekten çok özlüyorum, unutmak için ne yapmam lazım?
param güvendeyle ürünü aldım aldıktan hemen sonra satıcıyı bilgilendirmek amaçlı aradım ve ulaşılamıyor.
1655903734
sahibindenden yazdığım mesajlara da bakmıyor.
1655903765
bi 3 4 saattir ulaşamıyorum kendisine sahibindeni arasam iptal sağlarlar mı acaba?