Eski Sevgilimi Çok Özlüyorum.

toma_06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
eski sevgilimle ne kadar kötü ayrılsakta onun ilgisini sevgisini o kadar özlüyorum ki başkasıyla flörtleşsem, çıksam asla eski sevgilim gibi olmuyor o kadar ilgili o kadar sevgi doluymuş ki. gerçekten çok özlüyorum, unutmak için ne yapmam lazım?

Eğer üstünden az bir süre geçtiyse gayet normal bir şey. Biraz zaman geçmesini bekle git gide azalır özlemin. Emin ol daha iyi birileri çıkıcaktır karşına.

eski sevgilimle ne kadar kötü ayrılsakta onun ilgisini sevgisini o kadar özlüyorum ki başkasıyla flörtleşsem, çıksam asla eski sevgilim gibi olmuyor o kadar ilgili o kadar sevgi doluymuş ki. gerçekten çok özlüyorum, unutmak için ne yapmam lazım?
go to gym bro :/

Eğer üstünden az bir süre geçtiyse gayet normal bir şey. Biraz zaman geçmesini bekle git gide azalır özlemin. Emin ol daha iyi birileri çıkıcaktır karşına.
üstünden baya zaman da geçti aslında.

Unutmak için değilde geri dönmek için ne yapmam lazım diye sorsan daha iyi olmaz mı

Kendine yeni amaçlar belirleyip onlar için çalışmayı deneyebilirsin. Mesela fitness

Kendini baska seylere ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri