Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Che_

Epic Oyunları Steam'de Nasıl Oynanır?

Öncelikle Steam dışı oyun ekleme mevzusunu biliyorum ama aynısı Epic'te çalışmıyor. Korsan,rockstar games launcher falan bunlarda hiç sorun yok. Ancak yine benzer şekilde Program Files\Epic Games\GodofWar oyun dosyasına gidip exe'yi seçip başlata tıklayınca hiçbir şey açılmıyor. Sadece görev...
  2. Che_

Kalıcı Ücretsiz Doom Eternal Bedava Prime Gaming

Amazon Prime varsa beleş. https://luna.amazon.com/claims/doom-eternal-microsoft/dp/amzn1.pg.item.1c490f2e-c698-4077-94a6-6a69c98945e2?ingress=amzn&ref_=SM_DOOMEternal_S02_FGWP_CRWN Başka çıtır çerezlik oyunlar da var beleş. Mesela doom 1 2
  3. Che_

Pi Pico 2w Dualsense Dongle Olarak Kullanan Var mı?

DualSense aldım. Technopat'ta bu konuyu gördüm. Bu aleti alıp DS'yi kablosuz dongle gibi kullanılabiliyormuş. Tamamen sorunsuz mu? Attığım kılıf alınır mı? Hangi uygulamayı indirmeliyim, Technopat'taki konuda herkes farklı uygulama önermiş...
  4. Che_

🔥İndirim Ubisoft Store İndirimleri

Birçok oyunda güzel indirim mevcut. UBI40 ile ekstra %20 indirim de mevcut https://store.ubisoft.com/tr/home
  5. Che_

Yardım M2 SSD İçin Pasif Soğutma Önerisi

Normalde 40 derecelerde falan ama geçen oyun indirirken pc bir sapıttı her şey yavaşladı falan sıcaklığa bir baktım 65 derece falan. Model Adata Legend 900 pro pasif soğutma yok üstünde veya anakartta. Ne kadar bütçe ayırmalıyım bilmiyom. Kasam full beyaz olduğundan beyaz olursa iyi olur. Bir de...
  6. Che_

Yardım Gta 4 En Sorunsuz Nasıl Oynanır ?

Yıllar önce eski laptopta 20-30 saat oynamıştım ama hiç hatırlamadığım için yazın ortasında tekrar indirdim Steam'den. Downgrade, FPS, commandline gibi bir sürü şey yapmama rağmen telefon açınca çökme, 200 FPS oynarken sık sık 50'lere düşme, görevi başlatamama gibi şeylerden sonra sildim ama çok...
  7. Che_

Öneri Oyun Oynarken İzlemelik Dizi Önerisi ?

Özellikle GTA Online falan oynarken sürekli video izliyorum ama artık bitti neredeyse sevdiğim içerikler. Oyun oynarken çok kasmayacak çıtır çerez diziler bakıyorum. Dram falan baskın olmasın yani. Şu an Dexter bitirmek üzereyim ama onu izlemiyorum oynarken mesela. Dublajı da iyi olmalı...
  8. Che_

Yardım Rdr2 Gamepad Koşma Tuşu Nasıl Değişir ?

Oyunu gamepadle oynuyorum. At sürerken en hızlı şekilde gitmek için sürekli gamepad'den A'ya bas çek yapmam gerekiyor. Hem elim yoruluyor hem boşa ömrü gidiyor. Nasıl düzelir? Makro yaptım ama her yerde öyle çalıştığı için çok sorun çıkarıyor.
  9. Che_

Öneri Bu 3 Ülkeden Ne Alınır?

Çok yakın akrabam 2 haftalığına Prag,Viyana,Budapeşte falan gezecek yani 3 ülke. Teknolojik aletlerden hangisi alınabilir hangi ülke daha uygun? Bunların fiyatını internetten hangi siteden görebilirim? Ps5 slim almak istesem alınabilir mi?
  10. Che_

3-4 Ayda Paraf Ne Kadar Limit Verir?

1 yıldan uzun süredir iş bankası kullanıyorum. Limitim 100k falan rahatça olabiliyor kendim düşürdüm sonra. Ödemeleri falan aksatmıyorum. Ama karta gelen para maaş falan değil burs, harçlık vs. Ayda 10-20k arası değişebiliyor. Kasım ayında bazı şeyler almak istiyorum 30-40klık 9 taksit olursa...
  11. Che_

Öneri Resident Evil 4 Vs Village

2sine de sahibim. 4 Remake. 7yi kışın oynayıp bitirdim bayıldım direkt hikayenin devamına mı geçeyim yoksa 4 mü oynayayim kararsızım. Hayatımda ilk oynadığım korku/gerilim tarzındaki oyun re2ydi ona bayılmıştım.
  12. Che_

Yardım Sansüronline Telefon İçin Vpn Önerisi

Son günlerde çok sorun yaşıyım bu çöpcellde dc'ye bakmak için VPN çalışmıyor, bazı online oyunlarda bağlantı sorunları falan. PC'de halletim işi ama telefonda cloudfare warp kullanıyordum çalışmıyor artık nedense. Adguard deneme sürümü bile aldım o da benzer şekilde. Pcde goodbyedpi ile...
  13. Che_

Askerlik Erteleme Nasıl Yapılır ?

Üni 2. sınıfa geçiyom e devlet babadan mesaj geldi. Normalde e devlette askerlik erteleme aratınca çıkması gerekiyormuş bende çıkmıyor. Burada da çıkması gereken erteleme seçeneği yok Yoklama başvurusu askerlik başvurusu mu oluyor ?
  14. Che_

❌İndirim Bitti! Steam Ea Play 1,2$ 1 Ay

İlk satın alıma özel değil ben daha önceden almıştım şu anda da alabiliyorum. https://store.steampowered.com/app/1289670/EA_Play/ İptal etmeyi unutmayın sonraki aylarda 6 dolar Oyunlar: https://www.ea.com/ea-play/games#steam EDIT: EA'in kendi sitesinde 1 dolar ama Steam cüzdanında para olan...
  15. Che_

Öneri Hangi Iss'ye Geçmeliyiz ?

Yakında çöpcell farkıyla sansüronline taahhütü bitecek. Bu eşşekler yüzünden 10 gün internetsiz kalmıştık onun dışında sorun olmadı. Altyapı böyle görünüyor: Çöpcellden devam mı etsek ?
  16. Che_

❌İndirim Bitti! MSI B650-A Wıfı 8009 TL

3M2 , 4ram slotlu 17faz kart 14ü işlemci besleme gücüne sahip tanesi 80A toplam 1120A AMAZON Peşin 6 taksit de var 1-2 kart hariç
  17. Che_

❌İndirim Bitti! Fazeon X27f330udp 27" Nano Ips 0.2ms 165hz 4k 330hz Fhd 13.299 TL

HEPSİBURADA Dual mod 4k 165hz fhd 330hz Son 1 yılın en düşüğü Apo bey abimiz incelemesini yapmıştı
  18. Che_

❌İndirim Bitti! James Donkey Ravel R40 24" 0.5 Ms Ips 240 Hz 3,799 TL

Hepsiburada Eşşeğimizin paneli:
  19. Che_

Rehber Gamepad Test Etme ve Ölü Bölge Öğrenme

İlla ki aranızda ölü bölge ölçmeyi bilmeyen vardır. Dünyanın en basit rehberiyle karşınızdayım. Ölü bölgeyi ölçerek bir gamepad'i satın almaktan vazgeçebilir,yüksek çıkarsa iade/değişim yapabilir,kolun kendi ölü bölge oranına göre oyunlarda farklı ölü bölge oranları yapabilirsiniz. Ayrıca bu...
  20. Che_

On Dijital Kullanılır mı?

Nays öldü maalesef birçoğu iş bankasına geçti ama mesela spotify geçmedi. İnternetten baktım on dijitalde %50 cashback varmış. Güvenilir mi? Reşitim ve istediğim gibi para aktarma oluyor mu? Aylık haraç kesiyor mu @Loky
Geri