Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Che_

Askerlik Erteleme Nasıl Yapılır ?

Üni 2. sınıfa geçiyom e devlet babadan mesaj geldi. Normalde e devlette askerlik erteleme aratınca çıkması gerekiyormuş bende çıkmıyor. Burada da çıkması gereken erteleme seçeneği yok Yoklama başvurusu askerlik başvurusu mu oluyor ?
  2. Che_

🔥İndirim Steam Ea Play 1,2$ 1 Ay

İlk satın alıma özel değil ben daha önceden almıştım şu anda da alabiliyorum. https://store.steampowered.com/app/1289670/EA_Play/ İptal etmeyi unutmayın sonraki aylarda 6 dolar Oyunlar: https://www.ea.com/ea-play/games#steam EDIT: EA'in kendi sitesinde 1 dolar ama Steam cüzdanında para olan...
  3. Che_

Öneri Hangi Iss'ye Geçmeliyiz ?

Yakında çöpcell farkıyla sansüronline taahhütü bitecek. Bu eşşekler yüzünden 10 gün internetsiz kalmıştık onun dışında sorun olmadı. Altyapı böyle görünüyor: Çöpcellden devam mı etsek ?
  4. Che_

❌İndirim Bitti! MSI B650-A Wıfı 8009 TL

3M2 , 4ram slotlu 17faz kart 14ü işlemci besleme gücüne sahip tanesi 80A toplam 1120A AMAZON Peşin 6 taksit de var 1-2 kart hariç
  5. Che_

❌İndirim Bitti! Fazeon X27f330udp 27" Nano Ips 0.2ms 165hz 4k 330hz Fhd 13.299 TL

HEPSİBURADA Dual mod 4k 165hz fhd 330hz Son 1 yılın en düşüğü Apo bey abimiz incelemesini yapmıştı
  6. Che_

🔥İndirim James Donkey Ravel R40 24" 0.5 Ms Ips 240 Hz 3,799 TL

Hepsiburada Eşşeğimizin paneli:
  7. Che_

Rehber Gamepad Test Etme ve Ölü Bölge Öğrenme

İlla ki aranızda ölü bölge ölçmeyi bilmeyen vardır. Dünyanın en basit rehberiyle karşınızdayım. Ölü bölgeyi ölçerek bir gamepad'i satın almaktan vazgeçebilir,yüksek çıkarsa iade/değişim yapabilir,kolun kendi ölü bölge oranına göre oyunlarda farklı ölü bölge oranları yapabilirsiniz. Ayrıca bu...
  8. Che_

On Dijital Kullanılır mı?

Nays öldü maalesef birçoğu iş bankasına geçti ama mesela spotify geçmedi. İnternetten baktım on dijitalde %50 cashback varmış. Güvenilir mi? Reşitim ve istediğim gibi para aktarma oluyor mu? Aylık haraç kesiyor mu @Loky
  9. Che_

Prey Vs Dishonored (Deathloop'tan Sonra)

Aynı yapımcı Arkane'nin Deathloop'una bayılıyorum 2 sene önce 30 saat oynayıp bitirmemiştim. Şimdi Türkçe ile 25 saatte falan bitirdim mükemmel bir underrated oyun. 3 oyun da genel olarak birbirine benziyor diye biliyorum. Dishonored 1 çok kez 5 saat altında oynayıp hep bırakmıştım. Şimdi...
  10. Che_

Sessiz Vantilatör Önerisi

Odamda götüme sucuk koysalar pişecek artık hava çok sıcak. Sadece otururken ve arada yatarken açmak için SESSİZ, kumandası veya telefondan vs kontrol edilebilecek ucuz yollu vantilatör arıyom. Fiyatlarını , ne gibi farklarını olduğunu hiç bilmediğim için bütçe hakkında da bir şey diyemiyorum.
  11. Che_

Abdullah Hacıgül Pp Yapma Etkinliği

Eğlence amaçlıdır Benimki
  12. Che_

Kasa Işıklarının Sürekli Yanıp Sönmesi Zarar Verir mi?

Sıvı soğutma ve ekran kartında rgb var. igame center uygulamasından kontrol ediyorum müziğe göre değişen renk seçeneği var 4 tane. Bir tanesi bass'a göre hareket ediyor çok iyi oldu ama sürekli yanıp sönüyor tabi sorun olur mu?
  13. Che_

En Overrated Oyunlar

Herhangi bir souls oyunu Witcher 3 Cyberbug 2077 Forza Horizon serisi Zelda Pacman Metroid Zula en iyi silah kredi kartı Dying Light 1. Tamamen boş beleş fanlar tarafından yüceltilmiş hikayesi çöp(finalini bile sadece wasd ile yapıyorsunuz) bir oyun.
  14. Che_

Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Benimkiler: Deathloop Deep Rock Galactic
  15. Che_

Yardım Hava Soğutma Fanı Kasa Fanı Olarak Nasıl Kullanılır

Şükür sonunda hava soğutmadan sıvıya geçtim . Elimde segotep fz6 prodan kalma 2 fan var. Kasa fanı olarak kullanabiliyorsun dedi @flyingatm. Kasa altına nasıl koyarım ? Veya benim bitfenix kasanın frgb fanları yerine değişsem? frgb çok sırıtıyor
  16. Che_

Yardım Sıvı Soğutma Fan Ayarı Nasıl Olmalı ?

Çok şükür Corsair Nautilus 360 aldım öğlen de takıldı. Segotep fz6 proya göre 10 derecelik falan düşüş var occt testinde henüz oyun oynamadım. Segotepte fan ayarını sessiz modun bile aşağısında yapıyordum.
  17. Che_

Spor İçin Minder Önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/spor-setime-gore-oneri.1242598/ Hangisi neden alınmalı bilmiyom
  18. Che_

Spor Setime Göre Öneri

Bu seti aldım. Başlangıç için ekstrem ağırlıklara gerek yok diye düşündüm. 2-3 sene önce spor deneyimim oldu evde yine aletlerle ama bunlar kadar değildi. https://www.pttavm.com/aydin-sport-38-kg-z-bar-halter-seti-ve-dambil-seti-p-365020875 Genel amacım zayıflama dönemimde kas da kazanmak. Çoğu...
  19. Che_

Dijital Tartı Önerisi

Ucuz yollu sadece kiloya bakılacak. Sürekli yanlış değer yazmayan bir model arıyom. Bu alınır mı mesela ...
  20. Che_

Çözüldü✓ Eski GPU Sürücüsüne Geçmek Sorun Çıkarır mı?

PC ilk aldığımda heyecanla deathloop indirmiştim ama sürekli çöküyordu. Sonra internette baktım çoğunluk böyleymiş. Az önce 572.16 driver'ını indirenlerin sorunu çözdüğünü gördüm ama ocak 2025 çıkışlı sürücü. Aktif olarak çok yeni oyunlar da oynuyorum bf6,forzah6 falan bunlarda sorun olur mu...
Geri