Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Che_

Yardım Khurba Ayakkabı Güvenilir mi?

Fiyatlar normal bir mağazadakilerle aynı neredeyse. Bazı modeller çok hoşuma gitti. Rahatlığı, kalitesi, güvenilirlik nasıl?
  2. Che_

Nasıl 9 Taksit Laptop Alırım?

Burslar ve aileden gelenlerle 20k falan geliyor ayda. İş bankasında limitim 40k. 50k civarına 9 taksit 5060'lı laptop alacam ancak hepsiburada premium Worldcard ve qnb trendyol kart alamıyorum. Limiti düşürün dediler baya düşürdüm hâlâ aynı. Hiçbir zaman borcumu bırakmadım hep ödedim.
  3. Che_

Öneri ASUS Beyaz Kablosuz Klavye Önerisi

KESİNLİKLE beyaz,multimedya tekerlekli,kablosuz olsun 6-9 taksit olacak hepsiburada kartı çıkarıyorum Resident Evil 9 da verecek Aklımda bu 2 klavye var evet fiyatları piyasanın bir tık üstünde ama 6-9 taksit ayda 1200 yormaz beni. Switcleri nasıldır? Blue switch gibi aşırı sesli istemiyorum...
  4. Che_

Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

Başlıktaki gibi normalde sevmediğiniz/oynamadığınız bir oyun türünü size sevdiren oyunlar nedir? Dead Cells aşırı olmasa da rogue lite türünü sevdirdi. INSIDE ilk oynadığım zamanlarda 2D oyunlara karşı bir nefretim vardı büyük ölçüde kırdı. Resident Evil 2 korku oyunlarından hep aşırı tırsardım...
  5. Che_

Yardım Gamepower Gasket Elite Klavye Alınır mı?

https://www.incehesap.com/gamepower-gasket-elite-x-rgb-wireless-bluetooth-kablolu-mekanik-hot-swap-yagli-switch-gasket-gaming-klavye-fiyati-70980/ Normalde aula f75 düşünüyordum bayadır indirim olmadı. Zamanında gamepower dan çok çektim başka ürünlerini almam diye düşünüyordum ama tasarımını...
  6. Che_

Öneri Asus ROG Harpe Ace Mini Mouse Alınır mı?

https://www.incehesap.com/asus-rog-harpe-ace-mini-kablosuz-siyah-fiyati-76271/ 3379tl re9 kodu verecek o da 52 dolar 2300tl falan. 1000 liraya gelecek mouse değer mi? https://forum.donanimarsivi.com/konu/kablosuz-mouse-onerisi.1209563/ İsteklerimi karşılıyor mu...
  7. Che_

Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

9 taksit aşağısı kesinlikle OLMAZ. Oyun için kullanılacak. Aklımda bu model var illa 55k olmasını istemiyorum. Soğutması iyi olmalı Adana'da kullanılacak. Yaşatacağı farka değerse 5070 laptop da düşünebilirim SSD kesinlikle en az 1tb olmalı Ram 32 olsa güzel olur ama 16 olacaksa da tek modül...
  8. Che_

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Kablosuz ve kesinlikle pilsiz olması lazım şarj edilebilir olmalı. Aylar önce konu açmıştım ama fiyatlar ve bütçem değişti. O zaman Mchose a5 ultra düşünüyordum şu an 2600 falan. Ama direkt 2600 veremem 3 taksit vs lazım. Şu anda logitech G403 Hero kullanıyorum elime iyi oturuyor ama sağ ve sol...
  9. Che_

Yardım Netflix Siyah Ekran Sorunu

Herhangi bir bölüme girdiğimde ya direkt ya da 20-30sn sonra siyah ekranda kalıyor ses var. Sadece pcde sorun var. Hem uygulama hem internet sitesinde.
  10. Che_

Yardım Ucuz FP Router Önerisi

Modemle aramda 10 metre falan var. Arada da 3-4 duvar var odamda sadece kapıya biraz yakın olunca çekiyor sürekli bağlantı kopuyor. PCyi kablo ile hallettim ama tabletten vs dizi izlenmiyor. Routerların ne gibi farkları oluyor,ne kadar bütçe ayırmam gerek hiçbir bilgim yok. Modem yerini...
  11. Che_

Yardım LENOVO IdeaPad Slim 5/AMD Ryzen AI 7/16GB RAM/512GB SSD/16" Alınır mı

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ideapad-slim-5amd-ryzen-ai-716gb-ram512gb-ssd16-wuxgaw11laptop-83hy004ctr-1246710.html çoğunlukla ders için kullanılacak gta 5,mc,farming sim,cs gibi aşırı yormayan oyunlar da nadiren oynanır
  12. Che_

Yardım Minecraft AFK Bıraktığımda 30 FPS Oluyor

Oyunu 5dk falan afk bıraktığımda 30 fps'e düşüyor otomatik olarak. Mouse vs oynattığımda geri düzeliyor. Orijinal launcher aynı hesapta farklı cihazda kardeşim de oynuyor onda böyle bir şey yok. AFK bıraktığımda pc yormaması için fps düşürmesi iyi ama 30 fps olduğundan zaman daha yavaş geçiyor...
  13. Che_

Yardım Oyun Oynarken Nasıl Video İzlerim ?

Google eklentisi ile yt videolarını pencere modunda kullanıyordum ama oynadığım oyunlar hep gamepad ileydi. Şimdi klavye mouse ile oynamak istiyorum ama sürekli mouse imleci videonun üstüne geldiğinden hem oyunda kontrol gidiyor hem pencerenin yerini falan yanlışlıkla değiştiriyorum
  14. Che_

Steam'deki GTA Epic'teki Hesaba Bağlanır mı?

Epic'teki gta online'da 80 seviyeyim birkaç ayda baya geliştim. Sürekli CS oynadığım için droplar vs düşüyor cebimden para çıkmadan Steam'den gta+ alabilmek istiyorum ama tabi önce steamden gta 5 almam lazım. Steam'den gta 5 alsam Epic'teki social club hesabımdan devam edebilir miyim?
  15. Che_

CS2 Deagle ve AK Skin Önerisi

Yaklaşık 35 dolar param olacak. Aklımda statrak görevde kullanılmış 0,11 floatlı deagle mecha sanayi ve az aşınmış 0,09 floatlı az aşınmış ak searing rage var 18 dolar 14 dolar
  16. Che_

PC'yi Her Açtığımda Wallpaper Engine'deki Duvar Kağıdı Değişiyor

Uygulama pc açılınca hemen açılacak şekilde ayarlı. Favorilerime eklediğim bir duvar kağıdını bu şekilde tamama basıp masaüstüne ekliyorum ama pcyi her açışımda rastgele başka bir wp gelmiş oluyor ve favorilerimde yok.
  17. Che_

Öneri Steam Sepetime Öneri

Snowrunner var bende ama roadcraft rebuild edition+snowrunner paketini alınca roadcraft rebuild edition normalden 2 dolar daha ucuza geliyor. 10 dolara kadar önerilere açığım sepet nasıl bir de nfs unbound düşünüyorum ama emin olamadım. most wanted 2005 dışındakilerin hiçbiri zevk vermiyor...
  18. Che_

Rainbow Six Siege 1v4 Sahil Klibim

Daha önceden de çok iyi kliplik oynayışlar yapmıştım ama ilk kez klip aldım. Scope açılırken vs stutter oluyor gibi görünüyor ama oyunun maç tekrar videoları bozuk ondan dolayı. Çok güzel 1v4 attım bence Önceki el de önümde osa korurken 2v4 atmıştım 4kill
  19. Che_

Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

Ablama yüksek lisans yaparken kullanacağı en az 6 taksitli kroniksiz(bir şey olursa başımın etini yer)laptop lazım. Oyun oynanmayacak, oynansa da max barbie giydirmece gta sa falan. Dışarıda çok kullanacağı için hafif,şarjı uzun giden,ekranı iyi, en az 2 type a portlu laptop lazım. Çok sordum...
  20. Che_

Beşer Kilo Dambıl Önerisi

Dambıllar arasında tek bildiğim metal olanlar ve içi kum olanlar var bunu biliyom. Daha önceden 2 sene falan kullandım ama nerede bilmiyom şu an. Ucuz fp 1 çift beşer kilo istiyom. Kol ve bazı omuz hareketleri için kullanacağım.
Geri