🔥İndirim Ubisoft Store İndirimleri

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
14,215
Anno serisi uzun süre kafa yorabileceğim bir oyun mu oynaya var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
For honor belesmis alın

• Beğen
Önerebileceğin oyun varmı reis
Far cry 6 bile %90 indirime girmiş onlardan birini çek. Benzer oyunlar olsa bile birkaç yılda bir oynayınca sarıyor. The crew motorfest de alınabilir tek sorunu 60fps kilidi olması. Onun dışında araba,motor,tekne,uçak her şeyle yarışılabiliyor. Forza çöpünden bin kat daha iyi kokpit sürüşü ve modifiye seçeneği var.
Ben lossless scaling ile 240 yapmıştım görüntü bozuluyor tabi

Lost crown complete alınır gibi ama steam bekleyeceğim yüzde 20 inmiş fiyattan mı uyguluyor?

• Beğen
kulaklık tak izle mükemmel
oyunda en sevdiğim arabalardan biri.
Motorfest almayı düşünüyorum da. Fh6 var gereksiz mi olur?
Fh6 da yarışlar hiç sarmiyor.
Bana gt5 playlist tarzi biraz daha arcade yarış oyunu lazım.

• Beğen
  • Beğen
Farcry 6 güzel fiyata düşmüş alıp tekrar oynasam sıkar mı diye düşünüyorum.

• Beğen
@Loky Yine alıntı bozuldu maalesef. Forzanın böyle aynı olacağını bilsem hiç almazdım. The crew çok daha iyi. Grand race adlı online yarışlar 20 kişilik falan diye hatırlıyorum. Bazen tek tür araç bazen 3 tür, bazen çarpışmalı bazen çarpışmasız. Forza'nın online'ı tamamen rezalet hiçbir şekilde trolleme falan yapamıyorsun. Köşeyi duvara çarparak geçince fena yavaşlatıyor falan berbat ötesi. İstersen oyunu indireyim bir video çekip atim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@#ggosmanpaşa# heat pek oynamadım birkaç yarış attım ama crew daha zevkli gelmişti. Ki bunu önceki oyun 2ye göre söylüyorum arada baya fark var

@FR13NDSLX kışın 2-3 saat denedim pek sarmadı ve grafikler ultra hd olanı indirmeme rağmen gözüme güzel gelmedi. Manzara falan güzel ama dokular kötü geldi. Bir de can barı olayı saçmaydı.

Forzanın benim için tek önde olduğu konu 60fps kilidi olmaması ve drift başka yok. Geçen canım drift atmak istedi 150gb inmesini bekledim 20dk atıp sildim

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky
@Loky Yine alıntı bozuldu maalesef. Forzanın böyle aynı olacağını bilsem hiç almazdım. The crew çok daha iyi. Grand race adlı online yarışlar 20 kişilik falan diye hatırlıyorum. Bazen tek tür araç bazen 3 tür, bazen çarpışmalı bazen çarpışmasız. Forza'nın online'ı tamamen rezalet hiçbir şekilde trolleme falan yapamıyorsun. Köşeyi duvara çarparak geçince fena yavaşlatıyor falan berbat ötesi. İstersen oyunu indireyim bir video çekip atim

@#ggosmanpaşa# heat pek oynamadım birkaç yarış attım ama crew daha zevkli gelmişti. Ki bunu önceki oyun 2ye göre söylüyorum arada baya fark var

@FR13NDSLX kışın 2-3 saat denedim pek sarmadı ve grafikler ultra hd olanı indirmeme rağmen gözüme güzel gelmedi. Manzara falan güzel ama dokular kötü geldi. Bir de can barı olayı saçmaydı.

Forzanın benim için tek önde olduğu konu 60fps kilidi olmaması ve drift başka yok. Geçen canım drift atmak istedi 150gb inmesini bekledim 20dk atıp sildim
HD paketi tamamiyle boş iş oyunun üstüne 30 40gb katıyor ama çok az grafik farkı oluyor.

• Beğen

2020'de mi ne 9 liraya the crew almistim.
Ama o daha garipti uçak veya tekne falan vardı.

• Beğen
Geri