🔥İndirim Ubisoft Store İndirimleri

@Loky 1i almış olabilirsin sunucusu kapandı baya eski oyun. Ben 2yi 100 küsür saat mc'yi de 100e yakın oynadım. Bunlarda tekne,uçak,heli,motor(cidden zevkli) var.

@Loky Yine alıntı bozuldu maalesef. Forzanın böyle aynı olacağını bilsem hiç almazdım. The crew çok daha iyi. Grand race adlı online yarışlar 20 kişilik falan diye hatırlıyorum. Bazen tek tür araç bazen 3 tür, bazen çarpışmalı bazen çarpışmasız. Forza'nın online'ı tamamen rezalet hiçbir şekilde trolleme falan yapamıyorsun. Köşeyi duvara çarparak geçince fena yavaşlatıyor falan berbat ötesi. İstersen oyunu indireyim bir video çekip atim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@#ggosmanpaşa# heat pek oynamadım birkaç yarış attım ama crew daha zevkli gelmişti. Ki bunu önceki oyun 2ye göre söylüyorum arada baya fark var

@FR13NDSLX kışın 2-3 saat denedim pek sarmadı ve grafikler ultra hd olanı indirmeme rağmen gözüme güzel gelmedi. Manzara falan güzel ama dokular kötü geldi. Bir de can barı olayı saçmaydı.

Forzanın benim için tek önde olduğu konu 60fps kilidi olmaması ve drift başka yok. Geçen canım drift atmak istedi 150gb inmesini bekledim 20dk atıp sildim
Beamng gibi aşırı derecede tuning yapabildiğin güzel oyun varmı ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
@Loky 1i almış olabilirsin sunucusu kapandı baya eski oyun. Ben 2yi 100 küsür saat mc'yi de 100e yakın oynadım. Bunlarda tekne,uçak,heli,motor(cidden zevkli) var.
Buydu;

2 varken motorfest alınır mı?

• Beğen
@Loky bende 2 varken aldım. Grafiksel ve sürüş hissi olarak baya fark vardı. 2de olduğu gibi ilk saatler zorlandım. Sonra alıştım mükemmel.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
@Loky bende 2 varken aldım. Grafiksel ve sürüş hissi olarak baya fark vardı. 2de olduğu gibi ilk saatler zorlandım. Sonra alıştım mükemmel.
Arkadaşsız sarıyor mu? Bizden araba yarışı pek seven yok sevenle de fh6 oynuyoruz ama ben tek başıma yarışları seviyorum. Online oyuncularlar olması kâfi.

• Beğen
ne alınır burdan ac serisi değer mi

• Beğen
@Loky ben cs hariç her şey solo oynuyom neredeyse cs de genelde solo

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
@Loky ben cs hariç her şey solo oynuyom neredeyse cs de genelde solo
Solo yarış oyunları ve Battlefield çok sarıyor cidden.
Yana da cago aciyordum da adam yayın açmıyor kaç haftadır.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,803
Üyeler
203,252
Son üye
Fursseus
Geri