Arama sonuçları: *

1. ahmetrdurmus

Techno Camon 40 Pro Alınır mı?

Geçenlerde S25 almaya karar vermiştim daha sonrasında bir telefona bu kadar fazla para vermeyi pek mantıklı bulmadım bu tabii ki de benim kendi düşüncem o yüzden uygun yollu bir telefon arıyordum bu modeli gördüm ilçemdeki tanıdık bir esnaftan almayı düşünüyorum 15.000 TL ücreti var 4-5 ay...
  2. ahmetrdurmus

28.000 TL Bütçe Televizyon Önerisi

Dostlar selam, taksitli olarak odama televizyon alma niyetim var Hepsiburada'da Onvo'nun 65 inchlik televizyonunu buldum biraz kafama yattı gibi, minimum 4 taksit imkanı olacak şekilde 65 inchlik 4k uygun yollu bir televizyon almak istiyorum. Baktığım modelin linkini aşağıya bırakıyorum sizce...
  3. ahmetrdurmus

Öneri S25 mi S26 mı Almalıyım

Dostlar selam geçtiğimiz günlerde başka bir konu açmıştım o konu sonucunda s25 fe ve xiaomi 15t pro arasında kaldım sonrasında biraz daha düşündüm ve bütçemi arttırmaya karar verdim şimdi ise S25 ve S26'nın 256 GB versiyonlarında kararsız kaldım S26 aradaki farkı ödemeye değer mi mantıklı mı...
  4. ahmetrdurmus

Öneri 40.000 TL Telefon Önerisi

Dostlar selam şuan Samsung Galaxy A33 5G kullanıyorum alalı yaklaşık 3.5 sene oluyor, telefondan memnundum ama son 1.5 yılda zaman zaman donmalar vs. olmaya başladı bazen de dokunmatiği kayıyordu arızalanıyordu bi süre telefone dokunmayınca düzeliyordu ve 2-3 defa da şarj kısmından tamir gördü...
  5. ahmetrdurmus

EA App'ten FC 26 TOTY sürümünü aldım iade edemiyorum

Oyunu alalı 6-7 saat anca olmuştur oyunu oynama sürem ise maksimum 1-1.30 saattir bir çok yol denedim fakat hiçbir şekilde lag ve drop sorunlarını çözemedim üstelik internetim ve bilgisayarımın iyi olduğu halde çok saçma teknik sorunlar yaşıyorum bu yüzden iade etmeye çalışıyorum ama iade...
  6. ahmetrdurmus

Maksimum 1000 TL'ye mikrofon önerisi

Selam dostlar bütçem 1000 TL şuan elimde zaten bir setup var UMC22 ve Behringer SL84C kullanıyorum ama müziği bıraktığım için bunları satıp biraz cebime nakit koyup yerine de iş görecek bir mikrofon arıyorum. Hobi olarak yayıncılık yapıyorum, genellikle bilgisayar başındayım o yüzden sesi güzel...
  7. ahmetrdurmus

Xbox Series S'de eski oyunları oynamak ve oyun tavsiyesi

Eskiden iyi bir konsol oyuncusuydum ama yaklaşık 7 senedir konsolları bırakmış durumdayım geçenlerde Xbox Series S aldım ve oyunlara nereden başlayacağımı bilemiyorum normalde sadece fifa ve fm oynayan birisi oldum ama hikayeli oyunlara tekrar başlamak istiyorum game pass kullanıyorum game pass...
  8. ahmetrdurmus

Masaüstü bilgisayar ile laptop takası

Aktif olarak 1.5 yıla yakındır kullandığım masaüstü bilgisayarımı laptop ile takas yapmaya karar verdim veya satıp yerine laptop almaya karar verdim. Bilgisayarımın Özellikleri: İşlemci: Ryzen 5 5600x Ekran Kartı: Asus dual mini(çift fan) rtx 3060 ti Anakart: gigabyte b450m s2h Ram:team force...
  9. ahmetrdurmus

Acil Monitör Tavsiyesi

Selam dostlar, çok sevdiğim Gigabyte marka monitörümü fc 25 oynarken anlık bir sinirden gelen yumruk ile monitörü kırdım ve şuanda yeni bir monitör arıyorum yarın daha doğrusu bugün gidip İtopya'dan veya Vatan'dan direkt elden alıcam. Bütçem en fazla 6.5-7 civarı daha fazlasına pek girmek...
  10. ahmetrdurmus

Dell İnspiron 7567 Batarya Önerisi

Merhaba Laptobum için bataryaya ihtiyacım var ve garanti de geçen bonus olarak 1000 TL verdi bunu kullanıp üstüne ekleyerek hem batarya hem stand almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  11. ahmetrdurmus

FC 24 Ultimate Team'de Şike ve Momentum VS. Var mı Doğrulandı Mı?

Bugün champions finallerinin 6 maçını attım ve 5 tanesinde saçma sapan olaylar yaşandı, hele ki son maçta anlayamadığım düzeyde olaylar yaşandı sanki oyuncularımı ben değil de bir başkası kontrol ediyormuş gibiydi. Bu olayların çoğu skorda öne geçtikten sonra yaşandı. Momentum muhabbetini...
  12. ahmetrdurmus

Xbox One S Fifa serisi ana menüde kasma sorunu

Önceden xbox one kullanıyordum fc 24, fifa 23, fifa 22 ve fifa 17 oyunlarında ana menüde kasma sorunu ile karşılaştım şuan xbox one s kullanıyorum fc 24 oynuyorum ve aynı sorun devam ediyor. Sorunu araştırdım ama çözümünü veya karşılaşanı bulamadım nasıl çözerim bunu yardımcı olur musunuz? Not...
  13. ahmetrdurmus

Steam'de indirme hızım düşük

Arkadaşlar merhaba 1000 mbps internete sahibim hız testinde falan da bi sıkıntım yok başka yerden bir şey indirirken de sıkıntı yok ama Steam'deki indirme hızım 2 MB/sn normalde ortalama 70 MB/sn oluyordu bu sorunu nasıl çözebilirim?
  14. ahmetrdurmus

Ashwagandha almak istiyorum önerebilir misiniz veya link atabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, artılarını ve eksilerini biliyorum. Hem spor hem hayat için kendim için Ashwagandha kullanmaya başlamak istiyorum, önerebileceğiniz bir marka varsa linkini atabilir misiniz?
  15. ahmetrdurmus

Twitch obs yayınlarında drop yiyorum

Merhabalar, yaklaşık 3 haftadır twitch yayınları yapmaktayım hiçbir sıkıntım yoktu sonrasında valorant ve windows 11 in yaşattığı sıkıntılar yüzünden Windows 10 a geçme kararı aldım ama windows 10 da yayın açtığım zaman dün gece aşırı drop oluştu yayınlarda. İnternet hızım şöyle, download 1000...
  16. ahmetrdurmus

Maks. 400 TL Mousepad tavsiye eder misiniz?

Genellikle fps oyunları yani cs2 ve valorant oynuyorum. Şuanki mousepadim Gamebooster Inferno M ama değiştirmek ve biraz daha kaliteli ve oyuna etkisi olucak bir mousepad istiyorum. Bütün masayı kaplamasını istemiyorum sadece mouse üzerinde durucak, bütçe en fazla 400 TL. Şimdiden teşekkürler.
  17. ahmetrdurmus

3500 TL Monitör tavsiyesi

Selamlar, minimum 144 hz 1 ms ve 24 inç monitör arıyorum. KYK'dan gelicek para ile almayı düşünüyorum o yüzden bütçem 3500 ama üzerine çok az daha çıkabilirim. Genellikle fps oyunları oynuyorum o yüzden yenileme hızının minimum 144 ve maksimum 1 ms olmasından yanayım.
  18. ahmetrdurmus

Bilgisayarım ne kadar eder

Selamlar arkadaşlar, Acer Nitro 5 an45-515 modelli bilgisayarımı satmak istiyorum. Bilgisayarın 10 ay daha garantisi var ve bir sıkıntısı yok, kutu vs. her şeyi var. Sizce kaç TL'ye satabilirim?
  19. ahmetrdurmus

Call of Duty WW2 de fatal error 472 0

Arkadaşlar oyun az önce indi oyuna girmeye çalışırken fatal error 472 0 yiyorum bunu nasıl çözerim yardım eder misiniz?
  20. ahmetrdurmus

Laptobuma sata ssd taktım ama disk yönetiminde vs. görünmüyor

Bilgisayar modeli Acer Nitro 5 AN515-45. Bilgisayarımda 2 tane m2 ssd var ama yetmediği için 1 tb sata ssd aldım taktım ama disk yönetiminde vs. gözükmüyor. Ssd elime geçeli daha 40 dk olmadı, nasıl çözebilirim bunu yardım eder misiniz?
Geri