Arama sonuçları: *

• Users: Pgufike
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pgufike

35.000TL Sistem Önerisi

Merhabalar 35.000TL bütçem var ve ddr5 ve rtx 5060 lı amd bir sistem arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Pgufike

İtopya Şubelerde Hazır Sistemi Direkt Veriyormu?

Merhaba sistem almayı düşünüyorum v e şubeye gidip sistemi satın alırsak direkt olarak teslim alabiliyormuyuz yoksa yine bir süreçmi oluyor?
  3. Pgufike

Laptoptan pc görüntüsü alma

Merhabalar elimde arkadaşımın kasası var ama şuan bışta monitör yok ama laptop var.Bilgisayarın görüntüsünü laptopa yansıtabilirmiyim?
  4. Pgufike

Huawei Bildirim Paneli Açılmıyor

Merhabalar arkadaşımın huawei telefonu var ama bildirim paneli açılmıyor sebebi nedir?
  5. Pgufike

İntel Soket Fandan Aşırı Ses Geliyor

Merhaba arkadaşımda intel işlemci var ve stok soğutuculu fakat fandan sanki bişey sürtüyomuş gibi ses geliyor ama bişey sürtmüyor sebebi nedir acaba?
  6. Pgufike

Rryzen 5 5600 Neden Çok Isınıyor?

Merhabalar şuan kullandığım r5 5600 stok fanla 90 dereceleri görüyor fortnite oynarken ve macununu yeni değiştirdim sebebi nedir?
  7. Pgufike

Hangi ssd markası daha iyi

Merhabalar arkadaşım ssd alacak ama hangi marka daha kaliteli ve fiyat performans pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Pgufike

Hangi Termal Macunu Kullanmalıyım?

Merhabalar termal macun almak istiyorum ancak hangisi daha iyi soğutur fazla bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Pgufike

İOS Epic Games Yüklenmiyor

Merhaba elimde iphone 12 var ve epic games yüklemek istediğimde yükleyemiyorum ayarlardan bölge vs değiştim ama yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Pgufike

Bilgisayar Çalışıyor Ama Görüntü Gelmmiyor

Merhabalar arkadaşımın bilgisayarı gt 730 lu bir sistem var ve bilgisayarı açtığında kasa çalışıyorfakat görüntü gelmiyor kablo vs denedik ama olmadı ve bazende görüntü gelip çalışıyor.Yani, istediği zaman bilgisayar çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Pgufike

21.000TL Sistem Önerisi

Mehabalar arkadaşım sistem almayı düşünüyor ve 20 21 civarı bütçesi var ve ne alsak diye düşünüyoruz öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
  12. Pgufike

Windows 10 Yüklenmiyor

Merhabalar windows kurmaya çalışıyoruz eski bir cihaza fakat işlemler tamamlandıktan sonra tekrar en başa geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
  13. Pgufike

GIGABYTE B450M H Yetersiz Mi?

Merhabalar R5 5600 ve RTX 4060 lı sistemim var ama anakart oyunlarda veya gündelik kullanımda herhangi bir sorun çıkarırmı bazen oyunlarda drop oluyo ama bu işlemci sıcaklığındanmı yada anakarttanmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Pgufike

Hp Victus Laptop 144hz Sorunu

Merhabalar hp victus laptop var elimde ama 144 hz almama rağmen görüntü 60hz olarak gözüküyor akıcı değil yani sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  15. Pgufike

R5 3500x GTX 1660S-RTX 4060 Fortnite

Merhabalar merak ettiğim bir soru vardı sistem özellikleri aynı olup sadece ekran kartı rtx 2060 olsaydı fortniteda fps değerleri birbirine yakın olurmuydu veya bildiğiniz gösteren bir site varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  16. Pgufike

Gigabyte B450M-H Anakart İle İlgili

Merhaba Gigabyte B450M-H anakartım var ve m2 ssd almayı düşünüyorum 1tb bu ssd beni anakartım ile uyumlumudur https://www.incehesap.com/kioxia-exceria-plus-g3-lsd10z001tg8-1tb-gen4-5000-3900mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-fiyati-67605/
  17. Pgufike

17.000TL Sistem Önerisi

Merhabalar arkadaşım pc almayı düşünüyor ve 17.000TL bütçesi var önerdiğiniz birşeyler varsa yazabilirsiniz.
  18. Pgufike

Skullcandy Crusher Evo

Merhabalar skullcandy crusher evo aldım bass sevdiğim için fakat bass seviyesini sona aldığınızda çok aşırı bir vass veriyor ve müziğin sesi bozuluyor bence sizce iade etmeli miyim?
  19. Pgufike

Skullcandy Crusher Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  20. Pgufike

4000TL Civarında Kulaklık Önerisi

4000TL civarına şu kulaklığı almayı planlıyorum; Kulaklık bundan daha iyi önerebileceğiniz kulaklık var mıdır bu bütçede?
Geri