Merhaba elimde iphone 12 var ve epic games yüklemek istediğimde yükleyemiyorum ayarlardan bölge vs değiştim ama yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar arkadaşımın bilgisayarı gt 730 lu bir sistem var ve bilgisayarı açtığında kasa çalışıyorfakat görüntü gelmiyor kablo vs denedik ama olmadı ve bazende görüntü gelip çalışıyor.Yani, istediği zaman bilgisayar çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar R5 5600 ve RTX 4060 lı sistemim var ama anakart oyunlarda veya gündelik kullanımda herhangi bir sorun çıkarırmı bazen oyunlarda drop oluyo ama bu işlemci sıcaklığındanmı yada anakarttanmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar hp victus laptop var elimde ama 144 hz almama rağmen görüntü 60hz olarak gözüküyor akıcı değil yani sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar merak ettiğim bir soru vardı sistem özellikleri aynı olup sadece ekran kartı rtx 2060 olsaydı fortniteda fps değerleri birbirine yakın olurmuydu veya bildiğiniz gösteren bir site varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba Gigabyte B450M-H anakartım var ve m2 ssd almayı düşünüyorum 1tb bu ssd beni anakartım ile uyumlumudur https://www.incehesap.com/kioxia-exceria-plus-g3-lsd10z001tg8-1tb-gen4-5000-3900mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-fiyati-67605/
Merhabalar skullcandy crusher evo aldım bass sevdiğim için fakat bass seviyesini sona aldığınızda çok aşırı bir vass veriyor ve müziğin sesi bozuluyor bence sizce iade etmeli miyim?
Merhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.