Skullcandy Crusher Alınır Mı?

Pgufike

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar dışarıda takmalık kulaklık bakıyorum ve bassı çok seviyorum alınabilirmi yoksa ona rakip modellerde varmı yardımcı olursanız sevinirim.
sanırım bahsettiğin model bass konusunda dünyanın en iyilerinden biriydi , bass sevdalısı biri olarak alırdım :kekw:

hocam ne yapın ne edin crusher evo alın aradaki farka değer

Bütçe çıkışsa bakabilirim ama çıkacağını sanmıyorum
Hocam eğer yanlış hatırlamıyosam düz cruher modelinde bass ı en düşük seviyeye çekseniz bile fazla basslı kalıyormuş sesi bu yüzden sakin müzikler dinlemek imkansız oluyor düz modelde. Evo modelinde bu sorunu çözüyorlar. Bu yüzden aradaki farka değer diyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu videoyu baştan sona bir izleyin bence

Son düzenleme:
Hocam eğer yanlış hatırlamıyosam düz cruher modelinde bass ı en düşük seviyeye çekseniz bile fazla basslı kalıyormuş sesi bu yüzden sakin müzikler dinlemek imkansız oluyor düz modelde. Evo modelinde bu sorunu çözüyorlar. Bu yüzden aradaki farka değer diyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu videoyu baştan sona bir izleyin bence
Keşke paramız olsa senin demek istediğini anladım ama bu fiyata daha iyi basslı bi kulaklık yok malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,961
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri