Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

RX 5700xt'den RX 6800 XT'ye Geçiş Nasıl Olur?

Valla RX 6800XT + R7 5800X gibi güçlü komboları 650W PSU ile kullanan yabancıları gördüm ama onların markaları tabi ki Rampage değil NZXT, Corsair falandı. İleride sistemi daha da güçlendirme gibi bir hedefin varsa PSU'yu da değiştirmeni öneririm. Performans artışı olarak gözle görülür derecede...
  2. Mustafa Zahid

Laptop İçin F/P SSD Önerisi

Bu model hakkında hiçbir şey söyleyemem fakat genel olarak 1 ve 2TB M2.SSD modelleri için soruyorsan illaki sıcak fırsatlara bir şeyler düşer. İstersen birkaç hafta forumu takip et. Olur da düşerse de düşecek olan model bu NV3 gibi güzel olur mu onu bilmiyorum. NV3 ideal bir seçenek.
  3. Mustafa Zahid

IOS Iphone Telefonlar Arasında Kaldım

16'nin baz modelleri boş. İkinci el sitelerinde 16 Pro Max ilanlarına ya da doğrudan sıfır 17 ile ilgilenmeni tavsiye ederim.
  4. Mustafa Zahid

Laptop İçin F/P SSD Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBR3DZWG?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  5. Mustafa Zahid

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Hava Soğutma 1300tl

Ben aldığım zaman FZ6 Pro 2.000₺ iken Phantom Spirit 1.500₺ civarıydı. Sonra Phantom Spirit'e zam ve tekrar indirim gelince de direkt yapışmıştım.
  6. Mustafa Zahid

R5 5500 Vs R5 5600 Fiyat Karşılaştırması

Sahibinden ve Letgo'nun güvenli online alışveriş sistemleri çoğunlukla alıcıyı körüne koruyor. Rahat bir şekilde şehir dışından da alım gerçekleştirebilirsin.
  7. Mustafa Zahid

R5 5500 Vs R5 5600 Fiyat Karşılaştırması

Hocam şehrinde varsa ikinci elden hallet, boş ver sıfır 5500 ya da 5600'ü. Almışken 5600 al uzun bir süre idare etsin seni. Ek olarak soğutucu aciliyetin olmaz zaten. Ben 5600X'i 2+ yıl stok fanla Antalya'da kullandım. Düz 5600'ün o kadar da kritik bir ihtiyacı yok soğutucu tarafında.
  8. Mustafa Zahid

Epifiz Plaklarım Açıkmı?

Ne kadar uzayacağını bilemem ama evet, açık.
  9. Mustafa Zahid

❌İndirim Bitti! Nzxt C750 Bronze V3 Psu 2400tl

Alınır ve yanlış bilmiyorsam gerçekten sessiz.
  10. Mustafa Zahid

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Hava Soğutma 1300tl

Phantom Spirit'e 2.000₺ verdikten sonra çok koymaya başladı şu soğutucunun fiyatı.
  11. Mustafa Zahid

Yardım İkinci El Elden Satılan Telefonun 1 Gün Sonra İade Etmek İstenilmesi

Düşürme ya da vurma kaynaklı bir sıkıntı olabilir çünkü bahsettiğimiz şey mekanik ve manyetik bir parça. iPhone SE kullandığım zamanlar telefonu çok düşüre düşüre ve vura vura ben de bozmuştum o sensörünü.
  12. Mustafa Zahid

Açmasın daha iyi :D 8.30'a kadar bekledim gelmedin abi diye bahane atarsın en kötü.
  13. Mustafa Zahid

Editte yazdığımı görmediysen gör diye tekrar yazıyorum, es geçme. Yanında bir tanıdığın varsa video ya da ses kaydı alsın, adam sıkıntı çıkarırsa elinde bir şey bulunsun.
  14. Mustafa Zahid

Adamla buluşacaksan telefona baktıktan sonra gerçekten öyle bir sıkıntıyla karşılaşırsan "Kusura bakma da bende böyle bir sıkıntı yoktu ve dün de kendin elinde kontrol ettin beğenerek aldın." der geçersin. Yapacak bir şey yok. Umarım adam tersleyip saçma sapan şeyler yapmaz. Tek değilsen birisi...
  15. Mustafa Zahid

O zaman dert etmeye hiç gerek yok keşke adamla muhatap olmasaydın bile. "Dükkandaki telefonlarda öyle bir ses gelmiyor." dediğine göre telefoncu gibi bir arkadaş sanırım alan kişi, doğru mu?
  16. Mustafa Zahid

Herhalde sen de beni anlamadın. Dolandırıcı değilsen dert etmene gerek yok. Bahsedilen sensörden ses gelmesi gibi durumlar iPhone 12 ve önceki yani günümüzde eski diye tabir edilen modellerde her an çıkabilirken yeni model telefonlarda sadece kamera açıkken ve karanlık bir ortama geçildiğinde...
  17. Mustafa Zahid

Kendi cihazını niye bize soruyorsun ki anlamadım? Kendi cihazında öyle bir problem olmadığını düşünüyorsan ve ticaret sırasında bu konu hakkında bir problem yaşanmadıysa iki taraf da karşılıklı rızayla yolları ayırıp vedalaşmalıydı.
  18. Mustafa Zahid

3k Ya Ramsiz Disksiz Gaming Ddr3 Laptop

4:3 oynamayı tercih ediyorsa zaten yüksek ihtimalle 960p oynayacaktır diye dedim. Ben 27 inç monitörde 1280x1024 oynuyorum, o kadar da şikayetçi değilim. Evet oyunda kendin drop yediğinde tüm hareketlerin kilitleniyor direkt.
  19. Mustafa Zahid

3k Ya Ramsiz Disksiz Gaming Ddr3 Laptop

960p'de falan düşük grafiklerle belki iş görebilir ama 60 FPS üstü garantisini ben de veremiyorum :D Oyun şu an yanlış bilmiyorsam R5 2600 falan istiyor adam gibi oynamak için. Ryzen 5 2600 yerine Ryzen 5 1600'ü ele alıp onun laptop işlemci dengine baksak yine kurtarmaz.
  20. Mustafa Zahid

Ustaların Fiyatlandırması Bir Bana mı Anormal?

500 lira yerine 1000 lira verip boş yere kendini kazıklattıysan ben napayım abi Allah Allah yarım saattir bunu demeye çalışıyorum hala saçma sapan konuşuyorsun.
Geri