Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Konu silinmiştir.

Mesajı şans eseri gördüm. Zait ne kardeşim? İsmimi niye bile bile farklı söylüyorsun? Sana bir şey diyen eden yok saygısız saygısız konuşup duruyorsun. Her konuda boş ötüyorsun gerçekten. Yaşın benden bilmem kaç büyük ama gram aklın ve saygın yok. 1777017810 Bak bak söylediklerine bak. Senin...
  2. Mustafa Zahid

5G Pil Kullanımı Cok Mu?

Yurt dışında bu durumun optimize çalıştığını düşünüyorum fakat Türkiye için bu pek geçerli değil gibi gözüküyor. Sürekli 5G'den kopup 4.5G'ye geçip duruyor ve bu da sürekli telefonu meşgul ediyor. Benim tavsiyem LTE/4G kullanmaya devam etmek. Zaten 5G'nin gündelik hayata hiçbir katkısı yok...
  3. Mustafa Zahid

50k Bütçede Hangi İPhone Modelini Tercih Etmeli?

Güzel fiyat. Kasasında çiziği vuruğu yoksa iyiye almışsın. %85 pil anca ~1 yıl sonra %80'in biraz altlarına iner. Yani tabi istersen kendin değiştir ama bence ~1 yıl boyunca değiştirmene pek gerek yok. Isınma sorunu, Instagram gibi uygulamalarda dolanırken bile telefon kılıfsızken el yakacak...
  4. Mustafa Zahid

Konunun en başından beri öncelikle 15 Pro alması gerektiğini söyleyen ben, 17e hakkında sırf 3-4 cümle fazla kurdum diye onu daha çok öneriyormuşum gibi göstermişim olabilir fakat böyle anladıysan bu benim suçum da değil. Sizin 17e'yi 16'dan düşük görmenizi komik buldum ve açıklama yaptım.
  5. Mustafa Zahid

Sağ ol dostum mantıklı düşünerek yazdığın için. Ellerine sağlık.
  6. Mustafa Zahid

Kral Türkçe hani özel isme yapım eki almış bir kelimedir, o yüzden kesme işareti almaz falan? Ayarlayayım mı sana bir Türkçe kursu?
  7. Mustafa Zahid

Türkçeyi baya iyi öğrenmişsin bu arada
  8. Mustafa Zahid

Kullanıyorum zaten merak etme yaptığım hiçbir yorum boş değil :D 16 da var 16e de 17e de. Ego yapmıyorum fakat Apple cihazlar konusunda forumda cidden bilgiye sahip olan kişilerden biri olduğumu düşünüyorum. Siz 15.000 liralık farka bir dinamik adayı ve +10W MagSafe şarjı layık görmeye devam...
  9. Mustafa Zahid

Sen sussana birader engellemiştim zaten seni hala boş yapıyorsun git diğer konularda bölücü kürt sempatizanlığına devam et sen. 65.000 liralik bomboş telefonu önermeye devam edin. 1776710419 He 16'yı 128GB mı alacağız :D İyi tamam, 256GB'tan da vazgeçelim iyice kalite düşsün madem.
  10. Mustafa Zahid

Tamam dostum ben de zaten makro ve geniş açı tercih edilmeyecekse 17e alabilirsin dedim. Geri saydığın özelliklerin hepsi boş ya da kişisel zevk, şu telefonlarda kamera farkı ohalıkmış gibi konuşmayı bırakın. Sizin mantığınıza göre benim 14 Pro'nun şu an bok gibi çekmesi lazım. Sırf ekranında...
  11. Mustafa Zahid

Say dostum bekliyorum.
  12. Mustafa Zahid

Tercihin ekran süresi, güncellik ve iOS ise zaten her türlü 17e gibi cihazları tercih etmen gerekir. 120 hertz kullanan birisi 60 hertze geçmek istemeyebilir, evet ama insan gözü buna birkaç haftada kolaylıkla alışacaktır. 15 Pro modellerinin şu an en az 2 yıllık olduğunu düşündüğümüzde ya ölü...
  13. Mustafa Zahid

Temiz olduğu sürece Pro modeli tercih et. Pro alamayacak olursan da tercihlerine göre tercih yap. Ekran süresi ve 256GB çok önemliyse 17e; dinamik ada (bence gereksiz bir gerekçe), geniş açı ve makro kamera çok önemliyse 16. Ek olarak şu konuda haberin olsun: 15 Pro bu iki telefondan da düşük...
  14. Mustafa Zahid

Excalibur alınır mı?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/g870-haric-excalibur-neden-kesinlikle-alinmaz-g900um-nasil-yandi.778984/ Yıllar önce yazdığım konudaki başlığı güncellemek isterim: G870 de alınmaz.
  15. Mustafa Zahid

Ucuza Airpods Nasıl Alınır?En iyi Alternatifi Nedir?

İkinci elde AirPods 2 bakabilirsin. Aldıktan sonra izopropil alkole batırıp çıkarmanı (mecazen) tavsiye ederim. Güvenilir mağazalar haricinde sakın Sahibinden veya Letgo gibi yerlerden sıfır kapalı kutu ayağına ucuza AirPods alma, %95'i sahte. Normal kullanan birisinden ikinci el olarak almanı...
  16. Mustafa Zahid

Yurt dışı telefon olayı bitiyor mu?

Hayır, iPhone(örn.) alıp 4+4 kendi halinde kullanan insanlara herhangi bir etki söz konusu değil. Bu haber, telefonunu yasaya uygun şekilde kaydettirmeyen veya kaydettirmiş gibi gösteren kaçakçılar için geçerli.
  17. Mustafa Zahid

Yardım IPhone ilk alındığında şarj koruması açılmalı mı?

16e'nin bataryası günü çok rahat çıkarıyor, yani %80 ile sınırlasan sıkıntı yaşayacağını sanmam ama telefona o kadar para verip sırf 2 yılda %3 daha az pil sağlığı düşsün diye de %20'lik şarjdan feragat etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Sadece telefon şarjdayken oyun oynayıp veya kamerayı...
  18. Mustafa Zahid

YKS çalışmaya ne zaman başlamalıyım?

Şimdiden 10. sınıfını sağlam tutmaya başlamaya ne dersin dostum? Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. 10-11. sınıfta aşırı çalışmaya gerek yok tabi ki ama hiç çalışmamak da çok büyük hata olur; bu hatayı şu an ben yaşıyorum, sen yapma.
  19. Mustafa Zahid

Video edit program önerisi

Filmora var, eskiden kullanıyordum ama render codeci Premiere ile kıyaslayınca çok kötü haberin olsun. 15000 bitratelik bir 1080p videoyu hem Filmora'da hem Premiere'de renderladığını düşünürsen Filmora 720p gibi duruyor. Bence Premiere'ye geç kurcalaya kurcalaya zor da olsa öğren. Ben öyle...
Geri